TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 738
del dilluns dia 22/03/2004

.. Pis Montse.- És hora d'esmorzar i en Narcís constata que l'Ivan no ha vingut a dormir. Ja podeu comptar la cara que posa la Montse.
Aleshores arriba el noi i abans que sa mare li pugui dir res, deixa anar que ha passat la nit a la pensió i que ara va a dutxar-se. En Narcís està més feliç que un anís: el seu germà té novia!!!.

Pensió.- La Marta i la Paquita parlen del tema Ivan. La mare li pregunta si n'està segura i la noia li assegura que ho té molt clar.

En Paco empaita la Remei, que porta el correu, per saber si hi ha alguna carta per ell i quan veu que no hi ha res truca a un tal Piñeiro i li reclama "el cheque" però el tal Piñeiro li diu que aquest mes no hi ha hagut beneficis i en Paco es queda amb un pam de nas.

La Isabeleta es mira en Rafa, agafa aire, i li diu que s'ha venut el pis (per 48.000€).
En Rafa no s'ho acaba de creure fins que la seva dona li explica la "pirula" que li va fer amb la signatura del tema parquet. En Rafa s'aixeca, super-mega-enfadat.

Pelu.- La Jennifer, "inasequible al desaliento", entra com un huracà a la pelu i li entrega la invitació de boda a la Ceci que ja li adverteix que no va per bon camí.
Quan la noia marxa, entra la Montse amb cara de no haver dormit en un mes i la Ceci acaba dissertant respecte els disgustos que donen els fills.

Bar Peris.- En David s'asseu un moment amb la Marta i parlen de feina. Entra l'Ivan, que ve d'entregar el treball a la universitat i en David marxa cap a la barra, sorprès per la cara d'alegria que posa la Marta.
Des de la barra, els tres Peris miren, al.lucinats, com l'Ivan s'atansa a fer-li un petó a la noia.

Plaça.- En Marcel i la Núria coincideixen a la parada de la Lola. No hi ha tibantor, només tristesa (per ambdues parts).

La Isabeleta no aconsegueix localitzar en Rafa.

La Fusteria.- En Rafa està amb els de la immobiliària provant de recuperar el seu pis però no hi ha res a fer.

Arriba la Ceci amb la invitació a la mà i preguntant al seu fill si s'ha tornat idiota. En Paco surt a defensar-lo i la Ceci els deixa per inútils.

Farmàcia.- La Jenny entra a la farmàcia igual que entra a tot arreu, com si envestís i amb alegria desbordant; porta el vestit de casament per la Blanca.
A la noia li agafa com un petit atac de nervis, agafa el vestit i el llença al mig del carrer per, tot seguit, llençar-hi a la Jennifer.

Carrer.- La Montse s'ha trobat amb la Paquita per fer-li veure que la Marta farà mal l'Ivan però la Paqui li deixa clar que ja són majors d'edat i que elles no hi poden fer res.

Pensió.- En Rafa està recollint la roba amb un cigarro a la boca quan entra la Isabeleta que prova de convèncer-lo de trobar un pis millor, que allò no hagués estat vida, amb aquella gent emprenyant tot el dia, etc.etc.
En Rafa diu que se'n va a casa dels seus pares i que se'n va per sempre.

Pis Clara.- La Núria li porta la compra i li explica que en Marcel ja fa dues setmanes que ha marxat de casa, que ha estat culpa d'ella i que l'ha perdut per sempre.

La Fusteria.- En Rai prova de convèncer en Marcel que se'n vagi a París amb la Núria.

En una taula, en Paco i en Fede xerren de la boda; entra la Jennifer que li endosa el vestit a en Paco, li diu que la Blanca l'ha agredit i tot seguit, li presenta la factura i li diu que ella plega.
La factura puja 10.000€ i en Paco, després de fer uns ulls com unes taronges, li fa un taló que la Jenny sospita que no tindrà fons.
En Fede li diu a la noia que no el deixi tirat i la noia li diu que tot és a punt i que és una llàstima perquè no haurà servit de res.
En Paco s'allunya una mica i torna a trucar al tal Piñeiro, que li penja el telèfon; aleshores truca a en Vega per proposar-li una timba.

Botiga Marta.- En David és allà dient-li a la Marta que no sortirà bé, que ella no està enamorada de l'Ivan.
La Marta ho sap però també té clar que ningú l'ha estimat mai com l'estima l'Ivan i a ella ja li està bé.
En David vol insistir i aleshores es produeix un cert "pique" en el que la Marta és a punt de dir alguna cosa no gaire agradable de la Laura i en David decideix que el millor és marxar.

Pis Montse.- Entra l'Ivan i la Montse ja és a punt per deixar-li anar el "rotllo" però el noi en prou feines li deixa dir que s'està equivocant.
L'Ivan li diu: com si tu no t'haguessis equivocat mai. I sense enfadar-se, però implacablement, li recorda tot el tema d'en Jordi, el tema més recent de fotre enlaire les il.lusions d'en Narcís, l'anar a inflar el cap a la Marta...................I li acaba demanat que els deixi tranquils, que potser té por de quedar-se sola però que això no justifica que estigui tot el dia posant-se en les seves vides i que els deixi estimar a qui vulguin perquè sinó potser sí que s'acabarà quedant sola.
El capítol, s'acaba amb les llàgrimes de la Montse.





tplana

Setmana 149
Capítol 739 · Capítol 740 · Capítol 741 · Capítol 742 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici