TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 102
del 03 al 07 de febrer del 2003

Capítol 503 (dilluns 03/02/03)
Capítol 504
(dimarts 04/02/03)
Capítol 505
(dimecres 05/02/03)
Capítol 506
(dijous 06/02/03)
Capítol 507 (divendres 07/02/03)

.. El drama de la "Pocas Luces".- Sembla ser que el Natxo és home de no acceptar un "no" per resposta a cap nivell. Així és que continua intentant fer-se perdonar per la Mari. Veient que cap dels amics de la "Pocas Luces" intercedirà per ell, comença a esperar-la per les cantonades.
La Mari està histèrica i el Fede agafa el paper de "guardià" amb força mala fortuna. El Natxo, ensenyant per primer cop la seva cara fosca, l'insulta i l'agredeix deixant-lo ben espantat.

La família maleïda.- L'Eduard es fa les proves de sang i, en principi, sembla que podrà ser l'esperat donant de medul·la per l'Isaac.
L'Ivan està molt nerviós i es mostra excessivament rígid i inflexible en el seu paper "d'home de la casa". Davant el passotisme del Quim que torna a tancar la lampisteria una setmana més, lloga l'Emili per tal de tirar endavant el negoci. (No sé què és pitjor, si el remei o la malaltia). També qüestiona força la bona voluntat de l'Eduard tornant a Sant Andreu. El que ha fet, per a l'Ivan, no ha estat altra cosa que complir amb el seu deure.

L'amargat pitof.- Des que ha sabut per la Carme que la Iolanda esta en una clínica de desintoxicació i que es preocupa per ell, que no assossega intentant trobar-la.
Li recrimina al Max que no li hagués dit que havia parlat amb la Carme i fins l'acusa d'haver estat el causant de la fugida de la Iolanda. El Max li diu ben clar que la culpa de tot plegat és la seva afecció a l'alcohol i al Quim li falten cames per a tornar a marxar cap a Berga una setmana més. Segons ell, encara no ha acabat la feina del Mas.

Els adolescents.- La K continua emperrada en perdre la seva virginitat amb el Max i el xiquet no sap ni com posar-s'hi, ni com dir que no a la noia sense que ella s'ho agafi com una cosa personal.
Pel que hem vist aquesta setmana sembla que el Max està una mica desconcertat pel que fa a la seva orientació sexual. Intenta parlar amb la K sobre el tema però ella, que se sent rebutjada, vol deixar estar el tema d'una vegada per totes.

L'insersió social del Peter Pan.- Encara no ha defallit en els seus bons propòsits, treballa de nit i dóna un cop de mà a la Núria amb la casa durant el dia.
Quan troba la "Lolita" l'aconsella que no es deixi enlluernar per falses promeses perquè les coses mai són fàcils i ella té molt poca experiència.
És com si a la presó hagués fet un curs accelerat de "creixement personal".

La carrera de la "Lolita".- Ha arribat a la recta final dels seus ambiciosos somnis després de passar per tots els capricis sexuals del Campos i el Fèlix, els dos "reis de la discografia", que han acabat sent dos porcs i miserables treballadors del magatzem de la discogràfica "Box-Vox".

Les aventures del Marcel.- Tot i els seus esforços per representar el paper de "porter/matón" de discoteca, el Marcel no dóna la talla davant el pressumpte assassí del Huari que creu que no té prou empenta, ni és prou violent, per a ser porter de "La Batacada".
La doble vida que porta és difícil de justificar davant dels seus amics de sempre de Sant Andreu. Tot plegat li crea forces tensions i malentesos amb la Núria i el Gus i alenteix la marxa del musical que tenen entre mans.

Les "germaníssimes".- La Pilar malinterpreta una conversa del llogater que sent per la "ràdio-espia" i les dues germanes es creuen en imminent perill de mort.
Només una tirada de cartes de la Lola, en la què prediu que elles dues tenen corda per a estona, aconsegueix retornar la calma als seus esperits.
La Lola, que acaba de preparar el seu viatge a Cuba, també els fa cinc cèntims de la nova vida del Ramon: es passa l'estona llegint la Bíblia i sermonejant a la parada. "És de la corda de la Isabeleta", diu la Lola i deixa les dues germanes ben esverades.

Negocis amb problemes.- La Marta no pot començar les obres de la botiga perquè no té els permisos i el David li diu al treballador que el denunciarà si comença a picar sense tenir els papers en regla.
Quan el Vicens Fabra ho sap, s'indigna i troba l'excusa perfecta per fer la punyeta al Peris: el denuncia per fer dinars en una cuina que no compleix la normativa.
La inspectora clausura la cuina fins que no facin les obres d'adequació i la tinguin en condicions.

Altres trames.- La Remei agafa la baixa perquè té el cap a tres quarts de quinze i no aconsegueix treure's dels dits la feina de la pensió.
La Cari s'ofereix per ajudar a la Paquita en la pensió i aconsegueix que ella l'accepti gràcies a l'ajut de la Marta i el Gus.
El matrimoni Fabra discuteix contínuament i la Dora es deixa mimar pel Kiko.



Casablanca


Setmana 102

Capítol 503
· Capítol 504 · Capítol 505 - Capítol 506 - Capítol 507 -

Tornar a Resums Febrer 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar