TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 544
del dimarts dia 01/04/2003

.. La Laura li explica al David que haver de fer el curs per a poder ser encarregada li suposa quedar-se a treballar fins a les deu de la nit durant una setmana. El David l'anima i la Cinta li pregunta què farà amb el nen. La noia li respòn que el deixarà amb una noia que li fa de cangur.
La Laura aprofita el moment de donar-li les gràcies per haver llegir la cartilla al Robert i la Cinta per demanar-li disculpes per l'escena del sopar.

El Max li proposa el Quim d'anar algun lloc per a Setmana Santa: Mallorca, Menorca... El Quim no ho veu clar i opina que cal demanar preus.
El Peris el felicita per haver deixat la beguda però només rep malhumor per part del cunyat.

L'Emili li comenta a la Gemma que esta decidit a demanar un augment de sou al Quim. La Gemma insisteix en anar a treballar, però quan es lleva de la cadira li tornen a venir dolors i l'Emili li diu que avui no va a treballar, anirà al metge a demanar la baixa i el Ramon pot dir missa.

El Fede està mosca perquè li falten moltes ampolles de whisky del bar. El Paco aguanta el tipus i li diu que ja parlarà amb un manyà amic seu per a solucionar el tema.
Arriben la Cecília amb l'Alba. El Paco l'ha d'acompanyar a l'escola.

L'Albert intenta animar el Kiko i li explica el panorama que té a casa amb el seus pares, el Kiko, però, no està per escoltar els problemes dels altres.

El Paco intenta convèncer la neta de que la redacció l'ha de fer sobre la Cecília en lloc de sobre la Penélope Cruz. I es que la seva àvia si que és una dona amb caràcter, decidida, singular... Però la neta no ho veu gens clar.

La Dora és a la botiga de la Marta per donar-li les gràcies per no haver-li dit res a l'Albert de la seva història amb el Kiko, història que està finiquitada i oblidada.
Un últim consell de la Dora: encara que veu que ella i son fill s'estimen, els recomana que no tinguin pressa i que gaudeixin del present.

La Teresa i la Cari han posat en marxa la màquina per buscar l'Alfons.

La Laura li explica a la Mari que la cangur li ha fallat i vol saber si pot deixar-li el nen durant la setmana que dura el curset. Per desgràcia, a la Mari no li va gens bé quedar-se amb el nano.

El Quim s'està discutint amb la Clara per causa del Max. Es veu que ella ni li fa gaire gràcia que se'n vagin a Menorca i, a més, el Max li havia dit que aniria a Cardiff. La conversa acaba malament i el Quim li penja el telèfon.
El Max pensa que l'hauria d'haver deixat parlar-li.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Laura és al Peris explicant el seu problema. El David s'ofereix per quedar-se el nen al bar fins que ella el vingui a buscar. Son pare el recolza, mentre que la Cinta, que no li fa gens de gràcia, insinua que potser el nano s'avorrirà. A la Laura, però, no li fa res i veu en els Peris la seva salvació.

Entren la Cari i la Teresa i li demanen al Peris els diaris endarrerits.

El Quim té dificultats per obrir un brik de suc de poma, però l'Emili, que tot just arriba li soluciona la papereta. De pas aprofita per demanar-li un augment de sou. Tot i que el Quim li diu que el negoci no dona per tant, li treu la promesa de que s'ho mirarà més endavant.

A La Fusteria el Gus li ensenya el seu treball a la Núria. Ha fet cinc cançons d'una tirada. La Núria intenta fer-li veure que potser s'haurien de retocar una miqueta. Ell li respon que, en tot cas, el que s'ha de retocar és la lletra.

El Paco porta les claus del nou pany. El seu amic manyà ja ha fet la feina i no li pensa cobrar res al Fede. Però quan veu la Cecília en una tauleta ben acompanyada per un altre home es posa com una moto.
S'acosta a la taula i comença entre la Cecília i ell tot un joc d'indirectes que s'acaba amb la marxa de la parella i amb el Paco fent que li carreguin les consumicions al compte de la ex.

Al Peris la Cari i la Teresa busquen l'Alfons a les necrològiques del diaris endarrerits, però el que troben es la del Huari.
La Cari li confessa a l'amiga que està aprenent a llegir.

Els quatre Fabra i la Marta fan un sopar per mirar d'animar l'ambient. Però no hi ha manera, i haviat surten els retrets entre el matrimoni, si bé de manera soterrada.

El Quim segueix bebent d'amagat. Ara ha trucat el brik de suc de poma reomplint-lo de vi. El Max arriba a casa i diu que ha parlat amb la Clara de que no vol anar a Cardiff. No li ha agradat però ho ha acceptat.
El nano està a punt de donar un glop al "suc", però és oportunament interceptat pel Quim.

El Peris està ajudant a fer els deures al Xavi fins que arriba la Laura i se l'emporta juntament amb el David.
El Peris se'ls queda mirant i li comenta a la Cinta que està content de tornar a tenir canalla per casa. Ella l'observa entabanada.






Massagran

Setmana 110
Capítol 543 · Capítol 545 · Capítol 546 · Capítol 547

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici