TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 104
del 17 al 21 de febrer del 2003

Capítol 513 (dilluns 17/02/03)
Capítol 514
(dimarts 18/02/03)
Capítol 515
(dimecres 19/02/03)
Capítol 516
(dijous 20/02/03)
Capítol 517 (divendres 21/02/03)

.. Aparteu les criatures, el Toni és lliure.- És la Isabeleta qui salva el Toni de morir ofegat dins el bagul quan torna, aquella mateixa nit, a La Fusteria a buscar unes claus que s'havia deixat. Tota bona obra ha de tenir la seva recompensa i la Isabeleta rep una bona repassada d'un home que estava afamat després de tant desdejuni.
La policia fa cap al magatzem però només hi troba el bagul buit i una Isabeleta que, tot i recitar contínuament la Bíblia, menteix a la perfecció.

La Cari acaba de rematar la fugida del Toni portant-li roba i els diners que va deixar a casa de la Mari.

La família maleïda.- Sembla que les coses comencen a anar millor i la Montse es permet el luxe de somriure alguna vegada. L'extracció de medul·la de l'Eduard ha sigut satisfactòria i l'Isaac, de moment, ha respost bé al trasplantament.
L'Eduard, per primer cop, se'l comença a mirar com un fill i no té cap intenció d'anar-se'n tot i que ha complert la feina que l'ha portat a Sant Andreu.
La Teresa s'ho mira tot amb recel.

L'amargat pitof.- El Quim acaba confessant a la Cinta i al Peris que no pot conduir (sort en té de l'Emili!) perquè li van retirar el carnet per conduir begut (segons ell amb un parell de cerveses).
Una trucada de la Iolanda que no li vol dir on és tot i que es preocupa per ells, el torna a enfonsar en la misèria i li proporciona l'excusa ideal per tornar a amorrar-se a la botella.
Aquest cop és el Jordi qui el porta a casa després que el Quim li digui que s'havia equivocat amb ell i que és molt millor del que es pensava. Què pot arribar a fer l'alcohol!

La carrera de la "Lolita".- El Jordi intenta fer-li veure que hauria d'oblidar el somnis de grandesa musical i començar a tocar de peus a terra però la Rut sempre s'infla quan té algú al costat. Ja està pensant en presentar-se a un concurs de la TV i en trobar un altre grup musical que l'accepti com a vocalista. El Jordi pren paciència i fa el paper de "pare amorós" amb sexe inclòs.

El Cor diu NO a la guerra

Però tot té un límit i el del Jordi és la Núria. Quan la "Lolita" comença a despotricar sobre la seva filla, el Jordi li diu molt emprenyat que a ella "ni tocar-la!" i deixa a la Rut a mig sopar.
L'endemà intenta fer les paus de la millor manera possible (amb un ram de roses) i la Rut, conscient que no té ningú més al seu costat, té la meravellosa idea de retirar els càrrecs i la denúncia que li va posar per tal que no hagi de tornar a anar a la presó després del judici. (El Jordi fa cara de pensar: això comença a anar bé)

Les aventures del Marcel.- Totalment penedit dels cops que va repartir a la porta de la discoteca i conscient que la feina que ha volgut assumir és massa feixuga decideix posar ordre a la seva vida.
Comença per la Mari a qui diu, clar i català, que l'estima molt però que no n'està enamorat i que no la vol perdre com a amiga. La "Pocas Luces" veient que només té dues opcions (o per aquí, o per la porta) accepta resignada ser únicament l'amiga del Marcel.
Queda amb la "Carinyo" per dir-li que deixa definitivament aquesta feina a pesar que ella insisteix en que s'ho repensi. És llavors quan el Vera, oportuníssim, el truca per dir-li que pot començar a treballar com a porter a la Batacada.

La màgia de Lloret.- El que havia de ser un cap de setmana multitudinari a la platja, acaba sent un oasi de confidències entre la Laura i David que acaba allí on normalment acaben els diàlegs íntims entre home i dona que no es coneixien: al llit.

Altres trames.- El Fede aconsegueix fer una foto a sa mare mentre plora després de recordar el dia en què es va separar del seu home i com la va ajudar, en aquells moments, el Fede.









Casablanca


Setmana 104

Capítol 513
· Capítol 514 · Capítol 515 - Capítol 516 - Capítol 517 -

Tornar a Resums Febrer 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar