TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 569
del dimarts dia 13/05/2003

.. Al Peris, el Marcel es queixa davant del Fede de la situació en que ara es troba, i tot per culpa de la Núria. L’amic, que porta una resaca monumental no està per gaires històries i, a més, digui el que li digui, el Marcel foterà el que li dongui la gana...

A la barra es parla del viatge del grup de teatre a Perpinyà. La Cinta no pot anar, té que estudiar -–com sempre-- i la Lola no pensa deixar el Nelson solet a Sant Andreu.

La Pilar i la Roser semblen haver fet les paus després de la detenció del rellogat. S’estranyen de no haver-ne sabut res més d’ell.
La Pilar li demana que, si han de seguir visquent juntes, li podria llogar el pis al Ramon i la Judit. La Roser no veu tant clar que el Ramon es vulgui casar.

Esmorzant a la pensió, el Paco aconsegueix entabanar el Gus perquè sigui ell el que posi la pasta i compri l’equip de música. Ell ja li tornarà els calers quan rebi una transferència que està esperant...

Al Mercat, el Nelson intenta convèncer la Lola de que el deixi a càrrec de la parada mentre ella està a Perpinyà. Però ella no se’n enrefia. Ni del Nelson ni de la Isabeleta: fa tot el que sigui per a no deixar-los tots dos sols.

La Judit passa per la parada del Ramon i li comenta que està amoïnada: ningú de la congregació no la saluda. A més se sent bruta després de haver comés el pecat de la carn. I si no es casen no sap que farà.
El Ramon se la treu de sobre com pot amb l’escusa de la clientela –-la Teresa està esperant en plan impertinent--, i la Judit se’n va enfadada i decebuda.

El Marcel/Iñaki parla amb en Xarli per que l’ajudi a parlar amb el Vera i tornar a treballar a la discoteca. Però ell li contesta que no pensa a ajudar-lo a suicidar-se.

La Pilar li comenta el tema del pis al Ramon, que es puja per les parets i la fa fora de la parada.
La Isabeleta li demana canvi i el Ramon li retreu l’actitud tan hipócrita que té amb la Judit. Hi ha intercanvi de cites bíbliques i el Ramon finalitza enviant-la bíblicament a pendre pel cul.

El Gus arriba a la pensió amb l’equip de música que ha comprat. Tots estan contents fins que el Gus comenta que li ha comprat a un paio del carrer a un preu super-tirat. El Paco, que de timos en va ple, li diu que obri immediatament la capsa: dins hi ha una enorme totxana. Tots es posen a pendre-li el pel al Gus i el Paco l’avisa que no pensa pagar ni un euro per una caixa de totxos.

La Roser i la Pilar descobreixen amb horror, que l’Artur ha tornat al pis i que, per tant, la policia la deixat anar.

El Gus està desesperat després de la timada. El Paco intenta consolar-lo: ell l’ajudarà. Ha sentit parlar dels talons sense fons?

L’Hèctor es presenta a la pensió i li diu a la Remei que pensa reconèixer el nen, passar-li un tant al mes i veure’l de tant en tant. Ella li respon que s’ho ha de rumiar: la resposta el dilluns.

El Rafa ha anat a veure el Ramon amb ganes de gresca, però surt escaldat, perquè el Ramon li confessa que la Isabeleta li ha posat les banyes unes quantes vegades amb el Toni.
El Rafa surt escuat i amb el dubte al cos.

El Marcel es presenta al Batacada i li demana perdó al Vera. Aquest l’humilia tot el que pot i el fa fora del local.

La Lurdes i el Paco parlen d’estafes i estafadors. A ella li ve la memòria un antic pretendent, l’Enric, que li va vendre un cotxe de luxe i després li va recomprar per una misèria. Al Paco sembla haver-se-li encès una llumeta...

El Marcel es presenta a ca la Núria i li dona les gràcies per tot: per haver-se ficat on no la demanaven, per haver-li esgarrat la feina de mesos i per haver fet que el fotessin fora de la feina. I tot perquè no podia permetre que el Vera no parés de molestar-la.
Un cop a marxat, la Núria reflexiona un instant i tot seguit es posa a trucar el Vera.







Massagran

Setmana 115
Capítol 568 · Capítol 570 · Capítol 571 · Capítol 572 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici