TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 598
del dilluns dia 23/06/2003

.. Bar Peris.- En Ciscu explica al Nelson què és la nit de Sant Joan.
Entra en Paco i el cubà li demana els diners que necessita, segons diu, pel fill que té a Cuba.

En Peris i en Xavi marxen junts a comprar petards.

En Cisco està ara xerrant amb la Isabeleta i el seu marit que li diuen que ells no poden anar de festa, que no creuen en els sants i que ella, personalment, ja va tenir una bona bronca després de la festa de l'altre dia.
La Judit s'acosta a la taula (en Ciscu és de la comissió de festes) per preguntar l'hora de la revetlla i la Isabeleta se la mira amb menyspreu.

La Fusteria.- En Fede li diu a la Blanca de quedar-se a la revetlla i que, si de cas, ja hi aniran després a la festa pija d'ella. La noia accepta.

Botiga Marta.- En Paco s'està emprovant un smoking (no anirà a la revetlla de Sant Andreu per no trobar-se amb la Ceci) i com que li queda bé, li diu que se l'emporta i que ja li tornarà demà. La Marta es queda de quadros.
L'Albert li diu a la Marta d'anar a una festa amb els de la piscina però la Marta s'estima més quedar-se a Sant Andreu, si més no una estona.

Pis Montse.- L'Eduard torna l'Isaac i no sembla que s'hagi estressat gens.
Quan l'home és fora, les dones s'adonen que el nano ve amb roba nova.

Nit De Revetlla.- En Quim diu a la Clara que ja està millor i jura no tornar a beure. La dona li explica el problema de la Núria amb en Jordi.

La K li explica a en Max que es va imaginar els del grup despullats i que no sap com però que ja té el paper.
Aleshores entra en Joel amb un amic (Joan) i li demana a en Max que surti a fora, que li vol dir una cosa.
Mentrestant en Joan es queda amb la K, encantat de la vida.
En Joel li diu al seu amic que marxa a viure a Mallorca i li diu, molt sincerament, que el trobarà a faltar.

La Cecília ha pujat a casa la Montse per dir-los que ella no anirà a la festa per no trobar-se en Paco i que, per tant, es quedarà amb l'Isaac i ells podran baixar una estona.
Al final només baixen els dos nois i les tres dones es queden a casa.

Algú està lligant amb la Judit i en Ramon, de molt mal humor, diu a sa mare que se'n va a casa.

L'Albert insisteix en marxar just en el moment en que veu passar en Fede amb la Blanca. Moments de tensió que es poden tallar amb un ganivet i quan la Blanca desapareix amb el seu acompanyant, l'Albert s'ha quedat tan nerviós que (sense voler) aboca la beguda damunt del vestit de la Marta. La noia s'ha d'anar a canviar, naturalment.

La K i el seu nou amic segueixen xerrant; arriba en Gus que, després de recordar-li que demà hi ha assaig, se'n va cap a la barra per queixar-se de l'espantosa música que es posa en un dia com avui.

Aleshores arriba en Peris, amb en Xavi i en Narcís. Li ha explotat un petard a la mà i la Cinta el vol portar a la farmàcia. Després d'un estira i arronsa, ho aconsegueix.

A la farmàcia, es troben els Fabra, amb el seu fill, brindant amb cava. Quan la Cinta fa estendre la mà al seu home, en Fabra diu: mira que s'ha de ser patata!. I en Peris li diu que no s'aprofiti de la situació a lo que en Fabra respon que igual li posa l'antitetànica.
Per la finestra de la farmàcia, l'Albert veu passar la Blanca i en Fede i surt. Aprofita que en Fede ha sortit de "plano" per dir-li a la seva ex que si no perds els temps, que si no t'esforcis que no em posaràs gelós, etc. etc. La Blanca se'l mira i li fa una pregunta retòrica: Tu t'has tornat gilipolles o ja ho eres abans?.
En Fede torna a treure el nas i marxen, deixant l'Albert amb un pam de idem.

El nou amic de la K ha sortit del Peris i s'asseu amb en Max, que està sol des que en Joel ha marxat, li diu que la festa és una mica pal i el convida a una de privada. En Max s'aixeca d'una revolada i diu que no, que se'n va a casa.

Al pis de la Montse, les tres dones s'estan posant les botes a base de cava. La Teresa reconeix que està marejada i la Ceci brinda per la Vicenta, pels pebrots que va tenir i perquè si fos ara estaria la mar de feliç amb el seu fill i ningú hauria d'aguantar l'Eduard.
A partir d'aquí la cosa es "desmadra": a l'Eduard li diuen el nom del porc i, per extensió, a tots els homes; li desitgen que el piqui un escurçó o que agafi alguna malaltia tropical.
Cada cop estan més pets i la Ceci proposa de fer un partit polític amb la Teresa de presidenta, cosa que ella accepta, faltaria més. Gràcies a aquest partit polític podrien enviar els homes, així que complissin 20 anys, a un centre de desintoxicació. La Montse pregunta de desintoxicació de què i la Ceci respon que de tot, com la mili però al revés. No vegis com riuen!.

L'Albert ha entrat al bar Peris portant una borratxera im-pressionant. Li demana una altra copa a en David que se'l mira de cua d'ull i amb cara de pocs amics.
Entra la Marta, que ja s'ha canviat de vestit, i s'enfada al veure que està departint amb el noi Peris. L'Albert, fent tentines, li diu que el seu ex i ell s'estan fent bons amics i que vol fer una altra copa per fer les paus. La Marta cada cop està més enfadada i aleshores a l'Albert li venen els vòmits i la noia se l'emporta.

Arriba la Laura, vestida de festa, i es posa darrere la barra amb en David. Quina és la seva sorpresa quan veu que entra la Lurdes i s'asseu en un tamboret demanant una copa d'anís. A la pregunta de la noia de què fa allà, la Lurdes li diu que s'ha escapat de l'hospital.

La Marta ha portat l'Albert a vomitar a la botiga (al lavabo, s'entén) sense entendre com pot haver arribat a beure tant. Aleshores el gilipolles de l'Albert ( Blanca dixit ) comença a xerrar més del compte , s'acaba fent un embolic i li diu que es va "enrotllar" amb la Blanca. Això sí, li diu perquè ell és dels que pensen que ja que s'han de casar, no han de tenir secrets.
La Marta es va apartant del seu costat fins que surt per la porta deixant-lo a ell, mig estirat a terra i a les fosques ( en sentit literal i figurat).









tplana

Setmana 121
Capítol 599 · Capítol 600 · Capítol 601 · Capítol 602 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici