TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 568
del dilluns dia 12/05/2003

.. Botiga Marta.- La Núria li explica fil per randa, l'escena que va protagonitzar amb en Marcel.
La Marta li ensenya un anunci on s'ofereix un local que podria anar bé per en Jordi i la Núria truca a son pare per dir-li-ho però la conversa no acaba gaire bé. En Jordi li diu que no té diners i que fins que no en tingui, no pensa mirar res de res.
Quan penja, la Núria truca a la Clara.

Bar Peris.- La Clara acaba de parlar amb la Núria i penja. En Quim, assegut al seu costat, la vol convèncer perquè torni a Cardiff i arregli les coses amb en Dani. Li promet que no es quedarà sol i sembla que la Clara considera la possibilitat de marxar.

La Cecília comenta a en Peris i al Francisco que els han demanat d'anar a fer el Cyrano a Perpinyà.
Entra en Paco i la Ceci li recorda que dimecres és el Sant de l'Alba i quan la criatura li diu al Paco que en César (el nòvio de la Ceci) li regalarà un equip de música, en Paco diu que l'haurà de tornar perquè l'equip ja li ha comprat ell.

La Fusteria.- En Fede li ha demanat la càmara a en Marcel però aquest diu que s'hi posi una alarma, que la càmara la necessita per anar a treballar. El noi comparteix amb el barman la preocupació per la Núria.

Quan en Marcel marxa, entra en Paco que prova d'embolicar el seu fill perquè li deixi 1000 € per l'equip de música. Evidentment, en Fede no pica. Entra en Nelson i en Paco li pregunta, a mitja veu, si té plans per la nit.

Pis Quim.- La Núria marxa després d'haver parlat amb la Clara i aquesta agafa el telèfon i truca a en Jordi; li explica que han anat al banc i que li deixaran els diners si ella i sa filla l'avalen però que abans de fer-ho, ella vol veure el projecte ben detallat i que el vol veure quan torni de Cardiff.

Pis David-Laura.- Estan menjant amb en Fede i li diuen que es casen, cosa que provoca un munt d'ironies per part del barman. La Laura diu que aleshores potser no voldrà ser el padrí. En Fede, després de riure, incrèdul, diu que potser sí, que ningú els voldrà fer de padrí i que tampoc vol que es passin la vida buscant; que ja ho farà ell, vaja. Això sí, no vol que li facin dir el vers a la núvia.

Bar Peris.- En David i la Laura han comunicat als Peris que es casen. Estan tant contents que en Peris crida l'atenció de tot el bar i ho anuncia a la clientela convidant-los a tots a una copa de cava.
La Cinta li pregunta a la Laura per la data però la noia diu que primer s'ha de solucionar el divorci, que dependrà de l'actitud del seu ex.

Botiga Marta.- La K ha explicat lo del casament a la Marta i l'Albert. La Marta es posa feta una fera i l'Albert no entén perquè es posa d'aquesta manera.
Quan la K és fora, la Marta li diu al noi que en David els està copiant, per això està enfadada. L'Albert se la mira i diu que també es va enfadar quan ells van marxar a Cartagena i en David va marxar a Lloret i que qualsevol diria..........................I s'ho calla.

Pis Quim.- La Clara marxa i els dos homes de la casa es rifen a cara o creu qui farà el sopar.

La Fusteria.- En Paco s'ha ofert a fer companyia a en Fede en la seva tasca de vigilància del bar. La Núria rep una trucada que no contesta (sap que és en Vera).
Quan La Fusteria tanca, en Paco posa dos gots i una ampolla de whisky damunt d'una taula on s'asseu amb el seu fill.

Pis Marcel.- La Núria li ha dit a en Marcel que en Vera no deixa de trucar-la i el noi s'enfada dient que per culpa d'ella tot està massa embolicat. La Núria diu que si no li respon mai, ja es cansarà però en Marcel no ho veu així i li diu que en Vera és un tio molt obsessiu i que no s'aturarà tan fàcilment. Aleshores encara s'enfada més i l'acusa d'actuar com una criatura.
El mòbil de la Núria sona i la noia li passa a en Marcel (és un número desconegut). Com que des de l'altra banda no contesten, en Marcel
clar que és en Vera.

La Fusteria.- En Paco i en Fede van bevent i l'ampolla de whisky cada cop és més buida. En Fede, amb un pet considerable, es posa tou i diu que últimament a tothom li ha donat per enamorar-se, per casar-se, per ajuntar-se.......que sembla com si tothom hagués agafat un tren i que ell els hi digués adéu des de l'andana. En Paco li diu que no estaran tan contents quan el tren descarrili però en Fede objecta que, tot i així, ells van a alguna banda.
I aleshores es posa a parlar de la Blanca.
Està tan borratxo que en Paco, completament sobri, l'aixeca de la cadira i se l'emporta a dormir la mona. (Nota: Queda claríssim que el pare ha emborratxat el fill expressament).

Pis Núria.- Quan ella arriba de treballar es troba en Jordi al sofà i a les fosques. Comença a parlar-li del negoci però son pare la talla. Li diu que no hi ha ni negoci ni cap projecte i que no té forces per tirar res endavant. Que, senzillament, va dir el què va dir per dir alguna cosa i perquè no volia reconèixer que està acabat.
Com que diu que demà marxarà, la Núria li diu que no, que es quedi però que no la torni a enganyar mai més.

La Fusteria.- En Nelsson i en Paco estan jugant al poker amb dos homes més. Sembla que el cubà té una bona ratxa perquè ja ha guanyat un munt de diners. La mà que veiem és de les fortes i damunt la taula hi ha un dineral. Quan en Paco creu que ha guanyat amb un ful, en Nelsson ensenya les seves cartes: té un ful més alt.

Batacada.- En Marcel està impacient perquè en Vera no arriba. El seu company mira de calmar-lo però no pot.
Quan per fi arriba aquell goril·la en Marcel se li posa al davant i li diu que si no deixa de trucar la Núria li fotarà una cara nova. En Vera, xulo, li diu allò tan típic de: Tu i quants més? I després passa a assegurar que farà el que li roti i que no pararà de trucar-la fins que se la tiri.
En Marcel li clava un cop de puny que el fa anar per terra però en Vera treu la navalla. El company d'en Marcel corre a agafar el goril·la i li diu al seu amic que marxi.
En Vera, revoltat però calmant-se, li crida a en Marcel que està despatxat.







tplana

Setmana 115
Capítol 569 · Capítol 570 · Capítol 571 · Capítol 572 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici