TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 542
del divendres dia 28/03/2003

.. Al Peris, esmorzen la Teresa i la Montse. Comenta l'avia que l'hauran de fer un regal al fill de l'Ahmed. La filla es disculpa per la plorera, però la Teresa l'entén: necessitava plorar després d'haver-se fet la forta durant tant de temps. Ara, li diu, la vol veure somriure. Li diu que és jove i maca, que té tota la vida per endavant.
Però la Montse li fa la mateixa rèplica a la seva mare i li pregunta per l'Alfons. Teresa respon que ja no pensa en ell.

Per altra banda, el David l'explica a la Cinta que el seu pare li va dir el que ella va fer amb el Robert l'altre dia, cosa que ha fet feliç al David.

Jordi i Rut s'enganxen en una discussió originada aquest cop pels papers que la Rut ha signat davant notari. Jordi s'emprenya més quan ella li diu que no els va llegir perquè estaven en anglès. A ell li falta poc per dir-li tonta i li pregunta què l'ha demanat el Martí a ella. Rut contesta que res. Jordi l'explica que si es fica en aquest assumpte és perquè l'estima, però Rut no en vol saber res d'ell i el fa fora. Jordi marxa dient-li que arribarà tard aquesta nit.

A can Fabra les coses estan pitjors. Davant la Kristina, el Vicenç i la Dora s'enganxen en una fortíssima discussió originada quan la Dora l'explica al seu marit que va perdre la feina.
La K no pot fer res per posar pau.
En Fabra ara no sap què fer, doncs el sou de l'ajudant per la farmàcia depenia en gran part del sou de la Dora. Ella afirma estar farta de la farmàcia i d'ell. Vicenç quasi l'obliga a que torni a l'empresa i demani perdó perquè li costarà molt tornar a trobar feina i li remarca uns quants cops que ja no és una nena, que té 50 anys.
Entre crits, la Dora s'aixeca de la cadira, agafa el maletí dels cosmètics i els llença al terra. Està farta de tot i de tots, ficant-se en la seva habitació.
La Kristina, posant-se de part de la seva mare, va darrere d'ella.

Narcís enxampa a la seva avia mirant la foto que es van fer a l'hort amb l'Alfons i els néts. Narcís es fixa en com somreia aquells dies en què anava amb l'Alfons i li diu que ja fa temps que no la veu somriure així.

Un cop el Fabra ha marxat a la feina, Dora anima a la seva filla a que se'n vagi a classe i es disculpa per l'escena que han muntat. Kristina pensa que si això és estar casat, prefereix no casar-se mai. Dora l'insinua a la seva filla que haurà de seguir aquell consell que li va donar fa poc: fer la seva sense pensar en les conseqüències.
Dora insisteix perquè la K marxi i tot i que a ella no li fa cap gràcia deixar-la sola, acaba anant-se.
Dora aprofita per fer l'equipatge.

Emili no para de xerrar-li coses al Quim que intenta arreglar un interruptor amb un tornavís. Emili es queixa de totes les feines de la casa que ara li toca fer pels problemes que té la Gemma amb l'embaràs a més de les complicacions en la parada per culpa del Ramon.
Quim que es comença a cansar de tanta xerrameca, li demana un altre tornavís. Però llavors l'Emili s'atreveix a corregir-lo, doncs n'hi ha un altre tornavís que li pot anar millor.
Això serveix de detonant perquè el Quim el cridi de mala manera, acusant-lo de voler aprofitar-se d'ell ara que sap que és un borratxo. Emili intenta defensar-se. Però Quim agafa la xaqueta i fot el camp emprenyat i nerviós.

A la parada del Ramon, la detectiu l'explica que ha perdut a la Gemma, però que el temps que l'ha estat seguint no ha vist res de dolent al seu comportament. A Ramon no l'acaba d'agradar aquest fet.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

De sobte, apareix la Gemma a la parada que comunica al Ramon que des de dilluns torna a tenir l'alta mèdica, encara que ja veu que se'n surt prou bé (ho diu perquè la Judit l'està donant un cop de mà).
Després que el Ramon li posi mala cara, la Gemma conversa amb la detectiu sobre els respectius embarassos.
Acabada la conversa, cadascuna marxa i Judit es queda xerrant amb el Ramon. Intenta dir-li que ja té la traducció d'aquella frase que la Pilar li va demanar, però ell no la deixa ni que s'expliqui: directament l'escridassa, diu unes quantes paraulotes i deixa a la noia muda. Quan Ramon calla, la Judit li recrimina aquesta agressiva actitud i se'n va.

Gemma es troba amb la Teresa quan marxa de la parada del Ramon. Li demana per aquelles verdures que temps enrere portava. Però Teresa li explica que ja no en compra perquè el puesto de la gitana ja no el posen.

Kristina l'explica a la Núria en La Fusteria que no vol anar aquella nit a casa. Li pregunta si té lloc per ella, en pla de broma.

Entra el Paco que seu amb el seu fill. L'intenta treure informació per saber què farà aquella nit. Quan confirma que el Fede estarà ocupat i el deixa sol, Paco truca als amics de la partida de cartes i els cita en La Fusteria.

Jordi també entra en el pub i intercanvia unes paraules amb la seva filla. Núria no vol saber res d'ell i Jordi li diu que algun dia sabrà que no és cap monstre.

Judit es presenta al pis de les Balaguer amb la traducció de la frase: "Després de tant esperar per fi sembla que rebré l'arma".
Cap de les tres posa bona cara.

Jordi apareix en el bar on és el Quim a punt de beure's una cervesa. Jordi, begut, l'atura. Quim vol beure perquè no té res a perdre. Jordi li fa veure que pot perdre al Max i li ofereix un cigarro. Quim el refusa perquè fa mal als pulmons. Jordi riu.
Quim li pregunta com és que no està a la feina. Jordi acaba confessant al seu company de fatigues que està enganyant a la Rut perquè no n'ha trobat cap feina. Es passa el dia anant d'aquí per allà sense fotre res, i que es manté amb els diners que el deixa un amic.

Mentrestant, la Rut se'n va al llit amb el Martí.

Dora està acabant d'escriure una carta pel seu marit on diu que haurien de seure per parlar però segur que acabarien discutint. Ella no suporta més aquesta situació i necessita sentir-se recolzada i estimada, coses que no li pot demanar a ell. Diu que no sap on anirà ni per quant de temps però el suficient com per prendre una decisió definitiva.
Un cop fica la carta al sobre i el deixa damunt de l'escriptori, arriba l'Albert. Dora amaga entre uns papers el sobre i abraça al seu fill.

Teresa visita l'hort de l'Alfons i pregunta per ell a un dels veïns. Aquest home no li dóna bones notícies a la Teresa: l'Alfons va patir un infart fa uns mesos. Li diu que probablement, sigui mort.

Per últim, mentre Martí i Rut practiquen sexe, se n'adonen que el Jordi està mirant-los.





Channing

Setmana 109
Capítol 538 · Capítol 539 · Capítol 540 · Capítol 541 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici