TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 594
del dimarts dia 17/06/2003

.. El Paco no deixa d’escarresar-se per ensenyar jugar pòker la Regina, però no hi ha manera. Entre ell i la Paquita tenen una idea: potser si organitzen una partida en la que la Regina es jugui diners i comenci a perdre’ls se'n adonarà de la importància del joc.

El Gus li pregunta al Paco què s’ha de fer per a que una dona faci el que no vol fer.
I, efectivament, el Gus intenta convèncer la K de nou. Però ella es segueix negant en rodó, tot i que ell li confessa que ja s’ha emparaulat per a fer-li una prova.

El Ramon es mira com la Lola i el Nelson es petonejen a la parada i posteriorment es discuteixen.
Quan ella marxa, el cubà, que s’en ha adonat que el de les olives l’espiava li demana explicacions. El Ramon li confessa que vol aprendre a besar i per això s’hi fixava. A més, com que els cubans tenen aquesta fama...
El Nelson li fa una revelació: el secret a l’hora de besar les dones està a la mà dreta.

A La Fusteria el Gus li explica a la Núria que la K no vol cantar al musical de cap de les maneres.

Mentrestant, el Paco queda amb l’Alba per jugar la partida de pòker amb la Regina.
El Fede que ha sentit la conversa, li recorda que amb la nena no s’hi juga. De fet, ni amb la nena ni amb la seva mare, ara que li està inflant el cap de que es vol tornar a casar amb ella.
El Paco li contesta que mai de la vida els hi faria cap mal, ni a l’Alba ni a la Cecília.

Precisament això del casament li està explicant la Cecília a la Montse. Aquesta, però, no l’escolta capficada com està a les seves cabòries.
Es presenta el Quim per dissuadir-la de vendre’s la part seva del negoci. Però la Montse no vol deure diners a ningú i menys a un amic. Si la vol ajudar, el millor que pot fer és comprar-li la seva part de la lampisteria.

La Cecília li explica a son fill que està considerant la possiblitat de tornar-se a casar amb el seu pare. Pensa que si es deixen les coses clares des del començament no té per què sortir res malament.
El Fede està a punt de contestar-li quan es presenta una noia que diu haver fet una pel·lícula amb l’Alba i li pregunta si és cert que el Paco té una empresa de càstings.

La Cecília d’una revolada es presenta a la pensió. Allà el Paco està a punt de començar la partideta amb la Reg¡na i companyia. Però la Ceci no es talla un pél i li canta la canya.

La Clara li pregunta al Quim què pensa fer amb la proposta de la Montse. Ell però no vol dir gaire cosa perquè el Narcís és a la botiga i està escoltant la conversa.

La Núria ha anat a visitar la K per afegir el seu granet de sorra i convèncer-la de que participi al musical. Però no, no i no. Aquesta és l’actitud de la Kristina.
De tota manera, la Núria li deixa anar tota la bateria seva d’arguments i li presta el llibret per a que se’l llegeixi.

El Ramon segueix amb les seves averiguacions sobre com s’han de fer els petons. Ara són la Pilar i la Roser les sotmeses a interrogatori. Les dues dones li deixen anar tot un reguitzell de consells complet i aclaparador. Però, i en això coincideixen, el més important és la mà dreta...

El Narcís és a casa plegant tovallons amb la Teresa entre pensatiu i amoïnat.
Truquen i la Montse obre la porta. És el Quim que ve a anunciar-li que està en condicions de poder comprar la seva part de la lampisteria.
El Narcís surt corrent a tancar-se a l’habitació seva.

La partida de pòker a la pensió es desenvolupa amb passió. La Regina va perdent tota l’estona, fins que, de sobte, li entra un bon joc: un pòker de vuits. S’ho juga tot, però quan està a punt de guanyar li agafa una mena de lipotímia que els obliga a trucar una ambulància.



Massagran

Setmana 120
Capítol 593 · Capítol 595 · Capítol 596 · Capítol 597 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici