TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 571
del dijous dia 15/05/2003

.. El bolo del grup de teatre cada cop és més accidentat: ara ha desaparegut la Isabeleta i el Rafa, molt amoïnat, l'excusa dient que està malalta...
O sigui que a la Cecília se li acut que el paper de Rosaura pot fer la Laura. Aquesta, d'entrada s'hi nega, però finalment accepta la proposta sempre i quan pugui dur el Xavi.

El Fabra, que va observar una petita enganxada Peris-Dora per l'etern conflicte d'aparcament, (una enganxada "soto voce, com si es tiressin els trastos"), segueix engelosit i comença a sospitar que l'home misteriós és l'amo del bar... No li fa cap gràcia que, precisament aquest cap de setmana, la Dora decideixi anar-se'n...

A ca la Montse hi ha neguit: remenen i remenen entre els objectes i les caixes de tota la casa perquè els vídeos de la Vicenta no apareixen.
Finalment, el Narcís els troba a la lampisteria, i es posa molt content.

El Quim té una síndrome d'abstinència en forma de mal de cap molt agresiu, i fa fora el noi de mala manera.
Quan es queda sol busca una ampolla i, amb l'objecte a la mà, dubta i dubta... i en aquest impàs el troba la Clara, que ha vingut de sorpresa. Ella, en veure'l, en comptes de treure-li l'ampolla, li dóna un got i li diu que, si té collons., que begui, però que si torna borratxo a casa, se'n va ella i el Max a Cardif.

Quan la Clara arriba a casa i li ho explica al Max, aquest s'esparvera.

I el Max comença a recuperar terreny a l'institut.
De primer, el Gus li assegura que, d'amics, sempre en trobarà, tingui l'orientació sexual que tingui, i que qui no ho vulgui ser per aquest motiu, és que no mereix ser-ho.
Jugant a barquets amb la K, perd la partida i ella li demana com a penyora que dugui una arracada, però el noi dubta perquè "només li faltava això".

Tanmateix, quan vol jugar a futbol i els companys el rebutgen, agafa el Joel i, després d'acusar-lo de "xivato", li assegura que, si no diu als altres que deixin jugar al Max, li farà una cara nova. Quan l'altre se'n riu, el Max recorda el seu passat al centre de menors i assegura tenir tècniques més que eficaces per apallissar un mitja merda com ell... El Joel s'espanta i negocia l'incorporació del Max a al joc.

Mentre, a la pensió, la Remei segueix feta una mar de dubtes amb el tema fill i pare, el Paco i la Regina/Lurdes, ultimen una petita estafa al Cèsar amb un Mercedes antic de molt de valor: ha estat una jugada ben combinada i, fet i fet, els dos estafadors s'han endut una bona picossada del noviet de la Cecília.

La Núria va a casa del Marcel i aquest es disculpa per la seva actitud envers ella: estava molt nerviós, tot se li n'ha anat a norris... però ja trobarà la manera, assegura.
La Núria, decidida a jugar-se el tot pel tot, aprofita que el noi és al labavo per agafar-li la petita càmera...

El conflicte Isaac es va escalfant: l'Eduard intenta un acostament amb la Teresa però la dona l'engega i no li deixa agafar el nen...
L'home parla amb l'advocada de la Montse, però lluny d'apaivagar el mal rotllo, la cosa es posa encara més tensa.
I l'Antònia, per la seva banda, va a casa de la Montse per parlar i aquesta ataca amb l'arma definitiva: li fa veure el vídeo de la Vicenta on la dona explica a càmera que el nen estarà en mans d'una persona que segur que l'estimarà.... La dona fa autèntics esforços per no plorar.

El Quim segueix a la lampisteria, que si bec, que si no bec. Agafa l'ampolla, la deixa... I quan ja es decideix a amorrar-s'hi, sent un soroll.. es gira... I se sent una veu que diu: "Que vas a aser, Quem".
El Huari de la Guarda, apareix alat per fer entrar en raó el lampista...
Qui deia que a Sant Andreu els morts no retornen, encara que sigui tipus Ghost?




Spock

Setmana 115
Capítol 568 · Capítol 569 · Capítol 570 · Capítol 572 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici