TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 514
del dimarts dia 18/02/2003

.. El Marcel dóna a la Núria la cançó que ha estat escrivint tota la nit: és sobre l'amistat.
La Laura i la Mari eren molt amigues, ell i el Santi també i ell ha acabat sent molt amic de la Mari. És el què ha quedat de tot plegat.
La Núria la troba trista per ser que parla de l'amistat i el Marcel li explica que va estar parlant amb la Mari i que té la sensació que li ha fallat.

Arriba el Jordi i interromp la confidencia. El Jordi diu que està mort i la núria interpreta que és de treballar i l'envia a esmorzar i a dormir.
Llavors li ensenya que es va deixar la cartera i li diu que no el va poder trucar perquè no tenia el telèfon. (ai de què!) Ell li pregunta si la va obrir i la Núria li respon que no, però que era a terra i no va poder evitar veure-la. Per sort pel Jordi, resulta que parla d'una foto on hi són tots dos.

Les notícies corren i la feta del Toni arriba a les orelles de la Roser i la Pilar, que també estan preocupades pel Ramon. En aquesta qüestió, la Roser soggereix a la seva germana que demani el parer al mossèn.

El Peris s'enfila com una mona quan el paleta de la botiga del costat li diu que han de tallar l'aigua i li diu que en horari comercial ni parlar-ne. El Quim li recomana que no s'ho agafi així i, aleshores, el seu cunyat, s'engega contra seu perquè no pot fer res fins que arribi l'Emili amb la campana.
Arran d'això els Peris descobreixen que al Quim li han retirat el carnet de conduir perquè quan va tenir l'accident va donar positiu al control d'alcoholèmia. La Cinta comença a moure soroll però el seu germà la para en sec.

A l'hospital, l'Ivan explica que té una entrevista de feina i que, arribat el cas, treballarà i estudiarà al mateix temps.
Mentrestant l'Eduard parla per telèfon i està decebut perquè la seva dona no ha pogut venir per estar amb ell. El Narcís li pregunta si l'Antònia és més guapa que la seva mare i la Montse el fa callar avergonyida.
Quan fan entrar l'Eduard al quiròfan, l'Ivan el crida i li dóna les gràcies.

La Cecília parla per telèfon per aplaçar la seva sortida de cap de setmana a Lloret. L'Alba, que la sent, s'assebenta que és el seu pare el que hi anirà i ella s'hi apunta de seguida, però el Fede li diu que no perquè hi anirà amb gent gran i ella s'aburrirà. La nena marxa ofesa perquè no l'hi vol.

Al Gus no li acaba d'agradar la lletra del Marcel: la troba ensupida. A la Núria li sap greu i el defensa dient que és preciosa.

Arriba la Laura. Ha trobat a l'Alba quan sortia i l'ha trobada molt gran. Espera que s'avindran amb el Xavi perquè si no... quin cap de setmana! Així, l'amo de La Fusteria descobreix que a la seva escapadeta hi haurà mainada.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Pilar surt de parlar amb el mossèn i es troba a la Cari que entra a l'església, segons diu, a resar una estona. La Pilar li dóna conversa perquè li sembla que la dona busca algú. Li pregunta per la nena i li expressa la seva preocupació que se li acosti el Toni, un delinqüent. Això ofèn molt a la Cari i sembla que s'hagin de barallar, però finalment, la sang no arriba al riu i la Cari fins i tot accedéis a què la Pilar vagi a buscar la Desi a la guardería.

El Fede anuncia a l'Alba que ha canviat d'opinió i que pot anar amb ells a Lloret. Ja no hi ha perill que s'aborreixi perquè ha convençut a la Laura que porti al seu fill. Però l'Alba li respon que no pot ser perquè ja ha quedat amb la seva mare per anar a una altra banda i, a més, la Tona no la deixaria anar amb els amics del seu pare.
Arriba la Laura portant una llista de coses que poden fer falta a l'apartament i pregunta al Fede si hi té tovalloles de platja: ella té intenció de prendre el solet i li ensenya a l'amfitrió el biquini que s'ha comprat que és molt menut. El Fede li pregunta on és la part de dalt. La Laura, per desglaçar una mica l'ambient fred d'aquests dies, li respon que no en fa servir mai.
De seguida que es queda sol, el Fede truca a la Tona, sense èxit.

Finalment, la Cari troba al Toni. Li ha portat una bossa amb roba, 5 mil €uros, una mica de menjar i, és clar, la "manteca colorà" que tan li agrada al noi. Li pregunta on anirà i ell contesta que és millor que no ho sàpiga. Demana per la seva germana i neboda i si el Natxo encara es dedica a molestar. L'àvia asegura que no. Se separen.

El Marcel veu a casa seva al Natxo amb la intenció d'intimidar-lo, però li acaba passant com al Fede, el Natxo el provoca i l'intimida a ell. També l'amenaça de denunciar-lo. El Natxo marxa dient-li el Marcel que la próxima vegada no acabarà així.

L'Eduard ja ha sortit del quiròfan.

La Cari arriba molt tard a casa i, la Mari, que s'ha adonat que falten el 5 mil €uros i la "manteca colorá", sospita. La seva àvia vol disimular, però ella acaba fent-li reconèixer que ha vist al Toni. La Cari diu que només han d'esperar que el noi tingui sort. La Mari sospira que el Toni no n'ha tinguda mai, de sort.

El Marcel anuncia a l'Assun que ha pres la decisió de deixar la investigació. L'únic que n'ha tret és apallissar a un nano. Ella contesta que en el fons se n'alegra.
Just en aquest moment sona el móvil del Marcel: li ofereixen començar dilluns mateix la feina a la discoteca que ell volia.






Antaviana

Setmana 104
Capítol 513 · Capítol 515 · Capítol 516 · Capítol 517 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici