TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 545
del dimecres dia 02/04/2003

.. La Relació Xavi/Peris es fa cada cop més intensa, sobretot pel pare del David. La Cinta, d’entrada, es mira aquest fenomen amb reticència però en el fons també li està agafant afecte al noi.
Avui el David no el pot anar a buscar a l’escola i serà el Peris qui ho faci.

Però quan el Robert s’assabenta que el seu fill passa les tardes al bar, va corrents al súper per clavar la bronca a la Laura; tots dos discuteixen però la noia no cedeix: és el seu fill i, si el vol veure, haurà d’esperar el cap de setmana.

L’Emili insisteix al Quim perquè li augmenti el sou, però aquest, que un cop més no està per orgues, s’hi nega rotundament... fins que arriba la Gemma, feta una bleda però molt mona ella, i comença a agrair el detall que ha tingut amb ells el lampista; li diu que és un tio collonut malgrat la mala llet... i el Quim també s’estova, tot prometent un petit augment.
Estan tan contents que la Gemma se'n duu una enorme caixa, buida però molt aparatosa...

I mentre la noia la carretoneja, la detectiva li fa unes fotos. El Ramon ja té la prova que necessita.

Però el cert és que, buida i tot, el transport de la caixa ha deixat exhausta la Gemma, a qui li fan figa les cames. L’Emili li ensenya les claus del pis i ella se li abraça, plorant emocionada...

No se sap res del Jordi: la Rut està amoïnada i no reacciona ni quan el Martí ve per dir-li que un dia d’aquests farà la prova per cantar a la tele. Bé, per dir-li això i per... per...
Però la Rut es deixa fer, acceptant el seu destí fatal. Així i tot, la noia ha trobat una arma definitiva per allunyar els homes d’ella, perquè quan el Martí li fa un petó, aquest exclama apartant-se, groller: “Escolta, t’has rentat les dents?

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Cari i la Teresa van barrinant la manera de trobar l’adreça de l’Alfons. Decideixen anar a Sant Just, a l’escola del nen, però allà no els volen donar l’adreça del noi...
Sort que la Cari troba la Socorro, una dona de fer feines de l’escola amiga del poble de tota la vida. La Cari, és clar, li demana un favor.

I com que la Cari se n’ha anat a fer de senyora Fletcher, ha deixat els comandaments de la cuina a la Remei que, avui sí, s’ha lluït i de valent.
El Paco (que assegura haver estat el vocalista dels Pequeniques, o sigui que devia tenir molt poca feina) i el Gus devoren el llomillo com si s’acabés el món.
Quan la Remei els diu que l’ha fet ella, els homes no s’ho creuen i la noia, carregada de justa indignació, se'n duu els plats sense acabar.

La Rut, suposem que ja amb les dents netes, va a veure la Núria per mirar de localitzar el Jordi, i aquesta posa en estat d’alarma la Roser. Però el Jordi sembla haver-se fet fonedís.

El Peris i el Xavi arriben contents al bar. Juguen partidetes amb el David fins que apareix el Robert dient que se'n duu el nen cap a casa. El Xavi s’estranya però el pare el convenç amb unes hamburgueses que es menjaran junts...
El David s’interposa i diu que trucarà a la Laura per comprovar que el Robert té permís per endur-se el nen. La cosa es va escalfant fins que el Peris, avui inspirat, envia el Xavi a rentar-se les mans i li diu al Robert que si se'n duu el nen la Laura li posarà una denúncia i encara el veurà menys, el seu fill.
L’argument és definitiu: quan el Xavi surt del lavabo, diu que li ha sortit feina urgent i que hauran de post-posar les hamburgueses... Com sempre, qui ha rebut el cop d’una manera més acusada ha estat el Xavi, que resta trist.




Spock

Setmana 110
Capítol 543 · Capítol 544 · Capítol 546 · Capítol 547

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici