TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 543
del dilluns dia 31/03/2003

.. Casa Rut.- En Jordi exigeix a en Martí que marxi, en Martí li diu que allò no és casa seva, la Rut li diu si us plau, Martí, el deixa al llit i surt darrere en Jordi.
Vol explicar-se però en Jordi està indignat i li diu que s'ho ha tornat a carregar tot.
Quan en Jordi surt per la porta, en Martí s'acosta a la Rut i li diu que ho sent, tot i que no sembla sentir-ho en absolut.

Pis Fabra.- Quan l'Albert es disposa a treure un regal que ha portat d'Holanda per la seva mare, s'adona que allà a sobre hi ha la maleta de la Dora. Quan ell li demana què passa, la dona esclata a plorar.

Pis Pilar.- Allà tenim la Pilar, la Roser i la Judit debatent què pot ser aquella arma. La noia proposa de parlar amb el llogater i que si elles no ho volen fer, ja ho farà ella mateixa. La Pilar marca el número i la Judit li diu a l'esperantista Artur que passi per casa la Pilar que han de parlar del pis. Queden per 2/4 de 8 del vespre.

Pis Montse.- Arriba la Teresa, cansada i trista. En Narcís és a la cuina preparant el berenar i com que no deixa de preguntar i preguntar, la Teresa li diu que ha anat fins l'hort però que li han dit que l'Alfons ja no hi va. El nano proposa buscar-lo per internet i la Teresa l'envia a la cuina. No està per res, la dona.

Casa Rut.- En Martí ja s'ha dutxat i la Rut encara està embolicada amb els llençols, la mar de pensativa. L'home li diu que no se'n preocupi tant d'en Jordi, que ja és grandet i que segurament tornarà amb la cua entre cames, com sempre.
A la Rut això li molesta i fa la pregunta retòrica de: tu no eres amic seu?. A en Martí li agafa un atac de riure molt sarcàstic.

Farmàcia.- L'Albert intenta convèncer el seu pare per tal que arreglin les coses amb sa mare. En Fabra, però, està convençut que ell és l'únic que ha provat d'arreglar-ho i que ja no hi pot fer més.

Bar Peris.- En Ciscu parla amb l'Emili de si la Lola es quedarà a viure a Cuba o no, cosa que el noi aprofita per dir que allà les coses són més justes, que si no fos pels americans...etc.etc.

En una taula, en Marcel entrega a la Núria (amb la Ceci i en Peris davant) el que semblen les últimes cançons del musical. Ara només falta que en Gus hi posi la música.

En una altra taula, la Teresa li explica a la Cari lo de l'Alfons però la Cari, optimista ella, li diu que no enterri el pobre home abans de temps i que el que han de fer és buscar-lo.

Entra en Jordi a prendre's un conyac; li sona el mòbil, mira i l'apaga. A l'altra banda hi ha la Rut.

Casa Rut.- La Rut deixa un missatge al mòbil d'en Jordi i no és el primer.

Pis Pilar.- Arriba el llogater, la Judit, que diu que les dues dones no hi són, li comenta que la Roser necessita el pis pel seu fill, cosa que l'home no es creu pas.

 

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Li diu a la noia que ja està tip que l'espiïn i que ara només falta això; la Judit li diu que ha de reconèixer que tot això de l'esperanto és molt estrany i l'home encara s'indigna més al veure fins a quin punt ha arribat l'espionatge.
Se sent un soroll dins la casa i la Judit diu que hi ha el lampista, cosa que l'home tampoc es creu. Abans de marxar diu, ben alt perquè les germanes el sentin, que ell té un contracte, que no pensa marxar i que encara no el coneixen si ha d'anar a les males.

La Fusteria.- En Paco li diu al seu fill de sortir a fer unes copes però en Fede refusa l'oferiment i, de passada, se'n fot del tema Oristell.
Un tal Sanchís truca al mòbil d'en Paco i queden per aquesta nit.
En Fede es repensa això de les copes i li diu a son pare que sí que podrien sortir però aleshores en Paco li diu que ja és massa tard, que l'ha trucat la Rita i que sortirà amb ella.

En una taula, hi ha la Núria, en Gus (a qui la noia passa les lletres d'en Marcel), l'Ivan i la Marta.
Diuen de sortir aquesta nit però aleshores arriba l'Albert i s'emporta la Núria a part.
Els que queden a la taula comenten que divendres és l'aniversari de la Marta i que caldria fer-li un regal o preparar alguna cosa.
Per l'altra banda, l'Albert li diu a la Marta que avui es quedarà a casa amb els seus pares a veure si es pot arreglar el follón que té el matrimoni.

Pis Pilar.- Les dues germanes s'acusen mútuament d'haver començat l'espionatge al llogater. La Judit vol posar pau i diu que parlarà amb un amic advocat a veure què s'hi pot fer i, abans de marxar, els hi clava una sentència de les seves a la que la Roser respòn "Amen", amb evident ironia.
La Pilar i la Roser decideixen de mutu acord que no es tornaran a parlar més.

Pis Fabra.- La família sencera està sopant en silenci absolut. Quin ambient!. La K diu que li fa mal la cama (per dir alguna cosa), l'Albert prova d'explicar coses del viatge però no hi ha res que serveixi per trencar el gel d'aquella taula.
En Fabra marxa a la farmàcia (té guàrdia) i la Dora se'n va a l'habitació a llegir. Els dos germans discuteixen sobre què cal fer per ajudar-los. L'Albert creu que podrien fer alguna cosa però la K té claríssim que ells dos no hi poden fer absolutament res de res. De fet, cap dels dos recorda quina va ser l'última vegada que els van veure contents.

Casa Rut.- La Rut s'arrossega, amb espardenyes, mentre fuma. Se sent la clau a la porta.
Entra en Jordi que diu que ve a recollir les seves coses. La Rut va parlant i parlant davant la total indiferència d'ell que no li dirigeix ni una mirada. La noia diu que ho ha fet tot per la casa i per ells, que la casa és d'ells dos i que: ho he fet per nosaltres. En Jordi, com si sentís ploure, acaba d'arreplegar lo seu, surt de l'habitació i se'n va sense haver dit ni piu.
La Rut treu els llençols del llit i s'hi estira posant-se en posició fetal mentre una musiqueta de fons, ens indica que el capítol ja s'ha acabat.



tplana

Setmana 110
Capítol 544 · Capítol 545 · Capítol 546 · Capítol 547


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici