TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 506
del dijous dia 06/02/2003

.. Marcel que havia estat en La Fusteria, truca al Fede perquè s'ha deixat el mòbil allí. Núria que parava orella, s'ofereix a portar-li ella mateixa cosa que accepta de bon grau el Fede.

Tot seguit, entra la Cecília disposada a acceptar que el seu fill li faci les fotos pel llibre, però de sobte, una dona que havia asseguda a la barra, s'interposa entre mare i fill al·legant que la feina és d'ella i que ja no agafarà a ningú més. Cecília es queda parada i el Fede li explica que com es negava a fer-se les fotos pel llibre, va haver de contractar a una altra dona que es fes passar per la seva mare.
Cecília
no dóna crèdit al que sent i obliga a callar a l'altra dona fent constar que ella és la mare autèntica i amenaça al Fede amb que si li fa la foto a una mare falsa, trucarà a l'editorial per explicar-li que el seu fill és tan trampós com el seu pare. Dit això, la Cecília agafa la porta i se'n va.

Cari intenta convèncer a la Mari que disposi dels diners que el Toni va robar i que té amagats al pis. Fa falta comprar una rentadora nova. Però la Mari no vol sentir parlar d'aquest tema i se'n va a la feina.

Mentre Marcel es prepara per anar a la feina i es col·loca la càmera al pit amb l'ajuda de l'Asun, truquen a la porta. Marcel es posa la camisa per damunt i a l'obrir veu a la Núria que, contenta, l'ha portat el mòbil. Clar, Marcel s'ha de tapar i la Núria veu a l'Asun. La noia canvia la cara al suposar que els ha enxampat. Però Marcel excusa la presència de l'altra dient que anaven a sopar. Núria, però, marxa desil·lusionada.

Max, que no ha volgut anar a primera hora a classe amb el Joel, li reconeix que es troba raro.
Més tard, amb la Kristina, Max es disculpa amb ella pel que va passar a la festa i tot i que manté que el Joel es va presentar per sorpresa, reconeix haver-li demanat que es quedés a dormir.
Llavors, ell intenta dir-li a la seva amiga que li passa alguna cosa estranya, que ell i el Joel es van quedar sols..., però la K que va a la seva, li diu que és millor deixar de banda el que volien fer perquè potser, farien mal la seva amistat. Max que intenta dir-li que els trets no van per aquí, al final es calla perquè la K insisteix en què el millor és no tornar a parlar de sexe entre els dos.

Marta arriba feta una fúria al Peris. Pel matí, l'encarregat de les obres la va anar a buscar al Caprabo per explicar-li que el David el va amenaçar amb trucar a la policia si començaven les obres al local perquè no tenen els permisos adequats.

Clar, l'encarregat l'exigeix a la Marta que signi un paper on es digui que en cas que les obres s'aturessin, ells cobrarien igualment, perquè han deixat altres feines per poder fer aquesta i de passar una cosa així, perdrien diners.
Marta
s'enfronta al David que veu correcte el que no facin obres sense permisos. A ell s'afegeix el Peris que li diu a la Marta que les coses es fan ben fetes per estalviar problemes després.
Marta que no s'esperava una cosa així del David li diu que si no vol les coses per les bones doncs així serà...

Fede arriba a la perruqueria quan la Cecília li explicava a la Mari el que havia fet el seu fill. Fede parla amb la Cecília i li diu que l'està tocant la pera, i clar, la Cecília li explica que no va acceptar fer-se les fotos perquè no li va demanar com calia, és a dir, amb un si us plau... Perquè si accepta, és per fer-li un favor.
Fede, resignat, li torna a demanar "si us plau" que es deixi fotografiar pel llibre, i Cecília accepta, però posa una condició: que d'ara endavant li digui "mama" en lloc de Cecília. Però això Fede no s'ho empassa davant els riures de la Mari i la Cecília.

Marta li explica a la seva mare la putada del David que la deixa sorpresa. S'afegeix el Gus perquè van a sopar.

Després, arriba la Cari demanant la feina de la Remei. Paquita li diu que no perquè busca a algú més jove. Cari es desil·lusiona però de sobte, rep el suport de la Marta primer i el Gus després que està fart de menjar sempre el mateix. A la Paquita no li queda més remei que acceptar-la a la pensió.

Mentre el Marcel està treballant a la discoteca, arriba un noi no apte per entrar. El Vera és a dintre de la discoteca doncs s'havia d'entrevistar amb l''Iñaki'. Observa com es desfan l''Iñaki' i el Rai del noi.
Primer, el Rai intenta donar-li entrades VIP pel cap de setmana. El noi les rebutja. Després, Marcel intenta fer-li entendre que el local està ple i que és millor que agafi les entrades. El noi insisteix en entrar.
Aleshores, actua el Vera que l'agafa per la solapa i l'amenaça amb apallissar-lo si no fot el camp. El noi marxa. 'Iñaki' desaprova el mètode que el Vera ha fet servir, i aquest li diu que al Batacada s'ha de treballar així i que ell no està fet per una feina com aquella. No s'acaba de refiar de l''Iñaki' i per això, li diu, que no el contractarà a l'altra discoteca.









Channing

Setmana 102
Capítol 503 · Capítol 504 · Capítol 505 · Capítol 507 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici