TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 507
del divendres dia 07/02/2003

.. Teresa xerra amb la Cinta al Peris. Parlen del Quim. Cinta no sap res del seu germà i l'altra està amoïnada perquè mentre la lampisteria estigui tancada, el seu nét no està treballant.
Després apareix el Peris que li pregunta per l'Isaac. Teresa no sap res, només que a la tarda li donaran els resultats de les anàlisis que li van fer a l'Eduard.

Quan marxa, Cinta li comenta al Peris que no està bé que li segueixi el joc al David respecte del tema Marta i les obres del local. David només vol fotre a la seva ex i segons la Cinta, sembla que el Peris li riu totes les gràcies.

Per la seva banda, Albert li explica a son pare el que ha fet el David aturant així les obres del local de la Marta. Fabra s'emprenya i la paga amb el primer que entra en la farmàcia: el Francisco, a qui li explica la putada que l'ha fet el David a la Marta.
El Cisco, pobret, es desentén, això són coses d'ells només, i igual que arriba, se'n va.
Però Fabra està decidit a no deixar les coses així com així, i li diu al seu fill que si a ell li fessin una putada com aquesta, no es quedaria tan tranquil, frase que deixa indiferent a l'Albert.

Jordi que ha vist passar a la Rut, surt darrere d'ella i l'atura en mig del carrer. Ella vol desempallegar-se d'ell, però Jordi insisteix. Li comença a parlar dels aires de grandesa que porta perquè es pensa que gravarà un disc. Ella li assegura que ho farà. Però Jordi li explica quatre veritats sobre aquests productors que no deixen d'afalagar-la però a canvi d'alguna cosa.
Rut
li dóna una bufetada al Jordi que continua amb la seva cançoneta. Li diu que tot costa en aquesta vida i que res és tan fàcil com li volen fer creure. S'aprofitaran d'ella i després la deixaran penjada. Rut, al final, marxa.

A l'hospital, Narcís comença a dir que no l'agrada veure dormir-se a l'Isaac, doncs es pensa que es morirà mentre dorm. Montse el fa callar amb un crit, i Teresa posa calma entre ells dos.
Després surt l'Ivan de veure al nen. Pregunta a la Teresa si ha anat al Peris i ella li explica com ha anat tot. Ivan, emprenyat, decideix trucar al Quim des d'allí mateix, i per telèfon, esbronca al lampista al que escridassa per no encarregar-se com cal del negoci. Montse, però, agafa el mòbil del seu fill i es disculpa amb el Quim per la manera en què ell l'ha tractat.
Montse renya a l'Ivan pel seu comportament cosa que no acaba de fer-li gràcia. Decideix marxar de l'hospital.

Rut truca al Fèlix per parlar del contracte però aquest no té temps per quedar i el Campos, diu, està reunit. Rut, esverada, diu que faci el que sigui per poder reunir-se tots tres. Però tanta insistència fa que el Fèlix pengi.
Rut es sorprèn, però encara es queda més parada quan torna a trucar i té el mòbil desconnectat. És per això que pren una decisió.

Lola comença un petit tour per diferents llocs de Sant Andreu. Primer, s'acomiada del Peris i el Francisco. La dona marxa a Cuba però no vol deixar de desitjar-los sort en la representació del Cyrano a la presó.
Aprofitant que és allí i que l'ha escoltat acomiadant-se, l'Emili li demana feina a la Lola, però ella no pensa agafar ningú. El noi està amoïnat perquè la Paquita, comenta, no li va donar feina per ser home.
Això fa que el Peris faci una brometa a costa de l'Emili que sense esverar-se massa els hi diu que si no tingueren feina, no es riurien així. Tots callen.

Emili, quan surt, és aturat per l'Ivan que l'ofereix feina a la lampisteria, malgrat que l'Emili només sap fer de paleta.

Quan el Peris parla seriosament amb el David per treure-li del cap aquesta fixació que el nano té contra les obres de la Marta, apareix una inspectora de sanitat després que algú denunciés al bar per tenir una cuina que no arrodoneix les condicions establertes per la normativa.

El següent punt d'aturada de la Lola és el pis de la Roser i la Pilar.
Aquestes dues, amoïnades pel que van sentir dir a l'Artur l'altre dia, pensen que es moriran aviat o que patiran alguna mena d'accident. Per sortir de dubtes, la Pilar truca a la seva amiga.
Lola
es presenta amb les cartes de Tarot però la tirada surt molt bé. De passada, Lola explica que si tenen algun problema amb algú, un remei casolà és escriure el nom de la persona que les està molestant en un paper i ficar-li al congelador. Així deixarà de destorbar-les.
I aprofitant la presència de la "bruixa", Pilar vol saber com l'anirà al Ramon amb la Judit. Si seran parella, i coses semblants. Però a la Lola no li calen cartes per explicar el que sap. Sense fer cap esforç per callar, Lola li diu a la Pilar que la Judit si està amb el Ramon és per llegir la Bíblia.
Les Balaguer es queden parades. Lola explica que el Ramon reparteix revistes i predica al mercat, i pensa que d'aquí poc, anirà amb americana i corbata casa per casa, Bíblia en mà. La cara de la Pilar es tot un poema!!

Ivan li ensenya la lampisteria a l'Emili que té una preocupació: saber com reaccionarà el Quim quan torni. L'Ivan l'assegura feina, contracte i les condicions salarials adequades que es concretaran quan torni el Quim. L'Emili està content de tenir nova feina.

La inspecció surt malament. La cuina no reuneix les condicions sanitàries adients per poder fer cap tipus de menjar. La inspectora aconsella fer les reformes adients i mentrestant, la cuina tancada. Si s'oposen hauran de fer-se càrrec de les conseqüències. A més a més, sembla que el Peris no té el carnet de manipulador... Un desastre tot plegat!
Quan acompanyen a la dona a la sortida, Peris veu al Fabra contemplant l'escena amb cara de satisfacció i se n'adona que ha estat ell qui ha fet la denúncia.

Rut arriba a la discogràfica. Si no es posa al telèfon, el Fèlix haurà de donar la cara. Pregunta en recepció per ell i l'indiquen que el pot trobar al magatzem.
Quan arriba i criden al Fèlix, aquest surt amb bata d'operari del magatzem i poc després apareix el Campos carregant caixes. Rut es queda al·lucinada de veure que aquells productors que li prometien gravar un disc, no són res.
La noia, dolguda, surt corrents de Vox Box i a fora, vomita.

Per altra banda, Montse i Eduard, mentre esperen els resultats, parlen de les seves parelles. Ell troba a faltar a l'Antonia, i ella recorda emocionada al seu marit.
Després apareix la metgessa que els anuncia que l'Eduard és compatible i que per tant, es podrà fer el trasplantament.
La bona notícia fa plorar a la Montse que s'abraça fort al pare de l'Isaac.






Channing

Setmana 102
Capítol 503 · Capítol 504 · Capítol 505 · Capítol 506 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici