TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 732
del divendres dia 12/03/2004

.. Peris es presenta a casa del David i l'enxampa fent neteja i doblegant roba. Tot perquè els visitarà la psicòloga pel tema del Xavi. Vol conèixer com és l'entorn en el que viu.
David li demana ajuda al seu pare per doblegar llençols i mentre ho fan, el Peris insisteix al seu fill en què ha de tornar al bar. David no vol sobretot perquè ja son massa gent treballant-hi. Peris l'explica que no tants: la Cinta aviat haurà de deixar el bar i al Iassir... l'ha fet fora.
David posa el crit en el cel. Comprenc la putada que ha fet al pakistanès perquè necessitava la feina, però pel Peris son més importants els problemes del seu fill que els del immigrant. David però, li diu al seu pare que ja buscarà feina i que no vol que l'organitzi la seva vida, no l'ha demanat res i vol que li quedi clar que no tornarà al bar.
Peris acaba marxant decebut.

Més tard arriba la psicòloga que pregunta al David i a la Laura per la seva vida de parella, com i quan es van conèixer, etc. A la especialista li sembla estrany que en tan poc temps es coneguessin i es casessin malgrat la diferència d'edats. Laura i David fan les apreciacions que troben convenients.
També els pregunta pel tema de la intoxicació del Xavi amb les pastilles. David ho intenta explicar sense inculpar a la Marta però la psicòloga diu saber que tot va estar culpa de la ex nóvia del David que és toxicòmana. David la intenta defensar.
Per últim, treu el tema de la feina, i el David que ja està nerviós, l'explica que ell no treballa ja perquè el van despatxar acusat de robatori i assajament sexual. Tot amb molts nervis i en un to poc educat, perquè el noi es pensa que està al corrent de tot: el Robert ja s'ha encarregat d'explicar-li. Però la psicòloga nega que aquesta acusació sigui certa, quedant ell molt malament.
Quan la noia marxa, els ànims de la Laura estan pel terra. David està cabrejat amb el Robert perquè pensa que els ha fotut. Vol fer alguna cosa ja que l'entrevista ha estat un desastre. Però la reacció de la Laura és totalment diferent del que ell espera. Laura el fa culpable de tot per emmerdar-ho més: no fa res per trobar una feina, es va deixar manipular per la Clàudia, no entén què feia amb la Marta quan li va passar les pastilles... No compren per què és tan orgullós que no pot tornar al bar.
David intenta calmar-la però ella li diu que la deixi tranquil·la.

Poc després, David arriba al bar, trist i decaigut. Passa darrere de la barra on és el Peris fent uns cafès, i entra a la cuina. Quan surt, li demana al seu pare què s'ha de fer. Peris que pensa que està fent conya, se n'adona que parla seriosament al veure'l posar-s'hi el davantal. Peris li fa fer els cafès però no pot evitar quedar-se amoïnat i pensat que això no és el que el seu fill volia fer.

Fede busca a la Blanca, primer a la farmàcia, on es troba a una Roser poc disposada a donar-li un cop de mà. Després al Peris, on la Blanca està fent alguna cosa.
Ella li diu que tot el que hagi d'explicar-li que ho faci per carta. I el Fede això fa, treu una carta de la seva butxaca. Li dóna a la Blanca que es queda al·lucinada: és la data d'una altra boda. Fede l'espera el 26 de març, però Blanca l'engega i marxa del bar.

Dolors surt de casa a la tarda. Clara i Dani es sorprenen. El seu fill se n'adona que ha anat a la perruqueria i que porta una brusa nova. Però la Dolors diu que va a comprar al súper i a fer un cafè. Dani fa broma dient que potser li sortirà novio... La Dolors tampoc li fa massa cas i se'n va.
Clara aprofita l'absència de la sogra per convèncer al Dani que es podrien quedar tota la tarda tots dos a casa mentre es fumen un porro, i el Dani accepta. Estirats al sofà, el matrimoni especula sobre la sortida de la Dolors. Clara opina que si conegués a un altre home se n'alegraria per ella, però al Dani sembla que no li faria tanta gràcia.
L'efecte de la maria de mica en mica es fa notar i les insinuacions de la Clara el Dani les malentén... Ella no vol cap contacte físic, només un massatge als peus.

Mentrestant la Dolors es troba a Cal Peris prenent-se un cafè. Allí es troba al senyor de la màquina escurabutxaques. Un cop més l'home l'insisteix que li va robar el premi i que espera una compensació en forma de invitació a sopar. Però la Dolors es fa la interessant i li diu que no parla amb desconeguts. Així que l'home es presenta, es diu Eliseu, i en vista del poc èxit que té amb ella marxa, no sense abans dir-li que la brusa que porta l'afavoreix molt.
Dolors es tapa amb un xal que porta i s'apropa a la barra per pagar, però l'Eliseu l'ha convidat al cafè. La dona sembla sorprendre's.

El porro continua afectant al Dani que li diu coses maques a la Clara i a la que li comença a fer petons. De mica en mica, li va descordant la camisa.

Vol fer l'amor amb ella, però la reacció de la Clara no és la que ell espera: s'aixeca del sofà i li diu que no està preparada encara.
La decepció del Dani és important i marxa de la sala a la seva habitació.

A la farmàcia es troba la Roser que atén a la Lola i al Francisco. La farmacèutica no triga molt en treure el tema de l'escena del petó amb la Gimpera i li comença a fer preguntes sobre ella, sobre com va anar, etc. Però el Francisco que té les respostes que elles voldrien escoltar, treu pilotes fora com pot: diu que no parla dels seus companys i menys de la vida privada de ningú. Lola però, li diu que segur que deuen ser molt amics perquè ell és un home tant del poble que el deu trobar molt proper. Francisco llavors admet xerrar molt amb ella.
Quan marxa, la Roser comença a dir que és un actor de primera i que és una llàstima que no tingui uns quants anys menys. I retreu a la Lola que el deixés escapar per la ficada de pota que va ser casar-se amb el Nelson. Lola la recrimina però res greu.

Al bar, Lola intenta explicar-li al Peris, que el Cisco i la Gimpera s'han fet molt amics. Cul i merda, respon el Peris. Lola li contesta que l'enveja l'està canviant el caràcter, perquè en el fons pagaries per conèixer a la Gimpera.

Més tard, quan el grup de teatre està reunit, Cisco presumeix una mica de tenir uns papers damunt la taula que resulten ser els del guió de les seves seqüències. Rafa li pregunta si torna a sortir amb la Gimpera i com és ella. Al cap i a la fi, un home tan planer com ell deu ser agradable de tractar per una estrella com ella.
Francisco intenta no respondre però quan la Cecília li pregunta si son amics de sopars, xerrades llargues, etc, el Francisco contesta que son aquesta mena d'amics, per tal de fer callar al Peris.
Però aquest desafia al nou actor. Si el Francisco porta a dinar a la Gimpera, no tan sols els convidarà sinó que ell tindrà carajillos de franc per la resta de la seva vida i a més a més, penjarà la seva foto al racó dels famosos. Està tan segur que no és tant com el Francisco diu que li fa aquesta proposta que l'altre accepta... Ja veurem què passa.

La Paquita l'explica a la Marta la proposta que el Manel li va fer divendres passat. A la Marta li sembla bé mentre ella sigui feliç. Respecte al seu futur, doncs es quedarà a la pensió fins que trobi un pis on viure sola.
Per la seva banda, Paquita no donarà cap pas fins d'aquí a uns mesos quan, sobretot, s'hagi guanyat a la Paula. Per això, Marta s'ofereix a ajudar-la. Li proposa de fer un sopar, i ella per la tarda, passarà a recollir a la filla del Manel per estar amb ella en la botiga i fer-li entendre que no és res de dolent que la Paquita i el seu pare marxin a viure junts. Paquita l'agraeix el gest.

Marta fa el que diu. Li proposa al Manel d'endur-se a la Paula a la botiga fins la hora del sopar. A la Paula li sembla bé marxar amb ella i se'n van.
Marta intenta agafar-la de la mà però la nena respon que ja té 10 anys i que pot anar sola.

A la botiga, han portat un mostrari de complements. Marta li demana ajuda a la Paula per treure-ho tot de la caixa, però la nena aprofita per obrir els paquets i emprovar-se collars, polseres i anells. La Marta l'adverteix un parell de cops que vagi en compte i que no jugui amb això perquè pot caure-li i trencar-se. Però la Paula no li fa cas.
Mentre, Marta li va parlant sobre el seu pare que va morir, sobre que està a favor de la relació de la seva mare amb el Manel, i que passi el que passi, ella no oblida al seu pare. L'aconsella a la Paula que tampoc oblidi mai a la seva mare. Llavors, la Paula li pregunta si té novio, i Marta contesta que va tenir però que es va morir. Que ara no en té però que arribat el moment, coneixerà a algú. Paula li replica que si no té novio és perquè encara no ha oblidat a l'Albert. Això sembla no fer-li molta gràcia a la Marta.

Al sopar, la Paula no ha tastat les mandonguilles. La nena, no deixa de rascar el mantell amb la forquilla malgrat els avisos del Manel.
La conversa gira en torn a fer un viatge per veure dinosaures, però la Paula no els presta la menor atenció.
Marta va a la cuina a per les postres i Manel li diu a la seva filla que hauria de menjar encara que fos fruita. Llavors, com que la Paula continua amb la forquilla rascant la taula, Manel li dóna un cop a la mà posant mala cara i actuant després com si res.
Paquita s'aixeca sorpresa amb l'excusa d'anar a buscar la fruita i quan s'acosta a la porta de la cuina, sent al Manel dient-li a la seva filla que no passa res, tot està bé. Aquestes paraules sembla que fan que la Paquita es quedi pensant en alguna cosa....



Channing

Setmana 147
Capítol 728 · Capítol 729 · Capítol 730 · Capítol 731 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici