TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 564
del dimarts dia 06/05/2003

.. La Paquita informa la Remei de l’arribada de l’Hèctor. La Remei li promet de no montar cap numeret. Això si, el pensa fer suar una mica.
Efectivament, l’Hèctor perd l’oremus quan veu i compren que la Remei està embarassada d’ell.

En una altra taula, el Paco i la Regina juguen a veure qui és més fantasma. El Paco reb una trucada reclamant-li alguna cosa.

La Núria ha anat a veure la Marta a la botiga. Vol que l’informi dels papers necessaris per obrir un negoci. Quan la Marta avarigua que és el Jordi qui vol una botiga de vins es posa les mans al cap i creua algunes paraules i retrets amb la Núria. Finalment, però, torna la concòrdia entre totes dues.

Des de la parada, la Pilar truca la Roser per anar juntes al cinema. Però la germana no està per orgues.
Passa l’Artur a pagar el lloger i com que porta un paquet gran i embolicat, li comenta a la Pilar que està redecorant el pis. Davant la insistència d’ella li diu que el paquet que porta és un Màuser. La Pilar contesta que molt bé, que adéu.

Mentrestant, la Judit li confessa a la Isabeleta que ella i el Ramon van cometre el pecat de la carn”... Dues vegades!. Després d’un foc creuat de cites bíbliques la Judit li confessa que la seva por és quedar-se en estat i li fa prometre a la Isabeleta que no ho dirà a ningú.
Quan arriba el Ramon, la Judit vol parlar amb ell però li argumenta que no és el millor moment i ella li respón que ja la trucarà quan li vagi bé.
De pas el Ramon li explica a la Pilar que un Màuser és un fusell i aquesta fuig esperitada de la parada.

L’Hèctor està amb la Remei assegurant-se de que és el pare de la futura criatura. La Remei li pregunta que què pensa fer ara i ell li respón que pensa assumir les seves responsabilitats i que no la pensa deixar sola.
Ella li comenta que aquesta tarda té una ecografia i ell ràpidament es posa a anul·lar totes les visites que tenia programades.

La Núria parla per telèfon amb la Clara. Truquen a la porta i és el Fede que necessita que la noia se’n ocupi de La Fusteria durant un parell d’hores: li ha promés a la Remei que l’acompanyaria a l’ecografia i han de portar cadires noves i ha de venir el dels vins.

El Fede arriba a la pensió i la Remei li presenta l’Hèctor. Mentre ella se’n va a buscar el paper de l’ecografia, el Fede li demana a l’altre quines intencions porta. Un cop assabentat l’adverteix per a que les compleixi, perquè, sino, li tallarà els collons.

La Pilar li explica a la Roser que l’Artur porta un fusell, però aquesta se la treu de sobre.

Entra el Rafa a la farmàcia i mentre el Fabra el despatxa li comenta que vigili el cubano, no li prengui la dona. El Rafa es posa com una moto i li contesta que la Isabeleta mai no s’embolicaria amb un altra, i que abans de malparlar de les dones dels altres que s’ho pensi i que s’empenedeix d’haver tornat a aquesta farmàcia.

La Remei torna a la Pensió un cop li han fet l’eco i anuncia que està esperant un nen.
Ara és el Gus qui li pregunta a l’Hèctor quines intencions porta... L’Hèctor comença a estar-ne tip.

Al mercat, la Gemma es plany amb la Isabeleta d’haver-se quedat sense feina. Només espera que al Ramon l’aixafi un tren.
Quan se’n va, el Ramon comença a criticar-la davant la Isabeleta. I s’enganxen, es clar. El Ramon li diu que li agrada molt fer la puta i la Ramoneta i quan la cosa sembla que ha d’anar a més arriba el Nelson per posar pau i per fer-li un massatge relaxatori a la noia.
Postura en que els eixampa el Rafa i que aprofita per a dir-li al cubà que té les mans molt llarges. Ràpidament la noia el defensa i li carrega totes les culpes al Ramon i comença a explicar-li el que han fet ell i la Judit...

A La Fusteria el Paco s’excusa davant la Cecília: avui no podrà sopar amb ella, ha quedat amb uns amics. Com que el mòbil no deixa de sonar la Cecília li pregunta per què no l’agafa i ell li contesta que perquè li deu diners. De pas, ella no podria deixar-li... i ella li respon que el moqui la iaia.
El Fede li comenta a la Núria que no veu el seu pare ficat en temes de vins.

L’Hèctor i la Remei estan a l’habitació que ell té la pensió. Ella vol aclarir les coses. No repecte el nen, sino respecte ells dos i li planteja de casar-se. Ell li respón que no cal còrrer, i es posa a fer-li magarrufes. Ara és ella qui li diu que no cal còrrer i surt de l’habitació.

La partida de pòker a La Fusteria es posa tensa: de les paraules passen a les mans i una de les noves cadires que ha comprat el Fede es trenca de dalt a baix. El Paco no se’n sap avenir: ara si que l’han cagada.

Aprofitant la nit, l’Hèctor surt de l’habitació i està a punt de tocar el dos quan és interceptat per la Remei que li pregunta que si va a comprar tabac. Ell intenta desfer-se en excuses però la Remei li diu que se’n vagi i que no torni, perquè si torna li agafarà els ous i els posarà a bullir. I no pensa posar-li Hèctor al nen ni que la matin.
Com que això últim ho ha dit cridant, el Gus s’ha llevat i corrobora el fet: l’Hèctor ha guillat, i per tant li toca pagar els 50 €uros de l’aposta: tots els homes som iguals.
Però els diners i la confirmació de les seves teories no eviten que la Remei es quedi sola i entristida.




Massagran

Setmana 114
Capítol 563 · Capítol 565 · Capítol 566 · Capítol 567 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici