TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 602
del divendres dia 27/06/2003

.. La Paquita i la Cari es passen tot el matí resant quan arriba la Regina no massa alegre per la qual cosa, la Paquita es tem el pitjor.
La Regina fa memòria i recorda com va anar la partida.

Primer, fa la pregunta de si els colors superen al pòquer del Belga i li responen que no. Però mentre el Belga recull tot el que s'han apostat, el Paco se n'adona que el joc de cartes que la Regina ha desestimat era en realitat una escala de color que superava de lluny el joc del rival.
O sigui que la Regina no ha perdut la pensió, ha recuperat el collaret i a més a més ha guanyat molts diners, part dels quals els hi deixa al Paco que es queda jugant a cartes amb el Belga.

La Paquita emocionada, abraça a la Lurdes que expressa el seu desig de viure la vida amb els diners que pugui aconseguir de les pedres. A més, li promet a la Paquita deixar-la tranquil·la i no molestar-la mai més. Tampoc li reclamarà la pensió.
I tanta generositat acaba quan la Lurdes li dóna a la Paquita per la Marta, el seu vestit de núvia.

Paco, per altra banda, arriba a La Fusteria molt content. L'ha guanyat al Belga un vaixell, un veler, però per poder moure'l del port, haurà de pagar unes despeses de 6 mil €uros.
Clar, tota l'alegria del Fede i la Cecília que ja pensaven que pagaria tot el que deu, se'n va a fer punyetes perquè no li pensen deixar els diners que necessita.

El David se'n va a la botiga de la Marta on està amagada pensant en la seva situació. Ella l'agraeix que hagi acudit a la seva trucada.
Marta l'explica al David el que ha passat i clar, David li recorda que haver perdonat a la Laura per una cosa semblant ha estat el millor que ha pogut fer.
I li dóna un consell... David li diu que quan has estimat a algú mai deixes d'estimar-lo de cop i volta, sempre queda alguna cosa. Si per ella l'Albert és important perquè se l'estima, l'ha de perdonar.
Marta, que es mira fixament al seu ex, l'abraça molt fort i David, quan la toca sembla que li passi alguna cosa doncs no triga en separar-se d'ella i marxar dient que ha deixat sola a la Cinta al bar.

La conversa ha servit perquè la Marta vagi a la piscina en busca de l'Albert.
Ell continua insistint que tot va ser una bestiesa però ella li diu que no és això el que vol sentir. Ella espera d'ell unes altres paraules que li demostren que realment l'estima. I Albert, enamorat, es tira a sobre d'ella per fer-la un llarg petó que demostri els seus sentiments.

Per altra banda, Montse no pot mentir a l'Eduard i l'explica el que ha fet el Narcís amb l'Isaac. La primera reacció del professor és trucar a la policia. Malgrat que la família s'oposa, ell està decidit a fer-ho.

El Narcís, en boca de l'Eduard, és subnormal i no està capacitat per fer-se càrrec del nen. Ivan munta en còlera i l'agafa de la samarreta i han de ser separats per la Montse..
Aleshores el Narcís truca a casa. Primer xerra amb ell una estona l'Ivan que sent campanes de fons i després la Montse. El Narcís ha trucat perquè vol saber si l'Isaac pot seguir menjant els preparats que va comprar perquè el nen fa caca groga.
Montse intenta explicar-li al seu fill que ha de tornar amb l'Isaac per si es posés malalt. Però Narcís es nega. Montse insisteix i quan semblava que està convençut, agafa el telèfon l'Eduard que l'escridassa fent que el Narcís pengi
A la casa, Eduard és esbroncat per la seva actitud. Finalment arriben a l'acord d'esperar una hora i de no aparèixer el Narcís amb l'Isaac llavors l'Eduard avisarà a la policia.

Ràpidament, Montse i Ivan es posen mans a l'obra. Busquen per tot arreu i demanen ajuda als amics, com el Quim que truca a l'Emili però tampoc sap res. El lampista s'afegeix en la busca dels fills de la Montse.
Però el temps corre en contra d'ells i l'Eduard cronometra perfectament els minuts que van quedant.
En una estona de descans, l'Ivan es troba a La Fusteria. L'Emili també i arriba el Gus que li demana el cd que li va deixar a més de preguntar-li què li va semblar la seva música. Emili l'explica que el so de les campanes el va fer dormir i clar, l'Ivan relaciona això amb el so que va sentir quan el Narcís va trucar. Emili se n'adona que no té les claus del pis on van estar pintant i li diu a l'Ivan. Tots dos marxen cap allí.

Quan arriben i piquen la porta, el Narcís obre però té la cadeneta posada. Es resisteix a sortir perquè l'Eduard s'emportarà a l'Isaac.
Entre el seu germà i l'Emili, intenten convèncer al jove però està decidit a no cedir. Tanca i Ivan s'emprenya.

Mentrestant, al pis, l'Eduard truca a la policia no fent cas de les indicacions de la Montse i la Teresa.
Quan està a punt de donar explicacions del fet, apareix l'Ivan amb l'Isaac als braços i darrere el Narcís. Sense cap pèrdua de temps, Eduard penja i agafa al seu fill.
Montse es disculpa i li promet que mai més tornarà a passar una cosa així.
La sentència de l'Eduard és ferma: ell mateix s'encarregarà personalment que això no torni a passar.
Eduard s'emporta a l'Isaac mentre Montse i Narcís s'abracen... Ell plora i ella l'intenta calmar perdonant-lo pel que ha fet...








Channing

Setmana 121
Capítol 598 · Capítol 599 · Capítol 600 · Capítol 601 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici