TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 599
del dimarts dia 24/06/2003

.. Els estudis de la Núria porten de corcoll la Clara que parla amb el Jordi per tal que intenti convèncer-la de no deixar-los. Li diu que no pensa permetre que la seva filla deixi els estudis per a poder-lo mantenir.
El Jordi, derrotat, li diu que ell ja intentat persuadir la noia però que no se n'ha sortit.
La Clara acaba trucant la Carme.

La Marta està enfadadíssima i no fa cap cas dels consells de la Paquita que li diu que potser l'Albert va dir coses que no eren certes a causa de la borratxera. La Paquita li recorda que el casament és molt aviat i que ha de pensar bé què vol fer.

Quan la Marta surt de la pensió troba l'Albert que es vol disculpar i que li diu que, tot i la rebolcada amb la Blanca, ell l'estima i vol viure amb ella per sempre. Li assegura que no tornarà a posar-li banyes mai més.
La Marta, que està més enfadada que abans, li diu "te'n pots anar a la merda, tu i el casament" abans de pujar a un taxi i tocar el dos.

L'Albert acaba explicant-li al seu pare tot el que ha passat. Ell li comenta que ja li va dir que hi ha coses que és millor no explicar-les i aprofita per remarcar que s'assembla força a ell: borratxos són patètics els dos.
L'Albert li assegura que si una cosa té clara en aquesta vida és que estima la Marta i es vol casar amb ella però que ara l'únic que pot fer és esperar que ella el perdoni.

La Marta ha anat a meditar a la vora del mar i no contesta les trucades al mòbil que li fa l'Albert.

El Paco truca al Belga per anular la partida de pòquer amb la Lourdes perquè està massa delicada després de l'angina de pit que ha patit però ella aprofita un moment de distracció i agafa el mòbil del Paco per a poder parlar amb el Belga sense intermediaris.
Queda per a fer la partida el proper dijous. Tant la Paquita com el Paco estan esglaiats.

El Ramon ha quedat amb la Judit per a insistir a tornar a estar junts però ella li diu que l'oblidi i no la torni a trucar perquè ja no son novis. Sembla ser que ara estima el noi que va conèixer a la revetlla. (Aquesta xiqueta, des que va entrar a la perruqueria, que tot ho fa tan de pressa que no hi ha qui s'aclareixi)

L'Emili i el Narcís estan pintant un pis i el Borràs s'interessa pel nom que l'Emili vol posar al seu fill: Ernest.
Li comenta que aquest nom el van triar en honor del "Che" que era un home que va morir lluitant i defensant els seus ideals, que va arribar fins al final per aconseguir el que creia just.
El Narcís posa molta atenció a les seves paraules.

El Max està trist perquè no s'ha pogut acomiadar del Joel amb la tranquil·litat que ell hauria volgut i la "K", per animar-lo i animar-se, li canta una cançó del musical: "Sense tu" (apropiadíssima per aixecar la moral!).
Mentre canta aquesta cançó es veuen diferents escenes de personatges que estan o estaran sense algú: el Max que l'escolta, la Marta mirant el mar i el Narcís que està jugant amb l'Isaac a casa seva.




Casablanca

Setmana 121
Capítol 598 · Capítol 600 · Capítol 601 · Capítol 602 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici