TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 730
del dimecres dia 10/03/2004

.. El Fede recrimina el Marcel que no li hagi demanat a ell d'anar a viure a casa seva. S'ha estimat més compartir l'apartament amb el seu excompany, el vigilant aquell de la discoteca. Així l'ajudarà a pagar el pis, que ara no té feina. Llàstima que el Fede ja tingui nova cambrera.
Per cert, la nova cambrera és una mica massa... "efusiva", s'insinua tota l'estona al Fede, i el noi ara no està per històries.

La història és la que el Marcel explica a l'Assun, però resulta que la noia ja ho sabia, li va explicar el Víctor; sembla que ella té clar que només va ser un cop, i que tampoc no cal donar-hi més voltes, però el Marcel no ho té tan clar.

La Marta i la Núria es confessen. Ara la Marta es recolza en l'Ivan; és d'agrair, perquè després de com l'ha tractat... parlen també del Marcel, i la Marta aconsella la seva amiga que li doni una mica de temps. La Núria està ben penedida d'haver-li explicat.

A Can Solsona, el David arriba per parlar amb la Clàudia; li recrimina tot el que ha fet en contra seu des del dia que va arribar, però la Clàudia ho veu tot diferent, i està convençuda que és el David el que li va prendre la feina; fins i tot amenaça el David d'arribar a presentar denúncia i tot per assetjament... el Nelson ha vist l'escena, però no diu res... només s'acosta a la Clàudia per la feina, però la noia ja s'ha agafat bé el seu nou paper de cap, i el cubà rep un bon esbronc.

La Dolors descobreix una capseta amb unes herbes estranyes... quan la Clara li diu que és marihuana, la dona es posa les mans al cap: "però si és droga! Aquestes coses són molt perilloses!" La Clara es molesta, fins i tot li diu que ella no en sap res, de tot això, que ella sí que coneix aquest món, i que val més que es preocupi d'arreglar la seva pròpia vida, i no la dels altres.

L'Ivan és a la botiga, substituint la Marta, que ha anat al metge a fer una anàlisi. Arriba la Júlia, però l'Ivan la fa fora de males maneres, tirant-li en cara que és per culpa seva que la Marta estigui així, i que el Xavi ara sigui a l'hospital.

La Núria és sola a casa; decideix trucar al Marcel, però el noi no contesta, així que li deixa un missatge; vol parlar amb ell, el troba molt a faltar.

Però el Marcel és en un altre escenari de la mateixa història: ha anat a veure el Víctor; bé, a veure'l... li clava una bufetada que el deixa mig estabornit.

Quan la Marta arriba a la botiga i l'Ivan li explica la visita de la Júlia, la noia li diu que tampoc és això, que ella no té la culpa, que la Júlia no l'ha obligat a fer res.

El Nelson sembla que té remordiments i va a l'hospital a veure el David. Li diu que ja sap que tota aquesta història és invenció de la Clàudia, però que ell no pot fer-hi res, perquè s'hi juga la feina i la seva estada al país. El David s'enfada de valent.

La Dolors ja li menja el cap al seu fill: que si la Clara sap massa de drogues, que si això és una malaltia que no es cura mai... i que està massa amb la seva amiga, i ell li deixa fer massa la seva... el que li faltava al Dani per sentir!!!
El fill marxa fart de sermons, i llavors és la mare la que s'enganxa... a les màquines! I resulta que li toca la grossa, s'omple la bossa de monedes, mentre un home intenta festejar-la; però la dona, tota "recatada", torna a fer el paper que li toca, es posa al seu lloc, i deixa plantat l'home amb un "perdoni, però no el conec de res".

La Marta i la Júlia parlen. La Marta explica que vol deixar definitivament això de les drogues, i que s'ha acabat sortir, però la Júlia no ho té tan clar, diu que hi tornarà, que la tornarà a venir a buscar, i llavors serà ella la que no voldrà saber res.

Mentre la Laura i el David intenten tornar a la normalitat, ja a casa amb el Xavi, el noi confessa que l'han fet fora de la feina, i els motius. La Laura diu que ara no pot deixar aquesta feina, que s'ha de rebel·lar i demostrar que ell és innocent, però el David té por que llavors li clavin una denúncia, i això seria fatal en el procés per la custòdia del nen.
La Laura està destrossada, enfadada amb el David, fins el punt de dir-li que tot ho fa malament.

El Nelson intenta rentar la seva consciència confessant-se amb la Isabeleta, i la noia li dona la raó. El David pot trobar una altra feina.

El Marcel vol ofegar les penes prenent cerveses amb el seu nou company de pis a La Fusteria, mentre el Fede és literalment assetjat per la nova cambrera... fins que la cosa ja arriba als límits, i el Fede la despatxa sense miraments.
De seguida troba substitut: el company del Marcel, que d'això de servir copes i controlar el personal hi té la mà trencada.
Enmig de les negociacions, el Marcel rep els missatges i trucades de la Núria, però no fa ni cas.

La Núria, mentrestant, plora a casa seva, sola.

L'Assun va a buscar el Víctor a la feina, i parlen del tema. La noia veu que per culpa del seu nòvio, el Marcel i la Núria potser es separen, i ells... potser ells també ho haurien de fet; el Víctor no està fet per viure en parella... però el noi li diu que si, que ell només se l'estima a ella. L'Assun li fa prometre que mai més tornarà a passar, i el noi ho fa.


Baulena

Setmana 147
Capítol 728 · Capítol 729 · Capítol 731 · Capítol 732 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici