TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 517
del divendres dia 21/02/2003

.. "CAP DE SETMA A LLORET"

Havia una vegada un home i una dona que no es podien suportar, i que van haver de passar junts un cap de setmana a l'apartament d'un amic comú.

L'home es diu David, un home amb caràcter i amb mal humor. La dona es diu Laura, forta, treballadora i a més, mare d'un nen que es diu Xavi.

Tots dos s'han sortit molt bé. David i Laura no saben conviure. Discuteixen per tot: quan fan pa amb tomàquet, discrepen sobre si primer es posa sal o l'oli; tenen diferències jugant al parxís, sobretot perquè en David no sap perdre, i a vegades aquesta mala llet que se li posa, l'acaba pagant el Xavi que aguanta les bronques del David sense que el pobre nen tingui culpa de res.

Per la nit, després que el Xavi marxa a dormir, el David es queda sol per recollir el taulell del joc però amb tan mala sort que es dóna un cop al genoll.
L'abnegada Laura s'ofereix a fer-li un massatge i sembla que de mica en mica, la fera es va calmant. Ell la mira a ella i després ella a ell, però sense més.
L'única cosa que passa és que ella deixa de fer-li el massatge i es posen a veure la tele. Han triat una pel·li de por i just quan més emocionant està, el llum se'n va per culpa d'una oportuna tempesta.
Tampoc poden escoltar la ràdio perquè no tenen piles.

O sigui, que comencen a xerrar que això no necessita ni electricitat ni piles.
Ell recorda moments del seu passat com a boxejador, d'altres amb la Marta... Ella explica com l'agrada ballar... I patin-patan, surt el sol a Lloret. S'ha fet de dia i tots dos no han dormit res parlant.

El Xavi vol esmorzar, i la seva estimada mare, li fa l'esmorzar. David, mentrestant, dorm.
Les coses semblen que milloren entre el David i la Laura. Ell ja no està de mala llet i ella sembla que se'l mira amb uns altres ulls.

Més tard, baixen a la platja. Laura li recorda al seu fill que no es pot banyar i poc després apareix el David. Ella, que és previsora, ja ha fet la compra i està disposada per prendre el sol amb calma.
David prefereix jugar amb el Xavi que li vol demostrar que sap karate.
Per l'ocasió, la Laura estrena el bikini que es va comprar i clar, al David ja li agrada, doncs només es va comprar la part de baix: a la Laura l'agrada el top-less.
David
se la mira, Laura es deixa mirar. Ella pren el sol, ells juguen i de sobte, el Xavi s'apropa a l'aigua. "Xavi!!", crida la mare. Acollonida, el treu de la vora del mar. David s'espanta davant la reacció de la Laura i ella l'explica una cosa:
- Ell no sap nedar... Jo tampoc...
Dit això, Laura dóna per acabada la sessió de platja i tornen a l'apartament.

Arriba la nit a Lloret. El sopar és molt tranquil fins que la tempesta comença. Llamps i trons guarneixen el càlid moment que estan gaudint.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Laura li diu al Xavi que marxi a dormir però el nen no pot fer-ho sense els seus contes. Li agrada llegir-los abans de dormir. Però els contes són al cotxe i la Laura s'emprenya amb el seu fill per no haver-se'n recordat abans. Ara plou i no és moment.
Però el David es posa de part del Xavi i s'ofereix a baixar al cotxe en busca del conte. Quan puja, està xop.
Xavi amb el conte, ja pot anar a dormir, i mentre la mare el fica al llit, ell li pregunta si l'agrada el David com a nóvio... Laura no ho reconeix però s'està adonant que en el fons passa alguna cosa.

David espera a la Laura al saló. Ella surt molt arreglada. Es miren. Tots dos saben que no senten el mateix que quan van arribar. Però no són prou valents com per reconèixer-ho. O sigui, que a veure la tele.
Però les llums marxen de nou, i encenen espelmes. Posen la ràdio (ja tenen piles) i troben una emissora amb bona música.
Laura comença a ballar però en David no sap. Ella es mou insinuant-se. Ell se la mira cada cop més. Ella l'agafa d'una mà i ell acaba acompanyant-la en el ball. Somriuen. Una volteta i s'agafen... Amb la mirada s'ho estan dient tot...
Però la tensió es trenca quan sona el telèfon. És l'amic comú dels dos, el Fede, avisant que no podrà anar.
La inoportuna trucada ha fet que la màgia es perdi, i Laura, molt sensata, li explica al David que té son i vol marxar a dormir. I així ho fan. Als llits, cap dels dos pot dormir. Estan pensant l'un amb l'altre.

David pren la decisió d'aixecar-se i anar-la a buscar. Mentre obre la porta de l'habitació de la Laura, ella se n'adona i es fa la dormida.
David
entra, la mira i la crida, però ella fa com que no el sent.
De sobte, Xavi es desperta i demana un got d'aigua. Ell desisteix i porta l'aigua al seu amic.

El nen l'agraeix però per poder dormir li demana al David que li expliqui un conte. El cuiner, sorprès, accepta el repte i li explica un conte que ja el seu pare li narrava quan era petit.
De mica en mica, Xavi es va adormint escoltant al seu amic.
El que cap dels dos saben és que Laura els està sentint al passadís, emocionada.

Quan finalment, Xavi es dorm, David marxa a la seva habitació. Allí, Laura l'espera amb una manta..., en realitat, una excusa per estar amb ell.
Ella l'explica que ha sentit com li narrava el conte al seu fill, però que no ha pogut escoltar el final. David l'explica a la Laura que el final del conte és que facis el que facis, sempre haurà algú que ho trobi malament.
Tots dos no ho poden evitar. Ell s'apropa a ella mirant-se tots dos fixament, i li fa un petó. Després ella li fa un altre, fins que acaben al llit fent l'amor.

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest capítol, s'ha acabat.






Channing

Setmana 104
Capítol 513 · Capítol 514 · Capítol 515 · Capítol 516 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici