TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 503
del dilluns dia 03/02/2003

.. Pis Quim.- Entra en Max i troba son pare buscant frenèticament el que semblen les "páginas amarillas" amb l'objectiu de trobar on està ingressada la Iolanda. Es rebota amb en Max i fins i tot l'acusa de saber on és ella i d'haver influït en la dona per tal que marxés. En Max explota i li diu que la Iolanda va marxar perquè no vol tornar a ser una borratxa.

Pis Montse.- La Montse i els nois acaben de sopar amb l'Eduard. Ella li ofereix casa seva per quedar-se mentre estigui a la ciutat però l'home s'estima més buscar un hotel a lo que la Montse li recomana la Pensió Regina i li demana a l'Ivan que l'acompanyi, cosa que el noi no pensa fer. Finalment l'acompanya en Narcís.

Pis Marcel.- En Marcel i la "Carinyo" es miren el vídeo fins que li proposen a ell de fer unes ratlles. El noi tanca i, a la pregunta d'ella, diu que evidentment que va prendre coca, que ho havia de fer perquè li agafessin confiança.

Pensió.- Arriba l'Eduard mort de cansament i la Paquita s'adona que l'habitació que anava a donar-li no està arreglada.
Crida a la Remei, que surt com una ànima amb pena i amb aspecte lleugerament fantasmal. Diu que se n'ha oblidat, que ara s'hi posa, que li sap greu, que no vol agafar la baixa, que..............

La Fusteria.- En Gus es queixa d'en Marcel per enèsima vegada.
Entra la Mercè (la ex-cap d'en Fede) per preguntar-li (a en Fede) si ja s'ha decidit a agafar la feina que li va oferir. Ell diu que no pensa fer-ho però ella li dóna raons de pes per acceptar: està fent un llibre conjunt de fotografies amb els millors fotògrafs de Catalunya i que el vol treure per Sant Jordi. En Fede s'hi apunta i pregunta què ha de fotografiar. La resposta és ràpida: la teva mare.
La Mercè marxa deixant en Fede amb cara com de disgust i aleshores, un parell de noies que hi ha a la barra li pregunten si és fotògraf, que quin tipus de fotos fa, etc. etc. El noi, que ja veu que allà hi pot haver "rollo", se'n va cap el telèfon i li diu a en David que vingui cagant llets (sic).

Pis Marcel.- En Fede (amb la seva clau) i en David entren amb les dues noies. Mentre elles marxen al lavabo (que dius........) ells proven de posar-se d'acord sobre quina es quedarà cada ú.

Pensió Regina.- És al matí i l'Eduard refusa l'esmorzar que li ofereix la Paquita perquè s'ha de fer l'anàlisi. O sigui que marxa dient-li que potser estarà ingressat un parell de dies.
Aleshores, la Remei surt de dins arrossegant una maleta i amb molt mala cara. Tal i com li va recomanar la Paqui, se'n va a casa dels seus pares i diu que agafarà la baixa per depressió però que li sap greu deixar-la sola amb la feina. A la Paquita li agradaria saber com ho dirà als seus pares però la Remei no ho sap, diu que improvisarà.

Bar Peris.- En Fede i en David estan comentant la "juerga" de la nit passada. En David constata que li ha anat bé follar (sic) però decideixen que trucar-les, no les trucaran.
Entra la Cecilia i en Fede li explica lo del llibre, bla, bla, bla i quan li diu que li ha de fer un retrat a ella, la dona s'hi oposa del tot dient que no té cap intenció de sortir en un llibre carregat de mares.

En una taula, en Narcís explica a la Cinta i en Quim que no podrà anar a treballar a la lampisteria en tota la setmana i torna a preguntar per la Iolanda. En Quim diu la veritat: ha marxat. Seguidament comunica que s'ha de passar tota una altra setmana a Berga i que, ja que no s'hi pot fer res, tindrà la lampisteria tancada.

Lampisteria.- L'Ivan entra a demanar explicacions a en Quim que s'enfurisma pel to un pèl arrogant del noi. Però l'Ivan diu que la meitat del negoci és de la seva família i que no pot tancar tota una setmana pel morro. En Quim l'engega a pastar fang.

Pis Marcel.- En Marcel està tirat al sofà amb les restes de la festa d'en Fede a la taula. Li costa molt aixecar-se i obrir la porta quan truquen. És la Núria que entra feta una fera i que encara s'emprenya més quan es pensa que el noi ha estat de festa tota la nit. En Marcel la fa callar i li dóna un full arrugat amb la segona cançó dient-li que l'ha escrit aquesta nit. Mentre la Núria s'ho llegeix amb un somriure, el noi es trona a quedar fregit al sofà.

Hospital.- L'Ivan li comenta a sa mare lo de la lampisteria però la Montse té el cap en una altra banda i s'enfada amb el seu fill. Aleshores surt l'Eduard aguantant-se el cotó allà on la gent s'aguanta el cotó quan t'han fet una anàlisi i la Montse li agraeix que hagi fet tants quilòmetres sense tenir cap garantia que les coses surtin bé. L'Ivan es rebota i li diu a sa mare que no cal que li vagi donant les gràcies constantment, que és la seva obligació i punt.

Pis Quim.- En Quim es posa la jaqueta per marxar i va fent tot de recomanacions a en Max que, quan se n'atipa, li diu que ara serà ell qui li faci recomanacions i li exigeix que no begui. En Quim està a punt de saltar-li al coll però finalment decideix marxar pacíficament.
Així que son pare és fora, en Max posa la música a tota castanya i comença a ballar.











tplana

Setmana 102
Capítol 504 · Capítol 505 · Capítol 506 · Capítol 507 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici