TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 563
del dilluns dia 05/05/2003

.. Pensió.- La Remei, de peu dret, està exposant les seves queixes a la Paquita, Marta i Gus que estan esmorzant. Aquestes són: que no pot ni anar a les classes de part perquè no té parella i li fa vergonya i que, ja veus, l'home aquell amb aquells ulls de peix bullit, que li fa el crio i desapareix.
Els de la taula es posen a riure i la Marta suggereix a en Gus que l'acompanyi, cosa que el noi no pensa pas fer.
Aleshores entra la Lurdes i talla en sec el "bon rotllo". La dona s'asseu i quan passa la Cari, li fa saber que torna a la seva antiga habitació i que canviï els llençols.
La Paquita s'aixeca com si li haguessin punxat el cul i li diu a la Lurdes que ni parlar-ne. Però la Lurdes diu que no pensa viure com una rellogada i que es quedarà a la seva habitació fins que es recuperi el vestit.

Pis Núria.- La Núria obre la porta a son pare que entra com si fos l'home més feliç del món. Li diu a sa filla que té molts projectes, que encara no hi ha res concret però que està estudiant un munt de coses.
Se'l veu tan animat i content que la Núria s'ho creu però quan ella desapareix cap a la cuina, en Jordi posa una cara.....................

Pis Quim.- Aquells tres estan esmorzant i la Clara, amb discreció, organitza el dia entre ella i en Max per tal de no deixar sol en Quim en cap moment.
O sigui que en Max li diu a son pare que quan plegui d'escola, passarà pel pis d'en David a donar un cop de mà.

La Fusteria.- El tutor d'en Max es presenta a la Núria i li demana si podria anar el dijous a fer una xerrada als estudiants sobre la carrera de música però la noia no pot (té un munt de proves i treballs per fer) però li diu que sap d'algú que ho farà encantat (i somriu).

A la barra, la Laura s'està queixant a en David que el seu ex encara no li ha passat la pensió, cosa que al noi no li importa massa però la Laura diu que el fill també és d'ell, no?.
Aleshores s'hi posa en Fede i li suggereix a la Laura que quan li reclami la pensió, li reclami també els interessos. La Laura, enfadada, diu que no és mala idea i en Fede, amb cara de resignat, diu: igual que la Tona.
I passa a parlar per experiència pròpia de tot el què li ha fet la seva dona per la pensió i aleshores s'hi posa la Remei (que està a l'altra cap de barra) cridant: és que els homes sou l'hòstia també!. Feu els fills i apa, ja t'apanyaràs; que hi eres tu quan la nena estava malalta?. Jo no puc ni anar a les classes de part perquè no tinc parella i em fa vergonya. En Fede, sorneguer, li diu que ella no n'ha tingut mai de vergonya. Però la Remei diu que ara sí i en David i la Laura somriuen, divertits per la discussió.
La Laura suggereix a en Fede que acompanyi la pobra Remei a les classes de part, total.......el fill també podria haver estat seu, no?. En Fede es mira la Remei i exclama: Tu ho has d'anar xerrant tot?. La Laura, rient, li recorda a en Fede que va ser ell qui li va explicar.
La Remei posa cara d'il·lusionada davant la idea de tenir companyia a les classes i en Fede es mira en David i li suplica que l'ajudi. En David ho fa i li pregunta si ell també hi pot anar.......a mirar, clar. (Nota de la resumera: una escena bona i divertida).

Pis Núria.- La Clara és allà amb la Núria i en Jordi i com que la dona pregunta quin és aquest negoci tan fantàstic que li volta pel cap, en Jordi es veu obligat a dir alguna cosa. O sigui que diu que vol muntar una botiga de vins.
La Clara es queda de pasta de moniato: però que no s'hi ha d'entendre d'això?.

Institut.- Comencen els problemes per en Max. El noi sospita que en Joel ho ha explicat i la teoria se li veu confirmada quan li va a parar una pilota a sobre i pretén apuntar-se amb els companys a jugar a futbol. El noi que va a buscar-li la pilota li diu que no i que és un nena.
O sigui que en Max li clava patada a la pilota, l'envia a la quinta forca i li diu a l'altra noi que ja la pot anar a buscar.

Pis David.- En Quim i el David intenten col·locar un aplic a la paret. En Max arriba al pis davant la sorpresa d'en Quim que es pensava que vindria després de jugar a futbol però el noi diu que no en tenia ganes.

Classes de part.- Enmig d'altres embarassades hi tenim la Remei, asseguda a terra amb en Fede al darrere ajudant-la en els exercicis de respiració. La noia diu que està cansada però en Fede no deixa que es queixi: Va, tu respira.
En aquell moment entren l'Emili i la Gemma i el Fede es vol amagar darrere la Remei però el veuen, naturalment.
Després de saludar-los amb cares de sorpresa, comenten que no sabien que ell era el pare. Evidentment, en Fede no es pot posar a donar explicacions enmig de la classe o sigui que no diu res.
Aleshores l'Emili s'aixeca per anar a preguntar una cosa a la instructora. La cosa en qüestió és que, a ells, els hi han parlat d'un mètode natural per la dilatació en el part. La instructora pregunta de què es tracta i l'Emili diu que de l'estimulació dels mugrons i que si ho podrien provar. La classe riu i la instructora diu que d'acord, que es pot provar.
La Remei intenta no partir-se la caixa pensant en el Fede i aquest no sap ni quina cara posar-hi.

Caprabo.- L'ex de la Laura s'hi presenta molt enfadat perquè ha anat a buscar en Xavi i ja havia plegat i que li tocava a ell recollir-lo.
La Laura li diu que també li tocava pagar la pensió i que no ho ha fet. Aleshores l'ex diu que si ell paga vol que el seu fill tingui una habitació digna i que no pensa pagar perquè ella es gasti els quartos amb en David. La Laura diu que és això el que li fa mal, no pas l'habitació del nen i que com no li passi la pensió, no veurà el nen massa sovint.
L'home diu que això no li pot fer i la Laura el repta a que la posi a prova.

Pis Quim.- La Clara està acabant de cuinar quan entren en Quim i en Max. Mentre el nano es renta les mans, en Quim es deixa caure al sofà, rebentat. La Clara li parla de la conversa amb en Jordi però en Quim ja s'ha adormit.

Pensió.- És de nit i és força tard. La Remei li ha explicat a la Paquita la classe de part d'avui i acaba amb un: em fico en cada merder!.
La noia se'n va al llit i aleshores arriba la Lurdes (de ballar) i treu l'anís. La Paquita li requisa l'ampolla dient-li que allò és de la pensió i la Lurdes li diu que la meitat del que es guanya en aquella pensió hauria de ser seu, si més no fins que es trobi el vestit. La Paquita li diu que ni ho sommiï i s'acaben engegant a la merda mútuament.
Quan la Lurdes se'n va al llit, surt la Marta ( a qui han despertat) i que pregunta a sa mare com pot ser que es deixi tractar així. La Paquita comença per dir-li que fa temps va fer una tonteria i que la Regina no és la Regina.

Pis Núria.- La Núria arriba de La Fusteria i en Jordi està assegut davant la tele ( sento en Bassas xerrant amb en Roca i Junyent). La noia encara està entusiasmada amb la botiga del seu pare però a en Jordi ja li ha marxat la bona cara que feia. La Núria sembla que no se n'adona i li diu que està orgullosa d'ell.

Pensió.- La Marta se'n torna al llit després d'haver escoltat la història de sa mare.
En aquell moment (i a hores intempestives que ja són), truquen el timbre. La Paquita obre i es queda de pasta: Héctor!.
L'home, després de disculpar-se per venir tan tard, pregunta per la Remei.












tplana

Setmana 114
Capítol 564 · Capítol 565 · Capítol 566 · Capítol 567 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici