TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 740
del dimecres dia 24/03/2004

.. A Cal Peris, el Narcís parla amb la seva àvia. Avui arriba la Neus, i la Teresa s'interessa per saber si el noi l'anirà a veure, i per què, com a mínim, demani permís a sa mare.

Tota la família Peris vol convèncer el Xavi perquè mengi, però el noi és ben tossut. El Peris vol convèncer el David i la Laura que afluixin una mica, però el David no pot cedir així com així; el nen s'ho podria agafar com a sistema.

El Rafel parla amb la Pilar i li diu que no seguiran pagant el lloguer, ara que la Isabeleta i ell s'han separat.
La Roser ho sent tot, i no està disposada a deixar que la seva germana pagui un altre lloguer.

El Fede, la K i el Gus planifiquen la jugada. El Fede ja demana padrins i tot, i se li acut una bona idea, tot i que la K no hi vol col·laborar.

En Narcis espera la Neus, però s'hi presenta el seu pare. La Neus no vindrà.
Però el pare diu al Narcís que la Montse ha parlat amb ells, i ells han decidit fer-li costat en la seva decisió de no deixar que la parella visqui sola, tot i que ells veuen les coses d'una altra manera. Així doncs, la Neus i el Narcís no es tornaran a veure, almenys, durant un temps.

La Roser, com a "bona germana", va a veure en Iassir i es troba amb la sorpresa d'en Kanam. La Roser diu els nois que la Pilar no pot pagar el lloguer de tothom, així que els nois ja poden espabilar.

El Fede i la Remei es troben al mercat. Estan a punt de posar en marxa el seu pla. En David també vol participar, però el truquen de l'escola per què vagi a buscar el Xavi.

En Iassir parla amb la Pilar: no fa falta que els veïns paguin el lloguer. Marxen de Sant Andreu. Aniran a viure a prop d'on treballen.
A la Pilar li sap greu. Es pregunta què faran quan acabin l'obra on són ara.

A casa del David, Peris pare i Peris fill han preparat el gran sopar. Però en Xavier, tossut. Li volen posar les dents llargues, i li passen per davant dels nassos tots els requisits que han portat: croquetes, bunyols, pernil... fins que fan que el noi amaneixi el pa amb tomàquet, i ja de passada... que el tasti; finalment, la gana del Xavi pot més que la seva tossuderia, i el noi deixa estar la seva vaga.

Arriba la Montse a casa, i demana pel Narcís. El noi s'ha tancat a la seva habitació I ha estat una bona estona plorant.
La Teresa convenç a la seva filla per què faci alguna cosa. El Narcís fins I tot diu que té ganes de morir…

La Pilar s'acosta a la farmàcia per explicar-li a la Roser la decisió dels pakistanesos... però a la Roser se li escapa un petit detall; total, que la Pilar descobreix que tot ha estat cosa de la seva germaneta.

La Laura arriba a casa, i veu sorpresa i contenta que en Xavier, finalment, ha cedit. Ara, doncs, li toca amb ella.
En Xavier li deixa ben clar que si vol anar amb el pare no és perquè s'estimi més viure amb ell que amb la mare i el David. Se'ls estima igual, a tots tres.

El Fede, la Remei i el Gus parlen de la idea que han tingut. La K ho troba una bestiesa, i està convençuda que la Blanca no cedirà.

Quan els nois marxen i la K es queda sola amb el Manu, es confessa: veu que la seva relació amb el Gus no funciona, però li sap greu tallar... pel Gus.
Per la seva banda, el Gus diu exactament el mateix: cada dia s'adona que són més diferents... però li sap greu tallar... per la K.

La colla, mentre, encapçalada pel nuvi-pretendent, es dedica a enganxar cartells per les parets: una foto de la Blanca, amb un missatge que diu: "Es diu Blanca i divendres es casa. Feliciteu-la".

La Neus i la Montse són a Cal Peris, amb els pares de la Neus. Esperen el Narcis.
El noi entra i es posa ben content quan veu la seva enamorada. Quan el noi pregunta el perquè d'aquesta reunió, la Montse parla. Reconeix que s'ha equivocat, i proposa que els nois visquin junts, però... a casa seva.
El Narcís i la Neus ho tenen ben clar: ells volen viure junts, però sols. Així doncs, a la Montse no li queda altre remei que cedir al 100%, i es compromet a buscar pis demà mateix.
Ara, el Narcís ja troba la seva mare com la millor del món... i és que... rectificar és de savis.




Baulena

Setmana 149
Capítol 738 · Capítol 739 · Capítol 741 · Capítol 742 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici