TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 729
del dimarts dia 09/03/2004

.. Fede es presenta a la pensió per demanar-li al Paco que espavili perquè ja hauria d’haver estat treballant fa estona, però el seu pare esmorza amb tranquil·litat sense dir-li res. Fede es comença a desesperar i l’insisteix fins que el Paco li diu que el deixi en pau perquè no pensa anar a treballar mai més. Fede intenta ser més flexible amb l’horari del seu pare però ni així aconsegueix res, només que el Paco s’emprenyi i el faci fora.

Més tard, el Paco es presenta a La Fusteria amb una noia jove, maca i sembla que espavilada que li presenta al seu fill. Es diu Samantha (Sam), i ha treballat molt anys com a cambrera.
Fede li diu que estarà a prova, com tots. Ella accepta i es posa a la feina i pel que es veu, sembla sortir-se’n prou bé amb els clients.
Quan el Paco marxa i ella i el Fede es queden sols, ell li comenta que pel que ha vist podrien treballar bé junts. Sam li contesta que si es porta bé amb ella, l’ensenyarà el que sap fer amb un coco. Fede li pregunta si és algun còctel, i ella li respon que el còctel li faria després...

Blanca parla amb la Núria a la farmàcia explicant-li tot el que li va dir el Fede aquell dia que ella estava de guàrdia.
Després, la farmacèutica s’estranya que no hagi marxat a Paris, i la Núria l’explica que el Marcel sí se’n va anar però sense ella perquè li va dir que es va enrotllar amb el Víctor i que ara no vol saber res d’ella, ni tan sols contesta a les seves trucades. Blanca opina que ha fet el que havia de fer però que ara ha d’insistir amb el Marcel perquè ell segur que encara l’estima.

Quan Núria arriba al pis, es troba al Marcel fent l’equipatge i recollint totes les seves coses. Li diu que ha agafat la feina a Paris i que comença després de Setmana Santa.
Núria li reafirma la seva voluntat de marxar amb ell però Marcel no vol saber res d’ella. Si fins i tot volia aprofitar que ella era a l’escola per recollir-ho tot.
Núria intenta parlar per solucionar el problema que tenen, però Marcel la deixa després que el va enganyar i se’n va. On?

Doncs el Marcel es presenta a casa del Rai i li demana si es pot quedar amb ell. El porter de la discoteca li diu que sí.

El dia per la Marta i la Paquita es presenta mogut. No tan sols han d’anar al metge sinó que la Paquita insisteix a la seva filla, que vagi a veure als Peris per disculpar-se pel que va passar. Marta no està massa convençuda que això sigui el millor.
Abans que surtin de la pensió, pregunta per l’Ivan però la Paquita diu que ni tan sols ha trucat però l’està agraïda pel cop de mà que li va donar.

A la porta del bar, Marta es tira enrere, no és capaç de parlar amb els Peris, però la Paquita l’obliga i entren.
Marta es disculpa però el Peris ni la vol escoltar després que posés en perill la vida del Xavi. Tot i que ell l’aprecia, però aquesta vegada l’ha feta massa grossa com per deixar-ho córrer tot.
El tracte del Peris enfonsa una mica l’estat d’ànim de la noia que surt del bar.
Paquita l’acompanya i Cinta recrimina al seu marit la duresa amb que ha tractat a la Marta. Diu que des que va morir son pare, no ha tornat a ser la mateixa, però Peris opina que algú l’ha de quadrar sinó serà una desgraciada la resta de la seva vida.

Fora del bar, la Marta se sent culpable, el Peris l’ha parlat així perquè és una drogada de merda. Però Paquita li diu que ella no és així, “ets la meva filla i ara no estàs bé”. Li diu que al Centre l’ajudaran però Marta no hi vol tornar, se sent sola allà i no serveix de res. Quan parlin amb el metge, ja trobaran una solució.


Un cop visiten al metge, es presenten a casa de la Montse on és l’Ivan. Marta parla amb ell i amb la seva mare asseguda en una cadira, plorant. Els hi diu que no vol anar al Centre... “Estic cansada, la meva vida és una merda i no puc més”, diu ella.
- Vull que m’ajudeu vosaltres. Us necessito! I si torno al centre sé que m’enganxaria un altre cop perquè no m’agrada la meva vida.
Però l’Ivan es nega a ajudar-la: “Et vaig dir que no em vinguessis a demanar-me ajuda... Explica-li a la teva mare com m’has tractat, com t’has passat amb mi!
Marta li diu que ara sap el que es fa i el que necessita però l’Ivan no la creu.
Marta reconeix que s’ha portat malament amb tots dos però sap que només ells la poden ajudar. Diu que li poden preguntar si sospiten res, li poden regirar les coses o fins i tot, tancar-la en l’habitació. Qualsevol cosa menys anar al Centre. Vol quedar-se i fer una vida normal... “Feu-lo per mi o no me’n sortiré”.
Aquestes paraules que semblen molt sinceres, fan que l’Ivan abraci amb força a la seva estimada... i acceptin tots dos ajudar-la.

Després de passar tota la nit amb el seu fill, Laura es reuneix amb el David i el Robert que passa a veure’l.
Laura aprofita per demanar-li disculpes al David per haver-lo culpat del que li ha passat al Xavi i també per preguntar-li si el Robert ha dit res de la custòdia. David li contesta que no.
Per altra banda, truca al Miquel per dir-li que ha de parlar amb ell però que anirà més tard al restaurant perquè ara està a l’hospital. David demana opinió a la Laura sobre el que l’ha passat amb la Clàudia contestant-li que potser és una bona persona però que no ha assumit tenir-lo a ell com a cap.

Més tard, el David xerra amb el Xavi al qui li pregunta si sap el que li ha passat. El nano respon que s’ha pres unes pastilles de la Marta perquè és drogadicta. Això és el que el seu pare l’ha explicat.
David intenta fer-li veure que tot ha estat un trist accident, que la Marta té un problema i que ella no el volia fer mal. Xavi diu que ella també s’ha de posar bé.
Per animar-lo, David li promet portar-lo al restaurant i fer un pastís molt gran entre els dos, a més d’altres activitats.
Després, el Xavi està acompanyat per la Laura i el David. Ell l’ha comprat un còmic. Però rep una trucada del Miquel Solsona i ha de marxar.

Abans que s’emportin al Xavi a fer-li unes proves, arriba el Robert que suggereix a la Laura que el seu fill marxi amb ell per passar uns dies. Ella no vol i tornen a discutir.
Però el Xavi intenta posar pau i els hi diu que tot i que estiguin divorciats, s’han d’entendre, que quan ell faci la comunió ho hauran de fer, que per això son els seus pares.
Arriba la infermera i s’enduu al nano. La Laura els acompanya i Robert aprofita que es queda sol per trucar al seu advocat. Li diu que ha d’afegir l’informe del que ha passat, que per culpa del David el Xavi es va drogar amb unes amfetamines.

Quan el David arriba a la cuina, tot son cares llargues. El Nelson tracta al David amb fredor i la Cláudia està d’esquenes i ni se’l mira.
Apareix el Miquel molt seriós i el David es dóna presa en explicar-li tot el que va fer la Claudia i que l’hauria d’acomiadar.
Però el Miquel despatxa al David... Ell demana una explicació i Miquel li dóna: la Claudia l’acusa d’assajament sexual!
La dona es gira plorant i el David s’altera. Demana ajuda al Nelson perquè el faci costat però el cubà li nega. Miquel no vol escoltar-lo i acusa a la Clàudia de ser una filla de puta i una mentidera.
Claudia plorant, li diu que li va fer mal..., i Miquel el torna a fer fora de la feina.

 


Channing


Setmana 147
Capítol 728 · Capítol 730 · Capítol 731 · Capítol 732 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici