TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 584
del dimarts dia 03/06/2003

.. És de bon matí i hi ha gent que arriba de treballar -–la Núria--, i altre que es lleva -–el Jordi--.

Hi ha qui encara és despert, com l’Ivan, que no s’ha ficat al llit en tota la nit estudiant.
El Narcís també s’ha llevat i aprofitat la intimitat del moment per a dir-li que ha conegut el fill negre de l’Esperança i confessar-li que, malgrat tot, encara estima la noia i sempre la considerarà com la seva nòvia.

El Jordi arriba al seu nou lloc de feina, on coneix la que serà la seva companya en les tasques de neteja. La dona gasta força mala bava i el Jordi demostra que no en sap gens ni mica de fer neteja.

La Paquita li explica a la seva filla que van veure el vestit de la Regina per la tele. La Marta li anuncia que ha decidit que l’Ivan sigui el padrí del casament.
El Paco li explica a la Regina que ha parlat amb els de vestuari i li tornaran el vestit. Això si, a canvi de mil euros i que la Paquita afirma que ja pagarà ella. La Regina li proposa fer les paus.

Al bar del Peris la Isabeleta li fa jurar al Rafa que no escoltarà ni farà cas a cap altra paraula que no sigui la seva. Ell li contesta que sí, que molt bé.

En una taula el Joel parla sobre un joc que es fa per parelles. La K li diu que podria fer parella amb el Max, però el Joel té altres plans i la noia agafa una enrabiada.

La Cinta està feta un flam davant la imminent arribada dels pares de la Laura.

La Montse li comenta al Quim que avui han de parlar amb l’advocada, i que voldria que el Narcís no hi fos. També li diu a l’Ivan que es comporti amb l’advocada.
El Quim li contesta que no hi ha cap problema, li donarà una feina a la lampisteria que el farà arribar tard.
L’Ivan reb una trucada de la Marta dient-li que vol parlar amb ell.

Al mercat la Pilar insisteix per a que el Ramon i la Judit agafin el pis de la Roser. Però ell li recorda que ho han deixat còrrer amb la Judit.

Arriba la Isabeleta al mercat i ràpidament s’enganxa dialècticament amb el Ramon. El Nelson la consola i li dona la benvinguda, moment en que apareix la Lola i no li agrada gens el que veu i es posa com una moto.

Parlant amb l’advocada, l’Ivan esclata i es queixa de la seva pressumpte incompetència. Està convençut que haurien de canviar de professional. La Montse i sa mare no opinen igual, però, i li reafermen la seva confiança.

Al bar, el grup de teatre està buscant un nom per al musical, però cap dels que surt els hi fa el pes.

Arriben els consogres tot carregats de mel –tenen ruscos propis- i es fan les presentacions.

El Joel s’està amb el seu nou amic provant el cotxe tele-dirigit mentre el Max se’ls mira des d’un banc. De sobte, dos nois els volen prendre el cotxe i l’amic fuig per cames. En canvi, el Max fa costat al Joel i s’hi emfromta. La baralla acaba quan un paio fa fora els dos brètols.

Els sogres estan reunits i parlen dels preparatius del casament. Tema estrella, el banquet. El pare de la Laura proposa pagar-lo a mitjes. El Peris hi està d’acord, total ells seran, si fa o no fa, uns quinze. Però el Pasqual li contesta que ells seran setanta. Tot el poble. Potser si que hi haurà un problema.

L’Ivan a passat a veure la Marta. Ell li explica que n’està convençut que l’advocada que tenen és una inútil.
Ella li dona la notícia: vol que sigui el padrí del seu casament. Però ell ho rebutja perquè... encara n’està enamorat d’ella.





Massagran

Setmana 118
Capítol 583 · Capítol 585 · Capítol 586 · Capítol 587 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici