TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 572
del divendres dia 16/05/2003

.. Quim continua a la lampisteria escoltant la veu de la consciència en forma de Huari fantasma que no para de recordar-li que ell és un problema pel Max, que la Clara que ha hagut de deixar al seu marit per ell. A més, l'exculpa de la responsabilitat de la seva mort. Huari li diu que ell solet s'ho va buscar. Per acabar, després de rebre la visita fugaç del Narcís, el Quim omple el got i el Huari li diu que es fixi en la fortalesa de la Montse que tampoc ho està passant gens bé i no per això s'agafa a una ampolla per resoldre els seus problemes.

Mentrestant, Clara li explica al Max que com torni begut el deixarà penjat perquè no poden estar tota la vida vigilant-lo. En un moment que ella fa un petó al seu fill, li diu que té febre i Max reconeix no trobar-se bé.
Després el nano li pregunta a ella per què es drogava, i Clara l'explica que per ànsia, esperant que la vida sigui alguna cosa més, pensant que aconseguiria ser feliç... Però no és així. Clara s'enorgulleix de tenir uns fills tan forts con ell i la Núria després de veure la feblesa dels seus pares.
L'espera es fa llarga i Max, fins i tot, l'arriba a dir a la Clara que està decidit a marxar a Cardiff si el Quim apareix borratxo, però quan arriba a casa, comproven que no ha begut gens. Max i Clara se n'alegren molt i ella, fins i tot, li fa un petó a la galta.

Núria s'acaba d'arreglar i de col·locar la càmera en la camisa que porta camuflada en un botó molt gran. Just quan termina, arriba el Jordi que al veure-la tan guapa comença a nomenar a tots els possibles nois que han quedat amb ella: que si el Fede a la feina, que si el Marcel, el Gus o fins i tot l'Ivan, però ella li explica que no el coneix.
A propòsit de l'Ivan, Jordi li pregunta a la Núria per la Montse i ella explica com ho estan passant i la iniciativa de recollir firmes per fer-la costat.

Montse, mentrestant, parla amb la Mari que està amoïnada. Montse li explica que l'advocada intentarà fer servir tot el que tenen per allargar el judici quant més millor. Però cada dia que passa, Montse ho veu tot més negre.
Mari, per animar-la, li dóna totes les firmes que han recollit, 299, de la gent que la recolza. Montse, emocionada, li agraeix a ella i a la Cecília el que han fet.

A casa del Marcel, l'Assun li proposa de fer un reportatge amb el material que ha gravat aquests mesos encara que no hagi pogut aconseguir la confessió del Vera. Ell, al principi no està massa convençut, però la insistència en el tema de l'Assun el fa canviar de parer.
Quan va a buscar la càmera per reproduir les cintes, se n'adona que no hi és i ràpidament truca a La Fusteria preguntant per la Núria que no hi és. Marcel sap que ha estat ella qui s'ha emportat la càmera.

Núria es presenta a casa del Vera que intenta, primer de tot, fer-li un petó. Núria el para i seuen al sofà on ella li regala una ampolla de whisky.
Mica en mica, fa que el Vera begui. Ell es prepara unes clenxes de coca per esnifar i li ofereix a la Núria que s'excusa dient que no li cau molt bé. A partir d'aquí, Núria s'ho fa venir bé per treure el tema de la nit que va ser apunyalat el Huari. Vera no vol explicar res, però Núria fa servir un raonament perquè l'altre xerri que el Vera no pot refusar : la Núria es posa calenta amb aquests temes tan escabrosos.

I és així com el porter comença a recordar aquella nit de desembre quan el Huari es va presentar a la discoteca amb la clau anglesa a la mà, mentre el Vera estava a la porta de la disco i el Xarli estava als lavabos esnifant coca.

Jordi es presenta a la perruqueria una mica abans que la Montse tanqui. Ella que no té ganes de veure'l, l'acaba deixant passar.
Jordi vol saber com es troba, com va tot amb el tema del seu fill. Montse, però, l'intenta fer fora. Jordi insisteix en quedar-se al·ludint que per ell és difícil presentar-se a la perruqueria per demanar-li només, que el deixi firmar al recull que han fet. Reconeix que la vida ha estat molt dura pels dos, però que en el seu cas, tot el que l'ha passat s'ho mereixia perquè s'ho ha buscat. En canvi, segueix dient-li el Jordi, ell sempre ha lluitat per tirar endavant als seus fills i no és just que ara li passi això. Li demana perdó per haver-la fet patir durant el temps que van estar junts.
Així les coses, Montse el deixa signar tot i que ella li diu que no serviran de res les 300 firmes que tenen. Jordi abans de marxar li diu que darrere de cada firma hi ha una persona a la que si demana que l'acompanyi al jutjat per fer-la costat, ho farà. Ara més que mai, Montse necessita estar recolzada i si demana a tots els que han signat que vagin amb ella, tots ho faran i no estarà sola.

Vera acaba la seva confessió dient-li a la Núria que després que tot i que el Huari estava banyat en sang, va intentar aixecar-se però ell, diu el Vera, li va fotre un cop de genolls que el va tornar a tirar al terra.
Núria, pàl·lida, diu estar així per la beguda. I Vera, cansat de xerrar, intenta acostar-s'hi a ella per besar-la. Però la Núria li posa l'excusa que el seu alè li fa pudor a whisky i que així no el vol besar. Li demana que es renti les dents i ell accepta.
Núria aprofita llavors per sortir corrent del pis del porter.

Núria arriba al pis del Marcel que li fot la bronca per haver-se emportat la càmera. Ella li explica que ho ha fet per trobar-se amb el Vera i fer-lo confessar... i que ho ha fet. Li demana que calli i que posi la cinta per veure-ho... i Marcel ho fa.
La cinta comença després que el Vera li digués a la Núria que el Huari va arribar a la discoteca amb la clau anglesa. Vera el va reptar a enfrontar-se a ell desarmats, i el Huari va acceptar. Van anar a la part del darrere de la disco i es van enganxar a cops de puny. A les primeres de canvi, el Vera va caure al terra i al veure's perdut, va treure la seva navalla, però Huari, amb un cop, la va llençar lluny. Quan ja el tenia acorralat, diu el Vera, es presentà el Xarli. Huari es va enfrontar a ell però Xarli va treure la seva navalla i li va clavar set cops seguits. Huari va caure al terra... i tot i estar banyat en sang, va intentar incorporar-se de nou, però el Vera li va donar un cop de genoll...
Marcel atura la gravació i es deixa caure al sofà completament sorprès del que acaba d'escoltar...
La mort del Huari va ser culpa del Xarli...










Channing

Setmana 115
Capítol 568 · Capítol 569 · Capítol 570 · Capítol 571 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici