TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 728
del dilluns dia 08/03/2004

.. Pensió.- En Manel ha anat a veure la Paquita i ens els trobem sospesant la possibilitat d’anar a viure junts.

Hospital.- La Marta està desesperada i en David està enfadat. Arriba la Laura, que encara no sap ben bé què ha passat i quan la Marta li diu que ha estat culpa d’ella, surt la infermera per dir-los que el metge vol parlar amb els pares. La Marta es queda a la saleta, feta un flam.

Bar Peris.- La Montse (que te l’Ivan al costat) els diu als pares de la Neus que els nanos no es poden casar i aquí sembla obtenir un cert grau d’acceptació per part de la mare d’ella.
El pare no ho veu tan clar, pensa que podrien anar a viure junts amb l’ajut de tots tres.
Però la Montse no en vol ni sentir a parlar i els diu que no vol que en Narcís es vegi més amb la Neus, que millor ara que més tard i que no, no poden ser independents i que si ara els hi deixen fer, després què?, els fills?.
Acabant amb un: jo ja en tinc prou, s’aixeca de la taula i encarrega a l’Ivan que pagui les consumicions.

Mentre l’Ivan és a la barra, en Peris agafa el telèfon, és en David dient-li lo d’en Xavi.
Aleshores entra la Cinta, i en Peris, tot traient-se el devantal, li diu que ha passat no sé que amb en Xavi i unes pastilles de la Marta.
L’Ivan ho sent.

Hospital.- En David i la Laura surten de parlar amb el metge i la Marta se’ls hi llença al damunt per saber què els han dit.
La resposta ve de part de la Laura en forma de bufetada i després l’explicació: En Xavi es pot morir per culpa teva.
Evidentment, li exigeix que foti el camp però ja mateix i la Marta no té més remei que marxar.
Aleshores entren els Peris, els hi expliquen què ha passat i el matrimoni pregunta si ja han trucat a en Robert. Això és el que li fa por a la Laura, trucar-lo. Finalment, és en David qui ho fa.

Bar Peris.- Els pares de la Neus parlen amb sa filla i miren de dir-li el què hi ha de la manera més suau possible fins que la mare no vol seguir embolicant el problema amb sucre i li fa dir la veritat al seu marit: Que la Montse no vol que es vegin més i que potser cal donar-li més temps ( a la Montse).
La Neus accepta la proposat de marxar amb sa mare a Londres però ho fa mostrant clarament el seu desgrat i la seva indignació. Arreplega la bossa i marxa corrents.

Quan son pare surt darrere d’ella es topa amb en Manel que porta unes pizzes i que sembla més feliç que un anís. L’home li pregunta com està la Paula i en Manel respon, exultant alegria, que la nena està la mar de bé i que avui soparan pizza.

Pensió.- L’Ivan i la Paquita es pregunten on és la Marta; té el mòbil desconnectat i no la troben. La Paqui té por que faci alguna bestiesa però l’Ivan s’imagina que la noia deu ser amb la Júlia i ell sap per on es mouen.
Surten tots dos a buscar-la.


Carrer.- La Marta, plorant.

Hospital.- Ara sí que arriba en Robert i no vegis com entra. El primer que fa és anar directe a en David dient-li “criatura irresponsable” i després la cosa puja de tot, fins que arriben els crits i un intent d’agressió que la Laura para com pot.
Sortosament, surt el metge i diu que en Xavi està fora de perill.

Pis Ripoll.- Entra en Manel amb les pizzes i es troba la Paula arronsada al sofà. L’home no entén perquè està tan aixafada i la nena no entén perquè ell està tan content, tot i que el que sí entén és que ha vist la Paquita i que per això està de tan bon humor.
La Paula pregunta amb un fil de veu si la castigarà però en Manel li diu que no, que la baralla no va ser culpa seva i que està segur que no ho tornarà a fer més.
Quan l’home marxa cap a la cuina, la Paula fa una regressió i es posa el polze a la boca.

Pis Montse.- La Neus truca a la porta, entra, es planta davant la Montse i li diu què en pensa de tot plegat. Això és que ella té uns pares 10, que l’ajuden sempre i no com ella; que demà se n’ha d’anar a Londres per culpa seva; que ells són així i si no ho entens t’aguantes, etc. etc.
I sense deixar dir res a la Montse, agafa els trastets i marxa.
En Narcís s’acosta a sa mare per dir-li: Ets dolenta.

Bar.- Efectivament la Marta és amb la Júlia i mentre li està dient que ha perdut les amfetes, entren la Paquita i l’Ivan.
La Marta se li encara i li diu que en Xavi s’ha mort per culpa seva però la Paquita li diu que no s’ha mort pas la criatura i és tant l’alleujament que sent la noia, que es llença en braços de sa mare.
Quan la Júlia vol saber què passa, l’Ivan la fa callar. Abans de marxar, la Paquita agafa l’amiga pel coll i li diu que si es torna a acostar a la Marta, ho pagarà molt car.

Hospital.- És de nit. En Robert i la Laura són amb en Xavi, que està dormint.
En Robert es disculpa per l’escena que ha muntat al arribar i afirma que en Xavi és el que més s’estima en aquest món. La Laura li diu que vol quedar-se amb en Xavi i que ell pot marxar però l’ex li diu que només marxa fins la sala d’espera d’on no es mourà en tota la nit.

Quan arriba a la sala, hi troba en David que, evidentment, tampoc se n’ha mogut.
En Robert li diu que ja pot marxar, que ell allà ja no hi fa res perquè el fill no és seu. En David no té cap intenció de marxar perquè la Laura és la seva dona.

Mentrestant, a l’habitació, la Laura comença a plorar.

 






tplana


Setmana 147
Capítol 729 · Capítol 730 · Capítol 731 · Capítol 732 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici