TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 566
del dijous dia 08/05/2003

.. El Quim es lleva de bon humor perquè ha dormit molt bé i, a l'hora d'esmorzar, proposa al Max i a la Clara anar al cine a la tarda. La Clara s'hi apunta, però el Max, que està estrany i no té gana, diu que té molta feina i l'ha de fer si no no aprovarà els exàmens.
Quan el Quim marxa i es queden sols, la Clara li pregunta si té algun problema i li recorda que continuen sent els seus pares si necessita confiar-se a algú. Que potser té algun problema amb una noia? El seu fill contesta que "tot el contrari".
Així que el Max marxa cap a l'institut, la Clara truca al Dani i li deixa un missatge al contestador demanant-li que, si us plau, la truqui.

El David arriba baldat al bar del Peris i rondinant de les cadires desaparegudes. La Laura l'envia a dormir fins al migdia.
El Fede no obre La Fusteria perquè tampoc no s'aguanta dret.

La Judit està amoinada perquè els de la congregació volen parlar amb ella .

El Paco se'n va del bar dient-li al Peris que li apunti la seva consumició i la de la Cecília al conpte, ell ha de fer un encàrrec! El Peris no sap de quin compte parla.

La Cecília continua la campanya de recollida de signatures.

La Núria ha anat a veure a la seva àvia a la farmàcia i li explica el projecte de negoci de vins. La Roser es posa de mal humor i diu que el Jordi no serveix pels negocis i que el què ha de fer és treballar. Si no s'hagués venut la farmàcia, ara no hauria de buscar feina. La Núria s'empipa perquè la seva àvia no vol donar una oportunitat al seu pare. Discuteixen.
Les interromp l'arribada del Vicenç i la Núria li pregunta al farmacèutic si està content amb l'àvia. L'home contesta que força i la Núria, sarcàstica, replica que se n'alegra perquè aquesta farmàcia ho és tot per a la Roser.

La Laura arriba al pis i desperta al David perquè ja són les tres de la tarda. El noi continua igual de gemegaire.
En aquest moment truquen a la porta i és el Fede amb la notícia que la cadira desapareguda torna a ser al bar. El David pregunta amb ironia si no hi haurà estat sempre, aquesta cadira al bar. El Fede diu que algú s'està enrient d'ell. El David ja hi fa conyeta.
La Laura convida a dinar al Fede i envia als dos nois a buscar cerveses, mentre, ella i el Xavi es queden a parar taula.
De fet, ella buscava l'ocasió de quedar-se sola amb el seu fill per plantejar-li la possibilitat que ella i el David es casin i saber si el nen ho veuria bé. El Xavier dubte una mica, però acaba dient dque sí si no li ha de dir papa al David.

 

La Pilar intenta convèncer a la seva germana que el llogater es passejava pel mercat amb un fusell -que no és el mateix que una escopeta, prou que ha mirat ella la diferència al diccionari- i la Roser l'envia a pastar fang, tot dient-li que parlarà amb el Ramon perquè li dongui feina a la tarda, també, si no, pararà boja.
Just acaba de marxar la Roser, que truquen a la porta. És la Judit que entre plorant.

El Narcís explica el seu desig que tot el que passa amb l'Isaac sigui un somni i no deixa estudiar al Max.

La Pilar arriba corrents al mercat per avisar al Ramon que la Judit és a casa plorant i dient-li que hi vagi de seguida i que s'hi estigui l'estona que calgui.

A la parada veïna, el Paco aprofita una vinentesa per tornar a convocar al Nelson a fer la partideta. El cubà, però no està segur de poder-hi anar.

La Cecília entre a la farmàcia per demanar més signatures i és rebuda pel Fabra amb un sarcasme sobre la gent del grup de teatre i la seva paraula. La Cecília no s'immuta i li demana que signi la carta. De primer, l'home se'n vol desentendre amb l'argument que l'Eduard és realment el pare de la criatura, però quan veu que la Roser signa, ell també es decideix a fer-ho.
Al quedar-se sols els dos farmacèutics, la Roser li demana al Fabra que, si us plau, agafi de dependent al Jordi en el seu lloc. El Vicenç s'hi nega. La Roser li suplica, però aquesta vegada el Fabra no canvia d'opinió.

Quan el Ramon arriba a casa, la Judit li recrimina la situació en què es troba. Ell li pregunta què ha fet (santa innocència!) i la noia li replica que l'ha feta còmplice d'un delicte i l'ha seduïda. Li explica que ho ha hagut d'explicat tot.
Això alarma al Ramon que no para fins a descobrir que "tot", per la Judit, només és el "pecat de la carn" i que pot estar tranquil perquè no ha xerrat ni la pallissa al Natxo ni la fuga del Toni.
Aclarit aquest punt, el Ramon torna a seduir la noieta, per consolar-la. Ella es deixa fer perquè, al capdavall, s'hauran de casar.

La Clara i el Quim surten del cine contents perquè la pel·lícula els ha fet riure molt.

El Max contesta el telèfon i resulta que és el Dani. El noi li ha de dir que la seva mare no hi és perquè ha anat al cine amb el Quim.
Just quan està a punt de penjar arriben els seus pares rient escandalosament. La Clara es posa al telèfon i discuteixen amb el seu marit. Se sent com ella diu que ells també són la seva família, sí, el Quim també i s'endevina que el Dani li penja el telèfon perquè ella plora.





Antaviana

Setmana 114
Capítol 563 · Capítol 564 · Capítol 565 · Capítol 567 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici