TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 114
del 05 al 09 de maig del 2003

Capítol 563 (dilluns 05/05/03)
Capítol 564
(dimarts 06/05/03)
Capítol
565 (dimecres 07/05/03)
Capítol 566
(dijous 08/05/03)
Capítol 567 (divendres 09/05/03)

.. Serà la primavera que la sang altera i les bodes prolifera la que ha fet possible el miracle? Aquesta setmana dues noves bodes, un tímid inici de relació de parella i una "parodia" de vida familiar han pres el cafè amb nosaltres.

Qui no està per primaveres, però, és l'Hèctor que fuig per la tangent quan sap que la Remei espera una criatura.

La Judit ha comès repetides vegades "el pecat de la carn" (sic) amb el Ramon i això fa que la congregació, que sempre vetlla pels germans, la posi entre l'espasa i la paret: el Ramon o nosaltres.
La Judit, que té molt clar amb qui vol jeure, tria el Ramon i aquesta decisió li costa moltes llàgrimes (i les que arribarà a vessar, a la llarga).
"L'exbíblica" pensa que l'única solució per a no continuar pecant és casar-se amb el Ramon i ho vol fer ben aviat. El Ramon, però, no vol anar amb presses. De fet, no ha quedat molt clar si vol anar.

La Laura i el David van anant canviant d'opinió pel que fa al fet de casar-se després de parlar amb els seus amics.
Qui surt guanyant en el joc de rectificacions, però, és el David que acaba sentint, totalment complagut, com la Laura el demana en matrimoni.
Aquesta decisió posa a parir el Robert que fa l'impossible per retenir la Laura. Li arriba a dir, després d'humiliar-se totalment, "No et casis amb el David o em moriré".
Els Peris volen donar un cop de mà econòmic a la parella i, de fet, 6.000 €uros és una bona empenteta.

El Marcel s'ha mirat la Núria com si la veiés per primer cop i es comença a penjar d'ella, per a felicitat suprema de la Núria que veu com el seu enamorament comença a ser correspost.
El Rai ha descobert qui és realment el Marcel però no en dirà res perquè li té jurada al Vera des del dia en que ell li va fotre la novia.
Al pas que anem, tothom sabrà de quin pal va el Marcel a Sant Andreu menys l'interessat, cosa que acostuma a passar.
El Vera s'ha encapritxat de la Núria i li va al darrera. Tot això no pot portar res de bo.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Clara, el Quim i el Max viuen un simulacre de família feliç que fa que el Quim estigui a la glòria i hagi oblidat la botella però que posa el Dani a parir amb tota la raó del món.

La Remei ja comença a tenir clar que serà una mare soltera perquè l'Hèctor, tot i que vol passar una pensió pel nen i el vol veure sempre que pugui, no té la més mínima intenció de formar una família.

El Jordi, ara que ha pagat tots els deutes i s'ha rentat la cara davant la Núria, torna a estar més penjat que fuet pel que fa al fet de viure.
Davant la Núria sembla ple d'energia i vitalitat però això no és més que una cortina de fum per amagar que està ben fotut.
Sobre la marxa improvisa que vol muntar una botiga de vins i la Núria s'hi aboca en cos i ànima. No serveix de res que tothom es mostri escèptic amb les intencions del Jordi, ella li fa costat i fins pensa a tornar a fer una hipoteca sobre el pis per aconseguir els diners que el Jordi necessita per a muntar el negoci.

La Pilar veu com "l'estranger" carrega un "Mauser" que ha comprat i apunta cap a la seva finestra. Està més espantada que l'Aznar quan pensava que no podria sortir a la foto del "trio terrorista" i la Judit, que també ho veu, li aconsella que truqui a la policia.
L'"esperantista" és detingut per la policia quan surt al carrer amb el seu fusell.
Aquesta setmana deurem saber, per fi, què coi passa amb tot plegat .

La Lurdes està més que "borde" amb la Paquita i li reclama el seu dormitori i la meitat dels guanys de la pensió si no li torna el vestit de núvia que es va vendre a la botiga de la Marta.
La Paquita, espantada per les repercussions que tindria a la seva vida si es descobrís el "pastís" que va muntar fa temps amb la Lurdes, no sap com acarar aquesta situació.
La Marta, que no entén res del que passa ni l'acoquinament de la seva mare, aconsegueix que la Paquita li expliqui tota la història.

El Paco i la Lurdes acaben descobrint mútuament que són un parell d'estafadors i vividors.


Casablanca


Setmana 114
Capítol 563
· Capítol 564 · Capítol 565 - Capítol 566 - Capítol 567 -

Tornar a Resums maig 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar