TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 583
del dilluns dia 02/06/2003

.. Pensió.- La Lurdes renya la Cari perquè no li ha canviat els llençols i perquè no l'entén quan parla en català.

La Marta i la Paquita estan parlant de la coincidència dels dos casaments. La Marta truca a l'Albert per saber com han anat les coses amb la Blanca, donant per suposat que el seu nòvio és a casa dels pares.

Pis Blanca.- L'Albert respon al telèfon amb cara de culpabilitat, quan surt la Blanca en barnús. El noi penja el telèfon i la Blanca li ofereix cafè.
La cosa acaba de manera típica: Això ha estat un error i me'n vaig.

Bar Peris.- La Laura i en David han explicat als Peris lo de la coincidència en les dates del casament.
En Peris pregunta per en Marcel a la Núria, que fa com qui no sap res. Sembla que, per Sant Andreu, corre la brama que va ser ell l'autor del reportatge i que per això li van cremar el pis.

Pis Montse.- L'Eduard ha accelerat les coses i el judici serà divendres.
En Narcís explica a l'Ivan que avui coneixerà el fill de l'Esperança i quan li diu que el nen es diu Narcís, l'Ivan li pregunta si quan van fer........en fí.....quan d'això.....si van fer servir condó. En Narcís diu que sí.

Plató.- L'actriu enredada pel Paco li diu que és un farsant i un fantasma i que és l'avi de l'Alba. En Paco prova de defensar-se, com fa sempre, però no sembla que aquest cop se'n surti gaire.
Entra el seu amic Oristrell i li diu que no el vol veure més pel rodatge perquè li està esvalotant el galliner.

Pis Fabra.- L'Albert ha aparegut a dinar i sembla que l'experiència amb la Blanca li ha servit per començar a fer les paus amb la seva mare.
Li diu al seu pare que s'ha passat tota la nit xerrant amb la Blanca i que no ha anat a dormir a la pensió; per tant, si la Marta pregunta, que li digui que ha estat dormint a casa, que no vol que la noia es pensi el que no és.
No sembla que en Fabra s'ho acabi d'empassar.

Botiga de llums.- Entren en David i la Laura disposats a comprar l'aplic que falta. Mentre van buscant, van parlant de la coincidència en la data de boda i la Laura acaba per recriminar-li que no li preguntés a la Marta quin dia es casava ella.
Pel que fa al llum, no es posen d'acord. El que li agrada a la Laura, en David ho troba hortera i el que li agrada a en David, la Laura ho troba pijo. Acaben enfadats i marxant cadascú per la seva banda.

Bar Peris.- En Nelson arriba a temps d'enganxar en Paco i posar el crit al cel perquè el taló no té fons. En Paco aconsegueix treure-se'l de sobre donant-li el "Rolex" i dient-li que se'l quedi fins que ell li pugui donar els diners.

Entra en Gus que entrega el llibret del musical al grup de teatre (que està fent el vermut). Els proposa d'anar a veure "Lady in black" per tal que aprenguin alguna cosa i aleshores s'adonen que encara no tenen títol per l'obra.

En una taula, en Narcís pregunta a l'Emili com ha de ser un bon pare. L'Emili li fa tota una explicació i el pobre Narcís queda desanimat i pregunta si no n'hi ha prou estimant-se el fill.

La Fusteria.- L'Alba diu a en Fede que a la tele li han fet una entrevista que es passarà aquesta nit.

Entra la Blanca i en Fede corre cap a la barra. La noia li demana un whiski, li explica a en Fede que ahir va sortir amb l'Albert i que ha acabat fent el ridícul.

Pensió.- L'Albert està explicant a la Marta la versió "vam passar moltes hores xerrant". La Marta li diu lo de la coincidència en la data de casament i l'Albert s'enfada. I s'enfada més del compte.

Pis Laura-David.- La Laura acaba de parlar amb els seus pares i els assegura que ella mateixa i en David els aniran a buscar a l'estació.
En David entra en escena amb una bossa que dóna a la Laura. A la bossa hi ha l'aplic que a ella li agradava. La noia el fa tombar i li ensenya el llum de peu que li agradava a ell i que ja està col·locat en el racó corresponent. Acaben rient i petonejant-se.

Parc.- En Narcís arriba a trobar-se amb l'Esperança. La noia li proposa que endevini qui és el seu fill però després de tres intents, decideix dir-li ella mateixa. Crida: "Narcís, vine" mentre s'ajup i agafa un nen negre que estava jugant amb la sorra.
En Narcís gran diu allò evident: és negre. L'Esperança, somrient, diu que sí, que com son pare.

Pensió.- La Lurdes es posa una copa d'anís però la Paquita l'enxampa. Allò acaba a crits i amb la Lurdes amenaçant la Paqui d'anar a la policia i a la Paqui dient-li que els psiquiatres li diagnosticaran bogeria.
En el moment àlgid, entra en Paco que vol posar la tele per veure l'entrevista de l'Alba. Les dones deixen de barallar-se quan en les imatges de la tele, i de fons, es veu el vestit de la Regina com una peça més de l'atrezzo de la sèrie d'època que estan rodant.










tplana

Setmana 118
Capítol 584 · Capítol 585 · Capítol 586 · Capítol 587 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici