TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 515
del dimecres dia 19/02/2003

.. El Quim i l'Emili arriben carregats al Peris amb la campana extractora.
Mentre el David li comenta al Fede que no veu gens clar això d'anar a Lloret, i, per acabar-ho d'adobar es presenta la Mari i li anuncia que ella no pensa anar enlloc mentre son germà estigui fugit de la presó. El Fede es queda fet pols i si pensa en el biquini de la Laura encara es queda més fet pols.

A la màquina estan jugant el Max i el Joel, que per cert ha convidat un parell de noies a casa... del Max!! Com que el Quim sempre arriba tard... El Max, per variar, no ho veu gens clar, que passa d'aquests rotllos. El Joel li diu que no sigui nena.

De sobte, se'n va el llum del bar i surt fum de darrera la barra. Han estat els lampistes que treballen a la botiga de la Marta, que han creuat la instal·lació. El fet és que s'ha de canviar un cable de corrent que passa per sota de la barra. És tracta d'una feina llarga i el Quim ha de marxar d'aquí a un moment. L'Emili, tot i que no en té ni idea, s'ofereix a sol·lucionar-ho. Si troba dificultats ja trucarà al Quim per a consultar-lo.
El David marxa del bar tot emprenyat.

La Dora és al súper comprant i coincideix amb el Jordi, que li fa una pregunta sobre canelons. La Dora li aconsella els que ja porten formatge per a gratinar. Això els porta a parlar de la feina: cap dels dos està satisfet amb la feina que fa.

En unes estanteries la Laura i la Marta parlen dels seus respectius plans per al cap de setmana. Mentre la Laura pensa marxar a Lloret, la Marta se'n anirà a Cartagena amb l'Albert.
Però arriba el David en plan energúmen esbroncant a tothom a tort i a dret per l'avaria que els ha provocat l'operari de la Marta.
La Laura pensa que cada cop el David està més idiota i la Marta li diu que s'ho passaran mooooolt bé a Lloret.

El Fede està fent fotos a sa mare i comença a treure velles històries per mirar de fer-la plorar. Primer és el gos que van tenir i que es va morir. Però la Cecília, al cap i a la fi, no sembla que hi tinguès gaire simpatia per l'animal. Després, el Fede li fa recordar la mort de la iaia. La Cecília sembla a punt d'emocionar-se, peró li contesta que la iaia ja era gran i que va morir molt tranquila al llit.
La Cecília, perspicaç, li pregunta què li passa que pensa tant en morts --home, mentre només hi pensi i no els vegi--, i si han vingut a fer fotos o a petar- la.

La Dora arriba a la farmàcia amb les bosses del súper. L'Albert li pregunta si avui tampoc pensa anar a la piscina. Fa dues setmanes que no va i si ho pensa deixar li hauria de comentar al Kiko, que encara li manté l'hora. La Dora li diu que ja parlarà amb ell, i el Fabra s'extranya de que ho vulgui deixar. La Dora comença a empipar-se: abans hi havia problemes si hi anava i ara si no hi va.
El Fabra fica la mà a una de les bosses, treu una llauna i...horror!! És de tomàquet natural triturat!!! Mare de Deu Senyor!!! La Dora li diu que si, que què passa. Per favor, per la Verge santíssima, tothom sap que el sofregit surt molt més bó si el tomàquet és sencer, com el que ell fa servir sempre. La Dora ara si que s'emprenya de veritat farta de que ningú trobi bé el que fa. Agafa la porta i se'n va.

Al Peris l'Emili segueix batallant amb la instal·lació, però no hi ha manera, ni llum. Retorna el Quim que queda esbarat del que està fent l'Emili i el fa fora malgrat els esforços del noi per a quedar-se. El Quim aconsella al Peris que el millor és tancar el bar, perquè la cosa va per a llarg.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Max i el Joel s'ho estan fent amb les dues germanes. Però el Max hi posa poca voluntat i es posa a mirar l'altra parella, en concret al Joel. La Glòria se'n adona i li monta un Cristo, recull les coses i s'emporta la seva germana. El Joel posa el crit al cel per la tallada de rotllo. Està tonto o què?

A La Fusteria, la Paquita li explica a la Dora que a la piscina corre el comentari de que ella i el Kiko estan embolicats. La Dora, indignada li diu que avui mateix parlarà amb el Kiko per tallar aquesta situació i aquests comentaris.

Quan surt per la porta entra la Remei, que li explica a la Paquita que ahir, mirant-se els antics treballs que havia fet de petita a l'escola es va posar a plorar com una magdalena. Al Fede, que ho ha sentit tot, se li encèn la llum, i li dona un gran petó a la Remei per agraïr-li la inspiració.

Entra la Laura per dir-li al Fede que s'ha assabentat que la Mari no hi anirà el cap de setmana, i que, davant aquestes circumstàncies, ella tampoc pensa anar-hi. Però llavors entra l'Alba tota il·lusionada perquè sa mare la deixa sortir el cap de setmana. El Fede li respon a la Laura que no els hi poden fer això als nens, que no és maco trencar promeses... I la Laura es deixa entabanar.

El Max és al Peris. Li ha portat sopar al Quim i li proposa ajudar-lo o fer-li companyia. Però ell li contesta que no cal, que més val que se'n torni cap a casa.
Tot just surt el Max sóna el mòbil del Quim. És la Iolanda. La conversa és breu i no hi ha manera de que ella li confessi a on la pot trobar. Quan penja, el Quim engrapa la primera ampolla que troba i es posa a beure.

El Jordi i la Rut estan sopant canelons a casa. Truquen al mòbil del Jordi i és la Núria. Com que ell no li diu que està amb la Rut, aquesta s'emprenya i es posa a criticar la Núria. Però el Jordi salta i li diu que a la seva filla ni mentar-la. La Rut li respon que a casa seva no la crida ningú, i el Jordi, a mig sopar, se'n va deixant-la tota sola.

Aquest arriba al Peris i al veure'l tot fosc però obert, entra. Allà troba el Quim que està ben mamat i que el fa seure i prendre una copa. Li proposa brindar per la Clara, la dona que els va esgarrar la vida a tots dos. Però el Jordi li contesta que no li ve de gust aquest brindis i que tot plegat és massa tràgic. De tota manera es queda acompanyant el Quim i prenent-se una copa.

La Dora reb el Kiko a casa. Està tota sola. Vol aclarir les coses respecte les xafarderies que corren per la piscina. Ella és una dona casada. Però el Kiko salta responent-li que és casada però infeliç en el seu matrimoni, i que encara que ella no ho vulgui reconèixer, n'està segur que sent alguna cosa per ell. La Dora insisteix en que se'n vagi. El Kiko se'n va, però abans li dona un fort petó als llavis.

El Jordi i el Quim encara estan junts al bar. Aquest li explica els seus problemes amb la Iolanda i no s'està de recordar-li que el Jordi també l'ha cagada amb les dones. Sense anar més lluny, la Rut li va donar ven bé pel cul.
El Quim ara està mamadíssim, i el Jordi s'ofereix per acompanyar-lo fins a casa, i així ho fa no sense que abans el Quim opini que tots dos són una merda.

Quan arriben, el Jordi el dirigeix fins la porta de l'habitació. Allà el Quim confessa que pensa que el Jordi és un tio collonut. Un cop dins l'habitació, el Jordi se'n va tranquilament de casa.





Massagran

Setmana 104
Capítol 513 · Capítol 514 · Capítol 516 · Capítol 517 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici