TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 596
del dijous dia 19/06/2003

.. A la perruqueria, la Cecília, assabentada de les dificultats econòmiques de la Montse, s'ofereix per cobrar el seu sou una mica aplaçat i per deixar-li diners si cal, però la Montse assegura que ja ha resolt el tema.

D'altra banda, l'advocat assegura que si no apel·len, tenen la batalla perduda del tot, i que el més convenient és recórrer la sentència. Ho diu tot amb paraules ambigües que només convencen l'Ivan...
I la Montse comença a valorar la proposta de l'Eduard...

La Núria es lamenta del seu estat econòmic i decideix buscar feina. Refusa una de jornada completa que li ha trobat l'Ivan perquè no podria seguir estudiant i valora fer de teclista en una orquestra de ball.

Mentrestant, el Jordi i la Nati fan una altra escapada matinal, aquest cop al Zoo. Es fan la típica foto que els costa vint euros, passegen entre pingïns, dofins i tota mena de bèsties engabiades, fins arribar on hi ha el Floquet de Neu, on mantenen una conversa sobre la vida social dels goril·les que ja la voldria per ella la prota de "Gorilas en la niebla".
Quan els donen la foto, les invitacions que han agafat del calaix de la redacció del diari cauen al terra...

I quan se l'adonen és ja al vespre, a la feina. L'encarregat de la concessionària de la neteja els diu que falten els passis i que, només un dels dos ha pogut ser l'infractor...
I per evitar que a la Nati li passi res, el Jordi s'acussa i confessa que les ha perdudes...
Així que demà li liquidaran el que li deuen i torna a quedar-se sense feina.

La K està molt nerviosa: demana al Gus que abaixi mig to la cançó de la prova i aquest s'hi nega dient que ho pot fer perfectament.
Discuteixen i ella l'engega, però al Peris l'espera una sorpresa que mira des del darrere: el David a trucat el Santos per convidar-lo al casament i aquest també té una sorpresa: l'han operat i amb un esforç immens els demostra que pot caminar una mica...
La K queda impactada i decideix anar a per totes.

A l'hora de la prova, per fer-se passar la vergonya, aplica la fòrmula del Gus: imaginarse l'auditori despullat... I es veu que la visió té poders extraordinaris perquè la canço, (per cert, Guinovard al 100 per 100) surt de meravella i tothom queda bocabadat...

I mentre el tema central del musical sona al Peris, la Montse, trista i abatuda però decidida, surt de casa seva...
Una estona més tard, la perruquera pica a la porta de l'habitació de l'Eduard. Ell queda sorprès per la visita i la fa passar. La dona diu que no apel·laran si ell jura mantenir l'oferta pels segles dels segles, passi el que passi.
Ell assegura que sí. "Passi el que passi?", insisteix ella. "Passi el que passi, Montse", respon l'home, emocionat...
I aleshores, la bufetada de la Montse ressona per tot Sant Andreu com un tret.
Mentre ella se'n va, l'Eduard, desconcertat, es frega la galta vermella.







Spock

Setmana 120
Capítol 593 · Capítol 594 · Capítol 595 · Capítol 597 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici