TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 527
del divendres dia 07/03/2003

.. David arriba tard al bar i els pares li demanen explicacions. El noi ha estat de festa i arriba fet pols.
Després entra la Laura que vol xerrar amb ell, però David es mostra distant i li demana a ella de deixar-ho per després perquè ara està la Cinta present. Laura diu que per criaturades ja té al seu fill i que no pensa aguantar cap per part d'ell, o sigui que decideix deixar-ho córrer amb ell i se'n va.
No surten efecte els intents del David de fer-la tornar.

Mentre David torna a la barra arriba el Natxo dient-li que algú anit li va punxar les rodes de la moto i li va tallar el seient amb un ganivet. Li pregunta al David si va veure res, però aquest li diu que no. "No has vist res o no ho has volgut veure?", li pregunta el Natxo.
David el fa fora unes quantes vegades i Natxo marxa quan apareix la Cinta volent saber què passa.

Isabeleta li comenta a la Judit els problemes que ella i en Rafa continuen tenint amb el cotxe.
Tot seguit, la Judit li confessa a la seva amiga, estar enamorada del Ramon. L'agrada tant la seva manera de predicar i d'entendre la Bíblia...

Fede no pot concentrar-se per escriure el text pel llibre. S'apropa el Marcel i Fede deixa córrer el que fa i intenta dir-li al seu amic el que van fer ell i el David però s'uneix la Núria en la conversa i li talla el rotllo.
Marcel aprofita per marxar i Núria l'insisteix al Fede en què li expliqui això que anava a dir-li al Marcel.
En això que arriba el Paco que veu la foto de la Cecília plorant. Fede l'explica el problema que té amb el text i després el seu pare li diu que se'n torna a Menorca perquè la Cecília l'ha fet fora.

Natxo es presenta al pis de la Mari culpant-la del que l'han fet a la seva moto i tot per anar escampant mentides sobre ell. Mari es posa a la defensiva sense saber de què parla però alegrant-se del que l'han fet. Cari surt a defensar a la seva néta fent fora al Natxo que s'atreveix a cridar-la. Natxo amenaça a la Mari.
Mentrestant, Toni, amagat, conté les ganes de sortir i trencar-li la cara.

Narcís xerra amb l'Eduard al pis. L'agraeix el noi que hagi ajudat a l'Isaac, a l'Ivan i a la seva mare a qui va portar al concert i a la que ha fet riure des que va morir el Huari. Com a recompensa, Narcís li regala una entrada per anar al cinema a veure una pel·li de por. Ell en té una altra.
Montse surt de la cuina i li pregunta al seu fill què l'està explicant, però respon l'Eduard dient que coses d'homes. Aquesta resposta, deixa satisfeta i sorpresa a la Montse.

Cinta acusa al David d'haver-se embolicat amb la Laura perquè des de fa uns dies, ja discuteixen com una parella. David, però, li diu a la mare que estigui contenta perquè ja ho han deixat.

Judit convida al Ramon a anar al cinema. Per triar una pel·lícula, descarten les que van de violència i de sexe. Encara que al Ramon l'agraden les de l'oest, però no fan cap.

Aprofitant que la Cari ha de sortir, el Toni l'encarrega manteca colorada amb la qual cosa fa que l'avia torni una mica més en tornar.
Quan se'n va, Toni agafa la seva caçadora i surt del pis.

A La Fusteria, Laura li explica a la Mari que ho ha deixat amb el David. A la perruquera li sap greu perquè, diu, feien bona parella. Li pregunta si no li dirà a la Marta que ha estat embolicada amb ell, i Laura diu que no, que ara ja no té sentit. Però Mari li recorda que quan el Robert es va embolicar amb la seva millor amiga, a la Laura li va saber molt de greu assabentar-se l'última.
De sobte, sona el mòbil de la Mari. És la Cari que li explica que el Toni no hi és al pis.

Narcís explica de què anava la pel·lícula de por a la mare i a l'avia. Una narració macabra i escabrosa que conclou amb l'afirmació del noi de no haver passat por perquè anava amb l'Eduard. Sembla que la Montse es mostra orgullosa del fill i de l'acompanyant.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Fede demana explicacions a la Cecília. No entén per què fa fora al Paco. Cecília diu fer-ho per ell. "No tens sentiments?", li retreu el Fede, afegint: "no m'estranya que em costés tant fer-te plorar per fer la foto". Cecília, llavors, se n'adona que tot aquella mandanga dels records va ser feta a propòsit per fer-la plorar, davant la qual cosa l'assegura al seu fill que farà tot el possible perquè la foto no es pugui publicar.

Marcel s'apropa al Fede. Vol que l'acabi d'explicar el tema que tenien pendent, però entra el Natxo: "Heu sigut vosaltres...", afirma. Marcel el fa fora al no saber què està dient. Natxo una mica alterat els amenaça però Marcel el torna a fer fora insultant-lo i cridant-lo. Natxo se'n va no sense abans dir que ja els enxamparà d'un en un.

En el banc que hi ha al costat del Peris, Ramon i Judit parlen de la pel·li que han vist, una de por.
A ella no l'ha agradat però s'ho ha passat molt bé per la companyia. Ramon, tallat, passa del comentari i continua explicant el seu parer sobre la pel·lícula.
En aquest moment, veu passar al Marcel. Poc després, veu al Natxo que el segueix.
I mentrestant, la Judit parlant-li de tornar a quedar. A Ramon li sembla molt bé el repetir la cita. Ella diu que s'ha d'anar i ell s'ofereix a acompanyar-la, cosa que ella desestima. Poc després de deixar-lo, la noia torna i li fa un tímid petó als llavis.

L'Eduard arriba a la pensió on es troba al Gus que diu tenir problemes: el seu problema és una dóna. I aprofita per dir-li al professor que ell també té un d'aquests problemes a la seva habitació.
L'Eduard entra ràpidament en el seu dormitori i es troba estesa al llit a l'Antonia.

Paco li dóna un text que ell ha escrit sobre la Cecília al seu fill. Fede el llegeix i quasi emocionat li pregunta si és això el que pensa d'ella. "És que tu no ho penses?" li respon el pare.
Fede
no pot reprimir dir-li papa i fer-li una abraçada, tot i que Paco prefereix que l'anomeni pel seu nom en lloc de dir-li papa. Fede li comenta que si ella sabés el que ha escrit canviaria d'opinió la Cecília i ja no voldria fer-lo fora de Sant Andreu. Però Paco li prega al Fede que mai li expliqui a ella qui ha escrit el text pel llibre.
De totes maneres, Paco li diu que no pensa marxar, que es quedarà una bona temporada, perquè s'ha retrobat amb una dona molt especial.

Passen fred a la porta del Bat Akada. El Vera, l'Iñaki/Marcel i el Charli esperen l'arribada dels desgraciats. I justament, apareix el Natxo.
Marcel s'apropa a ell però no pot evitar que els altres dos el sentin. Natxo l'acusa de tenir una altra feina, l'anomena Marcel i a més l'acusa de no tenir collons igual que el Fede. Mentre, Marcel el fot fora si no vol tenir problemes.
Vera
s'interposa i acaba donant-li un cop de puny. Natxo se'n va amenaçant al Marcel.
Vera aleshores, li demana explicacions a l'Iñaki. Vol saber per què li diu que tenia una altra feina i per què l'ha dit Marcel. Aquest intenta sortir-se'n com pot tot i que no queda molt convincent.
Charli proposa marxar per fer-se unes clenxes. Iñaki accepta, no així el Vera que aprofita l'absència dels seus companys per marxar darrere del Natxo.

Al dia següent, el Marcel estirat al sofà, fet pols, es despertat pel timbre de la porta que no deixa de sonar. S'aixeca per obrir apareixent la Mari, molt nerviosa.
Explica que l'ha trucat la policia: el Natxo és a l'hospital. Algú la trencat el cap. La policia sospita que ha estat el Toni i ella, enfonsada, confessa que també ho pensa. Li diu al Marcel que el tenia amagat a casa seva i que des d'ahir a la tarda, ha desaparegut..., i encara no ha tornat...















Channing

Setmana 106
Capítol 523 · Capítol 524 · Capítol 525 · Capítol 526 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici