TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 587
del divendres dia 06/06/2003

.. Al Peris, la Montse i la Cecília s'expliquen el que van fer la nit anterior mentre el Narcís parla amb l'Esperança per telèfon.
Ell es queda ensopit perquè ella li diu que torna als EEUU, però que anirà a la manifestació a la porta dels jutjats.

Paco intenta convèncer al Nelson per participar en una altra partida de pòker, molt forta i seriosa. Però el cubà es nega i li recorda que li deu els 300 €uros.

Al nou pis del David i la Laura, aquests mentre esmorzen amb el Xavi, parlen del problema que suposa per molts amics l'haver d'anar a un casament sí i a l'altre no.
La postura de Laura és clara, s'ha d'arribar a una solució parlant amb la Marta i l'Albert. El David, però, pensa en diverses possibilitats: des de no convidar a ningú fins a que cadascú faci el que vulgui i vagi on vulgui anar.
Al final, David deixa la responsabilitat de prendre la millor decisió a la Laura i quan se'n van ell i el seu fill, ella truca a la Marta per quedar i parlar d'aquest tema.

A la pensió esmorza sola la Clara que es interrogada per la Paquita sobre on es troba el Dani.
Poc després apareix el Gus que arriba de la festa i es queda parlant amb la Clara del Max. A punt està de ficar la pota i dir-li el secret que sap del seu amic.

La Lurdes apareix al saló en busca del Paco. Quan el troba li recorda si ha trucat a l'estudi de gravació perquè l'emportin el vestit de núvia. Paco l'assegura que ho ha fet però perquè es quedi més tranquil·la, simula que torna a trucar a l'Oristrell per confirmar-ho. Però en lloc de trucar al director de cinema, truca a un dels seus companys de joc que li diu al Paco que la partida es jugarà al migdia en un local diferent a l'habitual, partida organitzada per un tal "El Belga".
Quan penja i fa creure a la Lurdes que tot està arreglat després de parlar amb l'Oristrell, seu amb el Gus a qui demana diners. Però Gus ha escoltat tota la conversa telefònica i li proposa deixar-li els diners a canvi d'acompanyar-lo a la partida. Paco, naturalment, accepta.

La Montse i la seva família estan parlant en una cafeteria (em sembla que la del jutjat) acompanyats per la Carla quan apareix l'Eduard amb el seu advocat. El professor intenta parlar amistosament amb la Montse però ella, alterada, li fot bronca on li diu, entre d'altres coses lladre, cabró i mala persona.
Carla recomana a la seva clienta que es calmi. Però tots comparteixen el que li ha dit.

Clara es presenta a la lampisteria per parlar amb el Quim. L'Emili li diu que està a la manifestació i es preocupa per ella que la veu desanimada. Clara, que està reprimint el seu dolor, no pot més i abraça a l'Emili, plorant damunt de la seva espatlla.

La Montse i família arriben a la porta del jutjat on esperen uns quants amics i coneguts darrere d'una pancarta. La premsa està seguint l'esdeveniment però el nombre de participants és inferior a l'altra cop.

Gus i Paco arriben a la partida. El jove comença a dir parides que no cauen massa bé entre la resta. Paco li demana que calli i miri la partida des de darrere seu.

A la pensió, les dues parelles en portes de casar-se, parlen per trobar una solució. Albert suggereix que ells canvien el dia. David pensa que el podrien canviar ells. No arriben a cap acord. Marta proposa que ells facin el convit al Peris, però David no vol sentir parlar d'aquesta possibilitat i Marta s'emprenya comentant que com li van prendre La Fusteria, a ells els hi fot. Això no acaba de caure-li bé a la Laura que proposa que cadascú es casi a una hora diferent, uns pel matí i els altres a la tarda, però l'acord no és possible tampoc.
Així les coses, David fot el camp i se'n porta a la Laura.

Per fi ha arribat el vestit. La Lurdes el treu de la capsa i posa el crit al cel quan veu que les pedres no hi son cosides!

Un cop han arribat al pis, comenten amb la Cari com ha anat el judici. Montse explica que continuaran dilluns però Ivan ho veu tot molt negre sobretot, després de la intervenció del psicòleg que ha parlat molt bé de l'Eduard.
Un cop la Cari els deixa sols, continuen les queixes. Aquest cop el Narcís recalca que la manifestació ha estat menys nombrosa que la de l'altre dia, sobretot vol deixar clar que l'Esperança no s'ha presentat. Aleshores, sona el telèfon. És l'Esperança que vol parlar amb el Narcís.
Aquest es queda molt trist quan sent a la seva amiga, acomiadar-se d'ell per telèfon. El seu vol està a punt de sortir.
Després de penjar, Narcís creu que l'Isaac també se n'anirà.

Clara troba per fi al Quim a qui explica que ha tallat amb el Dani. Quim es culpa d'això però Clara li treu aquesta idea. Pensa que tard o d'hora acabaria passant.
Ella també es queixa de la seva mala sort a la vida. Quim intenta fer-la entrar en raó i l'aconsella que truqui al seu marit, però Clara ho té decidit: es quedarà a Sant Andreu encara que hagi de començar de nou: pis, feina, etc.
Quim l'ofereix casa seva per viure fins que trobi alguna cosa, però Clara continua capficada.

A La Fusteria, Núria xerra amb el Jordi per telèfon per recordar-li que ha de posar el despertador... Jordi sembla que l'escridassa.
Ella està com nerviosa per no tenir notícies del Marcel i es pensa la possibilitat de trucar-lo. Fede l'aconsella que s'esperi a que ell la truqui.

Entra la Lurdes que pregunta al Fede per l'Alba. Casualment la nena està dibuixant en una taula i l'avia seu amb ella.
Resulta que ha parlat amb l'equip de la pel·lícula que l'han explicat que les pedres del vestit li van donar a l'Alba. Però la nena ja no les té. Va fer un collar amb elles i li va regalar a una persona.....

Només queden El Belga i el Paco a la partida. Posen molts diners damunt la taula. Paco, per poder veure la jugada, aposta un regal de l'Alba: el collar.
Una altra jugadora l'examina i certifica que el collar té molt valor. El Belga es queda tranquil i posa sobre la taula el seu joc de cartes.
No el mostren, però Gus quasi s'ofega al veure'l...





Channing

Setmana 118
Capítol 583 · Capítol 584 · Capítol 585 · Capítol 586 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici