TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 741
del dijous dia 25/03/2004

.. A ca la Clara i el Dani hi ha el rotllo sosso de sempre si no fos per la Dolors, que com que ahir per la tele en va veure uns que menjaven llenties, avui en farà ella, però no per a la Clara que diu que ha de dinar amb la Núria. I se'n va a comprar-ne.
Quan la parella queda sola es fan comentaris estúpids i acaben discutint amb mala folla per a veure qui truca per telèfon. El Dani marxa i la Clara truca a la seva filla.

La Núria rep la trucada a la farmàcia, on està amb la Laura i la Blanca, que està en els seus tretze de que "- No hi ha casament" i no vol ni parlar-ne.
Llavors la Laura proposa per a sortir aquesta nit a veure, i sentir, els Estopa. Les altes dues es fan les desmenjades i quan està mirant de convencer-les, arriba la Roser tota esverada i els hi parla dels cartells que estan per totes les parets de Sant Andreu.
Les joves surten i els veuen: la cara de la Blanca i un text dient "es diu Blanca i demà es casa, si la veus pel carrer FELICÍTA-LA". Les que no s'han de casar fan conya i la farmacèutica posa morros.
Per fi arriben a un acord: l'ajudaran a treure tots els cartells, però a la nit Estopa.

Qui es mira i ensenya el cartell a Cal Peris és la Cecília. El Peris diu que demà no l'esperin, que no pensa tornar a tancar el bar per a "...-veure una altra desgràcia de casament". La Ceci tampoc no hi pensa anar i esquinza el cartell.
Llavors el Peris s'asseu perquè, diu, li fan molt mal els peus i, al moment, se li asseu al costat, de fet es deixa caure, la Cinta amb el mateix dolor. Foten conya sobre que el que sembla també prenyat és l'home.

En una alta taula la Isabeleta explica a l'Ivan, i també al Narcís, la seva versió de la venda del pis per culpa de les pressions dels de la immobiliaria. L'Ivan flipa quan sap que ho han fet per menys del que els hi havia costat. La Isabeleta després de somicar que el Rafa l'ha deixat, posa en alerta a l'Ivan sobre els de la immobiliaria "- No són bona gent" i sense voler donar més explicacions, marxa.
Quan queden sols els germans, el Narcís s'interessa pel futur dels seus estalvis manllevats. L'Ivan el tranquilitza i li assegura que hi guanyaran... fins i tot per a comprar plantes pel seu pis amb la Neus.

Arriba la Dolors a prendre's una aigua i el Peris li entrega un ram de flors que la deixa tota parada. L'home li ha d'aclarir que no és seu, que li ha deixat l'Eliseu i que no li ha volgut donar l'adreça de la dona perquè no li ha semblat correcte. "- Quina barra!" fa la Dolors, que no vol llegir la targeta que porta, però que no accepta de cap manera que el Peris li tiri el ram a la brossa com s'ofereix a fer.

A la que arriba a casa, però, després de posar les flors en un gerro, sí que es llegeix la targeta i quasi l'enxampa la Clara quan entra.
Dinaran soles perquè el Dani no vindrà a dinar i, mentre la sogra explica aventures del seu fill quan era crio, la Clara va mirant-se les flors i acaba preguntant si les ha comprat el Dani. La Dolors diu que se les ha comprat ella.

El Dani està dinant a La Fusteria i xerra i es despedeix del Marcel, que el deixa per anar a la barra amb el Fede, el Gus i el David que està parlant amb la Laura de la sortida de les noies. Quan penja, el Gus proposa també sortir ells "-Això, a celebrar el comiat de solter d'aquest" diu el Marcel i llavors el David informa que la Blanca ha arrencat tots els cartells a un pobre Fede que es queda compungit.
Arriba el Paco i al Fede se li encen una llumeta "- Tu coneixes als d'Estopa?" li pregunta a son pare i trama un pla pel que necessitarà l'ajuda dels seus amics.

Mentre, en una taula, l'Ivan conversa amb els mal parits de la immobiliaria. Els hi ofereix de vendre els seus pisos al preu que els hi havia dit i ells es mantenen en la seva, un 20% més del que li van costar. Quan es nega, l'home li diu "- No t'ho tornarem a repetir, és la teva última oportunitat... sinó...", "- Què?" fa l'Ivan, "- Res" diu el mal parit i marxen.

La Dolors està fent, i no se'n surt, un solitari tot anar ullejant la targeta mentre la Clara està moixa al sofà. La dona li suggereix que truqui al Dani, però la Clara es nega. Lavors la sogra agafa la jaqueta i marxa avisant que tornarà tard. La Clara es queda rumiant.

Quan és al davant de la porta de Cal Peris, s'atura i mira per les vidrieres. L'Eliseu, de dins, la veu i surt de seguida. Flirtegen, es dones explicacios banals i es posen d'acord per anar al cinema.

El que també vol anar al cine és l'Ivan, però la Marta no en té ganes. Quan estan dicutint què fer, arriben un parell d'homes amb una bossa de plàstic.
S'encaren a l'Ivan i després d'identificar-se com els llogaters dels seus pisos, li mostren el que conté la bossa: merda. Algú, ells creuen que l'Ivan, els hi ha deixat a la porta i les han empastifat. El xicot ho nega i els diu que han sigut els de la immobiliària. Després d'assegurar-li que cumpliran el contracte que tenen, li deixen la bossa de merda i se'n van.

Els Estopa estan cantant i les tres amigues ballen i s'ho passen bé, això sembla. Toooota una cançó sencera. La Laura puja a l'escenari i fa la 'fan', amb petons inclosos.
Quan acaben la cançó els músics marxen... però tornen davant la insistència del públic. I comencen dient "- L'amic Paco va diciendo por ahí..."... "- Nosotros le queremos dedicar esta canción a Blanca que mañana se casa".
La Blanca es queda que si la punxen no li treuen sang.
Comencen a cantar, la Blanca vol marxar i, de sobte, arriben el David, el Paco i el Fede, que ha de sortir corrent darrera la Blanca que surt a escàpol. L'atrapa i xerren, vaja per dir-ho d'alguna manera. Ella plora, reconeix que l'estima però que no se'n refia ni un pèl d'ell. Marxa. El Fede crida "- Blanca, demà t'esperaré. Vine si us plau!".

La Clara està mig a les fosques tota sola. Arriba el Dani. Primer estan eixuts, però la Clara ha decidit fer les paus i es treu la brusa. S'abracen.



Gòmix

Setmana 149
Capítol 738 · Capítol 739 · Capítol 740 · Capítol 742 ·


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici