TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 106
del 03 al 07 de març del 2003

Capítol 523 (dilluns 03/03/03)
Capítol 524
(dimarts 04/03/03)
Capítol 525
(dimecres 05/03/03)
Capítol 526
(dijous 06/03/03)
Capítol 527 (divendres 07/03/03)

.. Dos fets importants marquen el ritme del Cor d'aquesta setmana: el Natxo acaba a l'hospital (l'agressor passa a ser l'agredit) i un nou personatge s'incorpora a la vida diària de Sant Andreu: el Paco (pare del Fede i exmarit de la Cecília).

Al Natxo li toquen la moral i el físic ben tocats aquesta setmana. El Fede i el David amb nocturnitat i alevosia canvien la cara de la seva moto fent-li malbé les rodes i el seient.
El Natxo busca el culpable de tan infame afrenta a la seva moral i acaba a l'hospital amb el cap badat com una magrana. No sabem qui li ho ha fet però tenim tres personatges que li tenien ganes i n'han tingut l'oportunitat: el Vera, el Ramon i el Toni.
La policia aposta pel Toni que encara no saben on és.

S'ha passat tota la setmana a casa de la "Pocas Luces" i ha fet la perceptiva visita a la Fina que intenta disculpar la seva manca d'escrúpols al prendre-li tot el que tenia, ensenyant-li un nen en un llit d'un hospital, intubat i amb respiració assistida, que assegura que és el seu fill que ha de cuidar.
El Toni, a qui la presó sembla que ha deixat sense sentiments altruistes, passa força de la dramàtica escena i li exigeix 25 milions que ella haurà de "mangar" al manso que li fa petons actualment.

El Paco arriba de Menorca convidat pel Fede i esglaia la Cecília que assegura que res de bo en traurà ningú de la seva visita.
Se'ns presenta com el típic "fantasma/boques discotequero". Segons ell, coneix la flor i nata del món de la faràndula i és un expert en la conquesta de fèmines tendres i crèdules. Vesteix de forma impecable i no parla amb dones si no és per a llençar-les floretes. És expert en ensarronades i en no pagar mitjançant el frau del bitllet de 500 €uros que ningú li pot canviar.
La Cecília li regala el passatge de tornada a Menorca però ell decideix passar una llarga temporada a Sant Andreu després de veure que té el Fede ben embadalit.

Els amors estan en franca decadència.

La Laura, cansada de les "criaturades" del David li deixa anar una frase rotunda: "Penja't d'un arbre a veure si madures", i dóna per acabat el seu idil·li lloretenc.

El Gus, esperonat pels consells del Paco, decideix avançar un pas en la seva batalla per conquerir el cor de la Núria. Composa una cançó per ella però l'únic que aconsegueix és que la damisela li demani de ser amics per sempre més.

El Max també està disposat a revelar al Joel els seus autèntics sentiments però unes oportunes declaracions homofòbiques del seu rosset company li fan tancar la boca de cop.

La Judit se sent enamorada del seu company de prèdiques (encara que sembli impossible) i intenta diverses aproximacions més terrenals que els versicles bíblics sense èxit.
El Ramon, que sembla home d'entregar-se amb passió a noves fites, només té ulls per la Bíblia, orelles pels seus salms i boca per escampar a tort i a dret les excel·lències del nou món religiós que acaba de descobrir.

Les germaníssimes tenen la banya posada en la traducció d'una frase del diari del llogater que van aconseguir fotografiar. Elles creuen que és búlgar i com que no aconsegueixen cap diccionari, decideixen trucar a "La nit dels ignorants" per veure si algú hi pot fer més que elles.
La Roser està força amoïnada des que la Núria li va dir que havia fet fora de casa el Jordi i va a casa de la Rut a buscar-lo amb la Pilar.
Quan se n'adonen que la "Lolita" no el va voler aixoplugar a la casa que ell li havia comprat, li diuen de tot menys bonica.

La Rut afusella el Jordi amb missatges al mòbil fins que aconsegueix que torni a casa i es deslliura de la fel que les paraules de la Roser i la Pilar li van deixar al cos.
No sabem on ha estat el Jordi aquests dies, però sabem que la primera nit com a "sense sostre" la va passar amb el seu company de borratxeres, el Quim, lamentant, entre glop i glop, la seva incapacitat per canviar la seva manera de fer.

La Dora "farda" d'haver trobat una bona feina com a representant d'una excel·lent casa de cosmètics i "amenaça" la Marta amb ajudar-la a portar la botiga de roba de segona mà en les seves estones lliures.
La Marta, que sembla una nena amb sabates noves amb tots els preparatius per a posar a punt el local, fa un somriure de compromís davant la seva afirmació i li diu que no cal que s'hi amoïni, que ara ella ja té prou feina.

L'Eduard es va integrant cada cop més en la vida familiar dels Borràs. El Narcís s'hi enganxa com un pop, les reticències de l'Ivan han desaparegut totalment després d'haver aconseguit la feina que ell li va buscar a l'editorial, la Montse comença a somriure altre cop, l'Isaac sembla que cada dia millora i... arriba l'Antònia a la pensió.




Casablanca


Setmana 106

Capítol 523
· Capítol 524 · Capítol 525 - Capítol 526 - Capítol 527 -

Tornar a Resums Març 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar