TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 539
del dimarts dia 25/03/2003

.. La Rut explica al Jordi que el Martí li proposa millorar les condicions de l'hipoteca en un banc estranger amb seu en un paradís fiscal i a través d'una societat.
El Jordi es desespera i vol fer-li veure que el Martí no és aigua clara i que acabarà perdent la casa. Naturalment, a la Rut no li serveix l'experiència d'un altre i menys si l'altre és un perdedor de mena.

El Quim li fa una rondinada al Max perquè no ha acabat un treball de l'institut el dia previst. Està nerviós. El Max es posa content i li explica que a la seva mare, quan deixava la droga, també li passava que els primers dies estava molt nerviosa. És bona senyal.
Sona el telèfon i el Quim queda amb algú.

El Peris vol organitzar un sopar de família el divendres. Li diu a la Cinta que convidi al Quim i al Max i al David que convidi la Laura. Això posa de mal humor a la Cinta que rondina que es pensava que era un sopar de família.

La Roser i la Pilar encara no han abandonat del tot els seus temors amb el veí i li ensenyen la frase en esperanto a la Judit, tot recomanant-li que no ho expliqui al Ramon perquè s'enfadaria amb ella. La noia els diu que mirarà de demanar ajuda a un germà de la congregació que domina Internet, però que no els promet res.

A la Laura no li fa cap gràcia el sopar familiar de divendres i, a més, no han d'anar a Lloret? El David soggereix sortir després de sopar i la dona contesta que seria massa tard pel Xavier. El David decideix demanar un aplaçament del sopar.

El Max està amb la K quan a la noia li sona el mòbil. És el Joel que li pregunta si sap on és el Max. La Kristina té instruccions de dir que no ho sap: el Max no vol veure l'amic ni en pintura.

El Marcel entre a La Fusteria i demana una cervesa. El Fede veu pel seu aspecte que ha passat alguna cosa i li pregunta que ha estat. Primer el Marcel no li vol dir, però acaba explicant-li que uns tios que no havia deixat entrar un dia van tornar per apallissar-lo.
El Fede es posa a despotricar i a criticar als de la discoteca, cosa que el Marcel no permet, reaccionant amb agressivitat i dient que no els critiqui que li van salvar la vida. S'adona que ha parlat massa. El Fede també s'adona que li ha explicat una versió endolcida del què va passar i, aleshores, aconsegueix que li digui la veritat. El barman li diu que deixi tota aquesta història, que s'està emmerdant massa i que acabarà malament.
El Marcel es posa violent reclamant la cervesa i que el deixi en pau. Crida i insulta al Fede.

Truquen a casa la Rut i, quan obre, descobreix amb sorpresa que és el seu pare. Ha vingut perquè la seva mare té una depressió i li ha demanat per favor que miri d'ajudar la filla a canvi que no faci més bestieses. L'home li demana que torni a l'escola que ell ja li pagarà les classes.
La Rut li respon que el problema és la casa, que no vol perdre-la. El seu pare també es mostra disposat a estudiar el tema i ajudar-la en això.
Sona el telèfon i és el Jordi, però la noia dissimula fent veure que és una amiga i, en veu baixa perquè el seu pare no la senti, li diu al Jordi que no vingui perquè està amb el seu pare, que la vol ajudar.
El Jordi desconfia i pensa que en realitat està amb el Martí.
El pare li pregunta si sap res d'aquell desgraciat. La Rut, disposadíssima a estafar la seva pròpia família per tal de conservar la casa, li respon que no l'ha vist més. El pare sembla content i es deixa convidar a sopar.

La Judit no ha seguit els consells de les iaies detectiu i li ha explicat la història de l'esperanto al Ramon, que té un esclat de nervis i li diu que no li vinguin amb més bestieses. Aleshores, la noia li proposa d'anar al cine per ventilar-se una mica, però ell li respon que no pot perquè ha quedat amb un proveidor.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Quim i l'Empar es troben. A la mestra les coses amb la parella no li van gaire bé... El Quim la convida a sopar.

L'Assun també mira de convèncer al Marcel que deixi el tema de la discoteca. Va ser un error demanar-li perquè era una qüestió massa personal per a ell, però havia cregut que sabria controlar la situació. Ara veu que no: pren coca cada dia, es baralla amb els clients..., només faltava la pistola. El Marcel diu que ell continuarà fins al final amb ell o sense i fa gest de marxar, però l'Assun li demana la càmara: el material és de la productora i ell està despatxat.
El Marcel queda parat i emprenyat. Engega a la merda la noia amb males maneres.

El David demana l'aplaçament del sopar perquè ja havien quedat per anar de cap de setmana i si marxen dissabte se'ls farà curt. La Cinta es posa feta una fera dient que el què passa és que la Laura no vol venir i afegeix que molt millor perquè a ella tampoc no li venia de gust. El Peris, contràriament a la tradició, té una actitud conciliadora.

El Ramon es troba amb el proveïdor, que resulta ser un detectiu privat en forma de senyora embarassada. El noi queda corglassat. La detectiu li pregunta si el seu embaràs és un problema i el Ramon no gosa dir que sí i la dona li ha d'anar treient en pinces quin és el cas que el preocupa: la dependenta té cada dos per tres la baixa i no és veritat que la necessiti i.... té la baixa perquè està de quatre mesos.

Finalment, el Joel aconsegueix trobar al Max i parlar-hi uns instants breus que pel Max són d'infart: li demana que sigui la seva parella. El Max li respon que no l'entén i el Joel li explica que hi ha un campeonat de cotxes teledirigits per equips...
El Max, fet pols, respon que passa. El Joel queda desconcertat i li demana si li ha fet alguna cosa.... no aconsegueix cap resposta, però sí que comencen a barallar-se.

Quan la Rut i el seu pare --que està molt content de recuperar la filla--, han acabat de sopar, es presenta el Jordi. El pare de la Rut demana que hi fa allà. La filla vol fer veure que no en té ni idea, però el Jordi li aclareix que hi viu.
El pare de la noia, legítimament indignat, insulta al Jordi, li diu pocavergonya a la filla i marxa.
Quan queden sols, la Rut recrimina al Jordi que s'hagi presentat i ho hagi espatllat tot: el seu pare la volia ajudar!

El Quim i l'Empar brinden amb suc de pinya perquè sempre siguin amics.
Truca el Max per dir que no hi anirà a sopar, que es queda a acabar el treball.
Al Quim se'l veu molt content i l'Empar es mostra molt acollidora. El Quim comença a posar-se tendre amb ella i la dona s'adona que està confonent el seu interès amb ganes d'anar-se'n al llit.
El Quim li demana disculpes, però ella marxa corrents. El lampista queda fotut.

A la discoteca, el Vera li diu a Marcel-Iñaqui que allò de l'altre dia li va passa per anar en pilotes i li ensenya la navalla que porta ell tot recomanant-li que se'n compri una ell també.

La Rut demana els papers al Martí, que no entén tanta pressa, però com que ja els té a punt, els hi dóna. La Rut els signa sense ni llegir-los perquè són en anglès, i això que l'home li diu que ho faci, que té temps de mirar-los amb calma.

El Max arriba a casa i troba al Quim mirant la televisió. El seu pare li ofereix sopar però ell no té gana. El Quim veu que al noi li passa alguna cosa, però el Max diu que no i pregunta per l'Empar. El Quim contesta que ha hagut de marxar i el Max també pregunta si passa res.
Tots dos estan fotuts, però no s'ho expliquen.





Antaviana

Setmana 109
Capítol 538 · Capítol 540 · Capítol 541 · Capítol 542 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici