TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 523
del dilluns dia 03/03/2003

.. Pis Núria.- En Jordi acaba de fer les bosses mentre la Núria s'espera a la porta, més tiesa que un pal. Quan el seu pare li vol fer un petó, ella retira la cara i li demana les claus.

La Fusteria.- La Marta li comenta a la Laura lo del xuclet d'en David i lo tonto que s'està posant.
Entra en Marcel i en Fede corre a demanar-li que li escrigui el text per la foto, cosa a la que el seu amic es nega.
Aleshores ho prova amb l'Alba (que està escrivint una redacció sobre un amic) i li demana si mai n'ha fet cap sobre la mare. La nena la va fer el curs passat i en Fede li demana que li porti.

Bar Peris.- La Cecília li acaba d'explicar a la Mari que en Fede ha trucat al seu pare.
En Rafa es queixa del cotxe a la Isabeleta; per lo vist els ha deixat tirats a la carretera aquest cap de setmana.
Els dos Peris s'enfaden amb en Quim perquè encara no té les aixetes. Quan el lampista demana una cervesa, en Peris n'hi posa una sense alcohol i en Quim se'n va enfadat.
Entra la Laura per parlar amb en David, que li explica, en una clara demostració de gelosia, que la volia convidar a sopar però que la va veure amb el seu ex. La Laura prova d'explicar-li que el nen també ha de visitar els seus avis però en David segueix amb cara de mala llet, la Laura se'n cansa i li diu: -Penja't d'un arbre a veure si madures-

Pis Pilar.- La Pilar li diu a en Ramon que ha parlat d'ell amb el mossèn. Evidentment, en Ramon s'enfada, li diu que ell no està desorientat i que el deixi estar. Abans de marxar, la Roser li demana que passi pel fotògraf i hi deixi un rodet a revelar.
Sembla que les dues dones no s'han mogut de casa des de lo de l'altre dia i que no pensen fer-ho, de moment.

Casa Rut.- En Jordi és allà amb les seves bosses i pretén quedar-s'hi però la Rut ho té molt clar. No es pot quedar amb ella, que no funcionaria, que ella no té la culpa que la Núria l'hagi fet fòra i que si es va quedar aquelles dues nits amb ella, va ser perquè ell va voler.
A en Jordi ja no li queda esma ni per discutir i marxa.

La Fusteria.- En Quim ha demanat una cervesa a en Fede però com que en aquell moment entra en Max, li diu al barman que no, que no la vol normal sinó sense alcohol. En Fede queda sorprès però va per canviar-li i aleshores en Quim s'aixeca i diu que té pressa.
En Ramon li explica a la seva guia espiritual que la Pilar ha parlat amb el mossèn.
Entra la Laura que s'acosta a la barra i li diu a en Fede que no ha jugat net (ella) però que no tenia ni idea de que podria passar el que va passar. Com que a en Fede ja se li ha passat el "pique", li diu que ho haurà d'explicar a la Marta abans no els enganxi. Però la Laura li explica que allò acabarà en no res perquè en David té unes reaccions ben estranyes (li explica lo del seu ex i el sopar amb els sogres) i que ella ja no està per aquestes criaturades.

Bar.- Entra en Quim en un bar i s'hi troba en Jordi i, és clar, allò acabarà malament.

La Fusteria.- En Fede li ha estat explicant a en David que es comporti amb la Laura i que faci el favor de creure-se-la quan li expliqui alguna cosa.
Arriba l'Alba amb la redacció i en Fede corre a llegir-la. Només començar ja alça les celles per preguntar si aquella redacció li va dictar la mateixa Tona. A mesura que va seguint, es va mostrant cada cop més incrèdul de les meravelles que la nena ha explicat de sa mare i acaba per renyar-la perquè, de mentides, no se n'ha de dir.
Aleshores entra la Mercè i en Fede ha de reconèixer que encara no té el text. Després d'esbroncar-lo, la noia li diu que l'editorial ha decidit posar la foto de la Cecília en portada (Fede, acollonit); que han decidit fer una bona promoció i que posaran cartells per tot arreu (Fede ja no sap quina cara posar) i, a més, també en faran un gran mural que penjaran a la paret de Can Fabra (En Fede ja no té expressió)

Pis Pilar.- El noi de la botiga de fotos, li ha portat el revelat a casa. Les dones s'ho miren amb lupa (la lletra és molt petita) però a part de la paraula "atentado", no entenen res més.
Se'ls hi fa la llumeta amb allò del búlgar i la Roser truca a la Núria per demanar-li que li compri un diccionari búlgar-català, català-búlgar amb l'excusa que és per una noia búlgara del casal a qui li vol regalar.

Pis Núria.- La Núria és al sofà parlant amb la seva àvia. Quan penja, veiem que també hi ha la Marta i en Gus que la volen animar a sortir però la noia no està d'humor.

Bar.- En Quim i en Jordi són en una taula plena de gots de cervesa. Tots dos estan força beguts i en Jordi li ha explicat lo de la Núria i lo de la Rut.
En Quim no entén que hagi tornat amb la Rut després d'haver-la volgut escanyar. Acaben parlant dels fills respectius i de com està la Clara.
Quan en Jordi s'aixeca per marxar (ell i les seves bosses) li pregunta a en Quim: Què faries si tronessis a néixer?. I com que l'altre no en té ni idea, en Jordi s'ho respòn: Jo, cagar-la una altra vegada.

La Fusteria.- La Cecília és allà a requeriment d'en Fede. De primer, el noi li diu que estan encantats amb la foto d'ella, després li diu que, per un error incomprensible, han triat la foto on està plorant (ella ja posa molt mala cara), després que la foto anirà a la portada (la Ceci s'enfada definitivament) i que no es poden fer enrere perquè els cartells ja són a la impremta. A la pregunta, esverada, de què va tot allò, en Fede la remata dient-li que també penjaran un gran mural a la paret de Can Fabra.
La Cecília no el pot matar perquè en aquell moment s'obre la porta i entra el seu ex marit.






tplana

Setmana 106
Capítol 524 · Capítol 525 · Capítol 526 · Capítol 527 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici