TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 526
del dijous dia 06/03/2003

.. A cal Peris, la Remei comenta a la Lola que la Paquita la deu trobar a faltar, però que ella no pot fer gaire esforços pel bé de la criatura.
Entre el pare del Fede a fer un cafè i felicita el Peris per tenir un bar dels que ja no en queden. Aleshores es presenta, com a empresari del ram i com a exmarit de la Cecília.
També ho aprofita per fer una mica molt el fantasma dient que coneix al Ricardito Bofill per impressionar a la Remei i a la Lola, que els ha faltat temps per presentar-se com amigues de la Cecília. Però fa un comentari que la Remei no s'esperava pas: s'està a la Pensió Regina i la cuinera que té la Paquita cuina com els àngels.

El Natxo acorrala a la Mari quan surt del Peris, tot deixant la moto mal aparcada. La Mari, nerviosa, li diu que no té temps de parlar amb ell, però l'individu insisteix.
El David, que s'adona que passa alguna cosa, surt de seguida demanant que tregui la moto que fa nosa. Com que el Natxo, de moment no en fa ni gota de cas, el David l'amenaça de fer-ho ell mateix, cosa que treu de polleguera al Natxo, que es veu obligat a deixar tranquil·la a la Mari per enretirar el vehicle.

La Rut agafa el telèfon, que sona insistentment, i resulta que és el Jordi.

El Marcel està fotut. El seu company de discoteca se n'adona i li pregunta si li passa alguna cosa perquè no ha obert la boca en tota la nit. El Marcel contesta que té una amiga amb problemes i...
El company li diu que ell ja en té prou amb els de la dona i la filla i es posa a parlar de la família amb molt d'orgull i satisfacció. També parla dels projectes que té de canviar de feina i fer-se camioner. Però com que veu que el Marcel continua capficat, l'envia cap a casa dient que ja tancarà ell.

La Lola i la Cecília parlen d'homes i es veu ben clar que la Lola està ben penjada del Nelson. La Cecília l'adverteix contra els guapos perquè sempre s'ho acaben cobrant.

La Pilar i la Roser insisteixen al Ramon que les ajudi a treure's de sobre el llogater, que no és aigua clara. El noi els diu que ho havien de pensar abans de signar el contracte.
Llavors veu al Natxo i el crida per demanar-li que deixi la Mari en pau i li engega una cita bíblica que al final no sap ben bé d'on l'ha tret. El Natxo, naturalment, no en fa cap cas.

La Rut està escoltant música i truquen a la porta. És el Jordi. Ella li pregunta on s'havia ficat, que l'ha trucat mil vagades. Ell no respon.

La Remei entra a la pensió amb les seves claus i sense trucar, donant un gran ensurt a la Paquita i a la Cari, que estaven fent gresca. La Paquita la renya afectuosament i li pregunta com està però sembla una mica incòmode perquè hi hagi anat i li insisteix que no tingui cap pressa a agafar l'alta, ja que la Remei li diu que ja té ganes de tornar a treballar.
En tot això surt el Paco fantasmejant, com és habitual i fent grans lloances de la Cari, cosa que s'afanya a confirmar la Paquita.
La Remei diu que ja tornarà un altre dia i ningú no li insisteix ni una engruna perquè s'hi estigui una estoneta més.

El Paco demana referències d'algun restaurant de luxe per portar-hi la Cecília. El Gus li fa saber el fracàs amb la Núria i l'home li diu que no es dongui per vençut tan de pressa, però el noi contesta que està penjada d'un altre, d'un imbècil.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Núria està escoltant la composició del Gus i el Marcel li pregunta què és. Ella li explica i el noi fa que se'n va per deixar-li escoltar, però la Núria el retè demanant-li si ha vist al Jordi i li comença a explicar les penes, a sentir-se culpable per haver-lo fet fora de casa... El Marcel la consola.

La Roser i la Pilar posen el despertador a dos quarts de dues de la matinada per poder trucar a la Nit dels Ignorants per veure si algú els tradueix la frase que, segons elles, està escrita en búlgar.

La Núria li porta al Gus la última lletra escrita pel Marcel tot dient-li que li encantarà perquè li ha sortit rodona. El Gus ho dubte seriosament (que li encanti i que li hagi sortit rodona) i li insinua que potser que faci la música algú altre. La Núria no se n'entera de la pel·lícula i es queixa que sembla que li sàpiga greu que el Marcel faci bones lletres.

El Fede presenta el seu pare a la Laura. El Paco es despenja amb tota una sèria de grolleries que representa que són molt seductores, seguint l'estil que mostra des que ha arribat.
En aquest moment apareix la Cecília per anar a sopar.

El Jordi pregunta a la Rut si té gana. Ella contesta que sí però que no hi deu haver res a la nevera. Ell proposa d'encarregar alguna cosa o anar a menjar a fora. La noia li pregunta que amb quins diners i quan el Jordi li diu que encara té els de la liquidació, la Rut contesta que se'ls guardi que no té res més. El Jordi li contesta amb el conte de la lletera de sempre: trobarà diners, ella tornarà a cantar i tornaran a ser feliços.... L'important és que estan junts.
La noia, en un rampell de lucidesa i de sentit comú, li diu que de moment no tenen res: ni diners, ni feina, ni amics i que s'han passat el dia follant per no pensar-hi. Li demana que obri els ulls, estan en un forat i no se'n sortiran.

El Paco i la Cecília han sopat i ell pretén posar-se nostàlgic. Però ella li para els peus i li pregunta perquè ha vingut.
Abans que contesti, es presenta el cambrer amb la factura i es repeteix el mateix numeret de sempre: el Paco vol pagar amb un bitllet massa gros, que al restaurant no accepten, i no té tarjeta. Demana el llibre de reclamacions i vol organitzar un escàndol, però la Cecília resol la situació pagant ella.
De passada li fa saber que s'ha informat i que sap que l'Abraxas ja no és seu i que no té ni un cèntim. Li dóna diners pel bitllet de tornada i una propina perquè no torni.
El Paco no ho vol acceptar. Ella li diu que es faci el digne si vol, però que marxi i no torni.

Les germanes detectiu es desperten sobresaltades pel despertador. Truquen a la Nit dels Ignorants i lligeixen la frase que necessiten traduir, però es troben que han de quedar-se despertes tot el programa per saber la resposta i, fins i tot, pot ser que l'hagin d'anar escoltant durant uns quants dies abans no els responguin.

El David explica tot empipat al Fede el què ha passat entre el Natxo, la Mari, la moto i ell. Sense entendre què passa entre aqueslls dos.
El Fede acaba explicant-li de què es tracta i el David li retreu que no li ho digués abans, que ell ha fet boxa i haurien pogut anar tots dos junts a intimidar al Natxo.
Passant a un altre tema, el Fede reconeix que el seu pare l'ha deixat una mica descol·locat i es vol convèncer a ell mateix que li cau bé.
El David encara està pensant amb el Natxo i li proposa al company de fer-li una putadeta.



Antaviana

Setmana 106
Capítol 523 · Capítol 524 · Capítol 525 · Capítol 527 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici