TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 547
del divendres dia 04/04/2003

.. És l'aniversari de la Marta i a primera hora del matí, els clients de la pensió la sorprenen amb una celebració organitzada per la Paquita.
Rep regals de tot, inclosa la seva mare, que l'ha preparada una capsa molt maca, amb roba de la Regina.

Mentrestant a can Fabra, l'Albert i els seus pares esmorzen en silenci, trencat quan apareix la Kristina. Es disculpa pel seu comportament de l'altre dia però no serveix de res: la Dora marxa a dutxar-se i el Fabra se'n va a la farmàcia més d'hora del que acostuma a fer-ho.
Els germans es queden sols i parlen. La K continua pensant que estaven fent el ridícul mentre que l'Albert opina que havia sigut millor que no hagués obert la boca. A més, la convida a anar a la festa que la Marta ha preparat a la botiga.

A la perruqueria, mentre la Mari atén la Laura, la Cecília explica el numeret que va muntar el Paco amb el César. Laura rep una trucada del Robert però directament li penja.
Llavors, entra la Marta. Laura perd el somriure: se sent una mica incòmoda. Marta vol canviar el pentinat aprofitant que és el seu aniversari. Totes la feliciten i Marta les convida a anar a la festa, però tant la Mari com la Laura no poden. La del súper explica que té sopar amb els companys del curs que ha estat fent aquesta setmana. Això serveix perquè la Marta segui al costat d'ella recordant que eren sopars avorrits. Totes dues es mostren simpàtiques l'una amb l'altra.

Com que la Laura té sopar, el Xavi se'l queden els Peris. Però en lloc que el nano es passi tota la tarda/nit al bar, Peris convenç a la Cinta per portar-lo al cinema.
Poc després arriba la Laura que parla amb el David. Ella l'explica que és l'aniversari de la Marta però ell reconeix ni en recordar-se.
Quan se'n va del bar, el Peris parla amb el David i li recomana que la feliciti perquè, al cap i a la fi, coneix a la Marta des de fa molt de temps com per ara engegar-ho tot a rodar. Recorden el 19è. aniversari de la Marta: no el van poder celebrar perquè va ser el dia que la Cinta va dir que marxava de casa.

A la festa a la botiga de roba hi son tots els amics de la Marta menys el David com molt bé recorda el Narcís. La botiga està plena de flors, un ram per any, regal de l'Albert.
Poc després del brindis, apareix el David que l'ha portat unes magdalenes de poma que acabava de fer. Marta se n'alegra molt de veure'l, no així l'Albert. Intenten entre tots convèncer-lo perquè es quedi, però no pot: el bar està sol i ha de tornar.
Quan marxa no se n'adona que s'ha deixat les ulleres de sol.

Abans d'anar-se al sopar, la Laura es passa pel Peris i li deixa al David la muda pel Xavi que es queda a dormir amb ells. Laura està amoïnada perquè no vol que la Cinta es pensi res de dolent. David li treu la idea del cap.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Mentre es fan petons apareix el Gus, directament de la festa de la Marta, que li torna les ulleres i el felicita per les magdalenes. La cara de la Laura és tot un poema.
Quan es queda a soles amb el David li retreu que no l'hagi explicat que ha anat a veure-la. David intenta treure-li importància al tema però la Laura se'n va disgustada.

Just quan surt del bar, el Robert la torna a trucar però aquest cop no l'engega, sinó que queda amb ell.
Laura i Robert han quedat en La Fusteria i ell no deixa en tota l'estona, d'enviar-li indirectes a la seva ex que ella agafa al vol. S'insinua i tonteja amb ella. Però Laura, constantment, li para els peus. Tot i així, Robert insisteix en dir-li coses com que la troba a faltar i que voldria que tots tres fossin de nou una família.
Cansada d'escoltar-lo, Laura decideix marxar i Robert l'acompanya. Quan arriben a casa d'ella, se n'adona que no porta les claus. Ell treu un joc de claus, encara les guardava de quan vivien junts. Laura les demana però ell només li donarà si ella el deixa pujar per prendre's una última copa. Les reiterades negatives de la noia no serveixen de res i el Robert acaba pujant.

Mentrestant, els Peris arriben amb el Xavi. S'ho han passat molt bé tots tres i l'expliquen al David que després del cinema, han sopat al port.
Una indisposició del Peris fa que el Xavi es quedi amb la Cinta que l'ensenya a fer servir la màquina del cafè. El noi, agraït per haver après a fer cafès, li fa un petó.
David crida sa mare i li diu que netegi el terra que s'ha tacat de les babes que l'estan caient. Cinta no ho admet però és cert... David però, insisteix tant, que obliga a la seva mare que confessi que està encantada tant amb el Xavi com amb la Laura. Cinta reconeix que ha tingut sort amb ella i l'aconsella que vagi amb compte, que no faci res que ho pugui espatllar tot.

Albert i Marta es queden sols recollint-ho tot. Ell regira la caixa de roba que la Paquita l'ha regalat a la Marta i se li acut una idea. Agafa a la Marta i se l'emporta als provadors.
Poc després surten tots dos mudats, amb els vestits de núvia i nuvi de la Regina i el seu marit. Ell la mira amb tendresa i ella només pensa que en posar el seu vestit a l'aparador.
Aleshores, Albert molt seriós li demana a la Marta que si es vol casar amb ell. Ella fa conya però el Fabra torna a fer-li la pregunta molt seriosament... Marta acaba dient-li que sí.









Channing

Setmana 110
Capítol 543 · Capítol 544 · Capítol 545 · Capítol 546 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici