TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 593
del dilluns dia 16/06/2003

.. Bar Peris.- Peris, Ciscu i Ceci preguntant-se si s'ha de plegar de fer teatre.

En David penja el telèfon, no hi manera de trobar en Santos per convidar-lo al casament.

La Núria es torna a disculpar amb en Gus per lo dels diners.

Pis Montse.- L'advocada diu que l'Eduard passarà uns caps de setmana amb el nen per acostumar-lo. L'Ivan es rebota un cop més amb l'advocada i diu que haurien de buscar algú altre ni que sigui un fill de puta (sic). La Teresa li dóna la raó i l'advocada diu que no hi ha cap problema, que quan el tinguin, ella li passarà els papers del cas.

Plaça.- La Lola vol fer les paus amb en Nelson quan arriba la Ceci, molt alterada, dient-li que el grup de teatre perilla per culpa seva, per haver fet fora la Isabeleta de la parada.
En Nelson es queda de quadros.

Super.- La Núria li diu a la Roser si li podria llogar el pis a la Clara.

Advocat.- La Montse i l'Ivan són davant del nou advocat que proposa un canvi d'estratègia radical. Cal desmuntar la bona imatge que té l'Eduard i que és el que els hi ha fet més mal i cal fer-ho ràpidament.
La provisió de fons serà de 12.000€, cosa que deixa la Montse esborronada.

La Fusteria.- La Isabeleta li explica a en Nelson que la Lola l'ha fet fora per gelosia i l'home li diu que l'endemà mateix pot tornar a la parada. Al cap i a la fi, la parada també és d'ell.

La Ceci li comunica a en Fede que en Paco se li ha declarat i, de passada li diu que allò de la dona del picoleto no és cert i que el que fa son pare són partides de pòquer, cosa que en Fede no es creu.

Bar Peris.- En Ciscu vol convèncer la Lola per seguir en el grup de teatre. També li diu que tingui més mà esquerra amb en Nelsson i la Lola s'acaba enfadant.

En Gus vol convèncer la K per fer la protagonista del musical però la noia ni tan sols s'ho vol pensar.

Pis Montse.- La Montse i l'Ivan parlen dels molts diners que són 12.000€ i que això només és el començament. Parlen de hipoteques, de préstecs personals i, finalment, a l'Ivan se li acut alguna cosa.

Pis Pilar.- La Pilar torna a agafar els prismàtics per mirar què fan la Núria i la Clara al pis de la Roser. La farmacèutica li pren l'estri i diu que s'ha acabat.

Lampisteria.- La Clara diu a en Max i en Quim (que fa cara de gos abandonat) que ja té pis.

Plaça.- En Nelson li diu a la Lola que ha tornat a llogar la Isabeleta i que està fart dels seus gelos. La Lola, picada, li deixa anar que prou bé li va anar a ell de casar-se amb ella i venir a Barcelona.

Lampisteria.- L'Ivan li demana a en Quim que els hi compri la seva part de la lampisteria.

Bar Peris.- En David entra, no troba en Santos enlloc; al gimnàs fa temps que no el veuen i a casa seva s'acumulen les cartes.

Els de teatre (amb en Gus i la Núria inclosos) s'asseuen a taula, després que la Cecília fes callar la Lola i la Isabeleta que ja s'havien tornat a enganxar.
Es vota si fer el musical o no. Hi ha 4 vots a favor i 4 en contra perquè en Ciscu diu que vota en blanc.
Es monta un guirigall.
La Núria els diu que en Marcel i en Gus hi han treballat molt i que ho han fet per ells, que els dos nois també es van barallar però que ha valgut la pensa, etc.etc.
En Peris diu que és impossible fer una obra sense protagonistes i aleshores parla en Gus. El noi diu que el protagonista ja el farà ell, tot i que no és Frank Sinatra i que la protagonista la farà la K.
Tothom flipa, inclosa la Núria i en Peris pregunta com podrà ballar la noia (evidentment hi ha coreografia) si és coixa. En Gus diu que enlloc diu que la prota no pugui ser coixa i que si no es balla, doncs que no es balla i ja està.
Finalment, diu la gran mentida: que a la K li fa molta il·lusió.




tplana

Setmana 120
Capítol 594 · Capítol 595 · Capítol 596 · Capítol 597 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici