TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 504
del dimarts dia 04/02/2003

.. A la perruqueria, el Fede intenta inútilment convèncer la Cecília perquè es deixi retratar i, mentre la dona s'hi nega per activa i per passiva, la Mari no para de mirar la finestra... i és que el Natxo no para d'espiar els seus moviments, cosa que la posa histèrica.
El Fede, cavaller, li diu que, si el Natxo la segueix molestant, que li ho digui...

Més tard, parlant amb la Marta i queixant-se de les mares, al Fede se li encen la bombeta quan la noia diu allò de que "si amb una mare ja hi ha merder, imagina't la Núria que en té dues...". Qui serà la segona mare del Fede?

El Max, després de la dosi de música heavy de l'altre dia, no està per orgues.La Núria el convida a casa seva però al noi no li fa gràcia anar-hi i trobar-se el Jordi, així que decideix fer una dieta a base de tomàquet i tonyina (macarrons?).
Sigui com sigui, el fet de tenir una casa tota per ell atreu els boltors: el Joel li insisteix per fer una festa, però el Max s'hi nega rotundament; la K l'ataca dient-li que li ha mentit amb això de la novieta, vol saber si és que li sembla vomitiva... i el Max diu que no és això. Però la K segueix irreductible: com que li ha mentit, ha de pagar una penyora: demà passaran la nit junts!
El Max, acollonit, busca el Joel i li demana un favor...

A la piscina, la Dora i la Paquita la fan petar. La Dora comenta que n'està fins al capdamunt de la farmàcia i de discutir amb el Fabra que pretén que faci un curs de dietètica. La Paquita també explica que està buscant una persona per cobrir la plaça de la Remei i, com de passada, comenten el sopar de la Marta a can Fabra.
El Quico, que les veu xerrar, abronca la Dora i li diu que quan s'enfada, encara està més guapa...

Més tard, a La Fusteria, el Quico es troba amb les dues dones i la Paquita se'n va perquè té feina. El monitor diu a la Dora que demà és el seu aniversari, que si voldrà prendre una copeta amb ell... I la Dora posa mitges excuses d'aquelles que són fàcils de desmuntar, però el noi conclou que si vol venir allà els trobarà. Ella fa cara de desconcert un instant, i el noi aclareix que hi haurà la gent de la piscina, i que li digui a la Paquita també. La Dora, ara sí, accepta, tot i que íntimament un pèl decebuda...

La K convenç el seu pare perquè li deixi passar la nit a casa del Max perquè han d'estudiar. De fet, el farmacèutic es resisteix però la Lola, que està fent la farmaciola per anar a Cuba, li fa un cop de mà.

Però a la Dora no li ha fet cap gràcia i la parella tornen a discutir. L'Albert, que pretenia tornar a dur la Marta a casa seva, intenta apagar el foc però acaba cridant igual que ells...
I és que la Marta segueix decidida a no tornar a can Fabra.

La Judit proposa al Ramon de comentar un fragment de la bíblia a la congregació, i el de les olives, de moment, s'hi resisteix, però accedeix a anar a comprar un trajo amb la noia.
Deixa sola la Gemma a la parada que, com que es queixa, rep una important bronca del patró.

Quan la Pilar veu el trajo es queda estranyada, però li escurça les vores i està més pendent de que el noi no descobreixi el funcionament de la ràdio que dels motius pels quals ell s'ha volgut posar tan mudat: "sembles un notari, fill", diu la dona, recordant potser que en un altra vida va ser mare d'un notari corrupte del Penedès...

I quan el Ramon se'n va, la Pilar corre de nou a posar la ràdio espia: just quan truca la Roser, que ha anat a sopar amb uns amics, escolta la veu del misteriós veí que diu que "es vol desfer d'elles... perquè són massa grans i fan més nosa que servei". La Pilar s'espanta i demana a sa germana que vingui corrents...

Al vespre, el Fede s'ofereix a acompanyar la Mari, i ella accepta per por de trobar-se el Natxo.
A casa, la Caridad està explicant un conte a la nena. La Mari agraeix al fotògraf el gest dient-li que "és un tio de puta mare", i el Fede decideix encarar-se amb el Natxo, que es veu que no té feina i segueix borinotejant al voltant de ca la Mari.

Li diu que la deixi tranquila, ell fa que això no és cosa seva, la discussió es va escalfant, primer amb paraules, després amb un intercanvi ràpid de cops... i el Natxo, increïblement, immobilitza el Fede retorçant-li el braç: li fa repetir que no s'hi ficarà, li diu marica i l'amenaça amb tornar-lo a l'hospital perquè el reconstrueixin...



Spock

Setmana 102
Capítol 503 · Capítol 505 · Capítol 506 · Capítol 507 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici