TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 538
del dilluns dia 24/03/2003

.. Pis Mari.- És de nit i la Laura i en David ja han fet el seu numeret en el sofà mateix i ara és ella qui va disfressada de boxejador.
El noi vol saber si també feia aquesta mena de jocs amb el seu ex però la Laura li diu que ella no li ha preguntat pas per la seva relació amb la Marta, no?. En David li diu que no s'entenien gens en aquest aspecte i la Laura diu que ella s'hi entenia de conya amb en Robert però només en aquest aspecte. Li explica també que, abans de sortir amb ell, havia caigut a les grapes del seu ex més d'una vegada, com si l'home tingués un imant.
En David accepta la sinceritat sense problemes (sembla talment que hagi madurat de la nit al dia).

La Fusteria.- En Paco i els seus tres amics juguen a cartes. Està perdent i molt. Quan els altres volen marxar a dormir, en Paco els ho impedeix traient-se de la butxaca un bitllet de 500 € i dient-los-hi que els que guanyen no poden marxar.

Pis Fabra.- La Dora, en camisa de dormir, volta pel menjador. La K es desperta i li pregunta si encara estan barallats amb el pare. La Dora li diu que són coses que ja arreglaran entre ells i la K li recomana que faci la seva vida i que pensi en ella mateixa.

Pis Mari.- Ja és matí i aquells dos ja s'han vestit i parlen de tornar a Lloret el proper cap de setmana. La Laura comença altra cop a fer magarrufes i cauen damunt del sofà, moment en que la Cari obre la porta del pis, seguida per la Mari i la nena.
Els colomets s'aixequen ràpidament, la Cari s'emporta la nena a l'habitació i la Mari fa mala cara. S'ha passat tot el casament i tot el viatge pensant en en Natxo.

Bar Peris.- La Teresa segueix atabalant la Montse amb les seves sospites referents a l'Eduard.

La Remei està la mar d'animada i els diu a la Cecília i a la Isabeleta que pel comiat de soltera de la Lola podrien llogar un stripper.
En Paco s'apropa a la taula d'aquestes tres i li pregunta a la Ceci com ha anat el cap de setmana. La dona li diu que se l'ha passat a Lloret amb un tal Ricard que té la mateixa empenta que un home de 30 anys.
En Paco se'n va cap a la barra, amb cara de circumstàncies i li comenta a en Ciscu que aquelles estan preparant el comiat de la Lola. En Ciscu s'acaba d'assabentar que la Lola es casa.

En Peris és a la porta del bar i li dona la benvinguda al seu fill amb aire còmplice però aleshores surt la Cinta amb cara de pomes agres i mentre el noi entra al bar, sa mare li diu a en Peris que d'aquí a dos mesos potser l'hauran de recollir de terra (a en David).

Super.- En Robert porta el nen que no ha anat al cole perquè son pare s'ha adormit, cosa que sembla una constant cada cop que el nano es queda amb en Robert. Li diu a la seva ex que el cap de setmana que vé, vol portar en Xavi a un curset de submarinisme i la Laura s'enfada, primer perquè no té edat per fer-ho, segon per portar-li la play station quan sabia perfectament que ella no ho volia i tercer perquè ella ja tenia plans amb en David i el nen pel cap de setmana. A en Robert, això, se li posa fatal però la Laura li diu que si li pica que es rasqui.

La Fusteria.- En Paco li dóna un sobre a en Fede, suposadament amb els diners que li deu; diu que ha rebut una transferència, cosa que en Fede no s'empassa ni de broma.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Núria surt del magatzem dient que només hi ha dues ampolles de whisky on n'hi haurien d'haver quatre i, després de rumiar, en Fede diu que potser s'ha despistat.

En Paco interroga, dissimulant, el seu fill sobre què ha fet la Ceci i en Fede li confirma que ha estat a Lloret.

La Núria i en Kiku parlen del sopar que faran tots quatre quan aquells dos tornin d'Amsterdam.

Pis Fabra.- La Dora està parlant amb la Paquita. No sap què fer, sap que és una bestiesa anar-se'n a viure amb en Kiku però és cert que la temptació és molt gran.
Arriba en Fabra que només entrar ja es queixa del cendrer ple que fa una pudor horrorosa. La Paquita s'aixeca dient que té feina i la Dora li diu al seu marit que ella marxa i que ja dinarà amb la seva amiga.

Hospital.- L'Eduard li diu a la Montse que estarà tota la setmana a Girona. La Montse, no sap com començar però finalment li confessa la preocupació que té la Teresa pel que fa a l'Isaac. L'Eduard admet d'haver-hi pensat ja que és el seu pare però també admet que la família de la criatura són ells i que així ho va voler la Vicenta.

Plaça.- La Lola està parlant amb en Nelson i la Isabeleta és a punt de marxar quan apareix en Ciscu.
La noia marxa i quan la Lola penja el telèfon, en Ciscu li diu que s'ha assabentat que es casa. La Lola diu que pensava dir-ho a l'assaig, quan hi fossin tots ja que no farà convit perquè es casa a Cuba. En Ciscu porta preparat un mini discurs i li diu que potser a ella no li va agradar sortir amb ell però que ell s'ho va passar molt bé, que ella lli agrada molt i que li sap greu que no s'hagin entès. Pregunta si pot felicitar la núvia i davant l'afirmació de la Lola, en Ciscu li fa dos petons i li desitja sort.
En Ciscu se'n va i la Lola es passa la mà per la galta, allà on ell hi ha deixat el petò.

Pensió.- En Paco intenta treure informació, aquest cop de l'Alba. L'únic que en treu és que la Ceci té amics amb els que surt i que la nena sospita que això d'amics amaga la paraula "nòvios".
Fetes les indagacions, en Paco treu una baralla de cartes i es disposa a ensenyar a jugar a la seva néta. El primer que s'ha d'aprendre és a posar cara de póker, és a dir, a controlar les emocions.
Mentre ell comença amb aquest discurs sobre com controlar-se, es veu a la Dora que ha anat a trobar-se amb en Kiku a la piscina. No sentim què diuen perquè és en Paco qui posa la veu mentre va explicant que les apostes s'han de fer amb convicció i aguantar-les fins el final amb seguretat.
Aleshores veiem com la Dora marxa, deixant en Kiku més penjat que un fuet.

Bar Peris.- Ja no queda ningú i en David està escombrant. Entra en Robert que li diu lo del submarinisme. En David, molt madur (de moment) li diu que això és cosa de la mare de la criatura, no pas seva. En Robert li diu que ja sap que es porta bé amb el nano però que el seu pare és ell, cosa que en David té claríssima i que accepta amb lògica i sense immutar-se però també li diu que la Laura no, que ja no és seva i que la deixi tranquila però en Robert diu que no la pot deixar tranquil·la per la senzilla raó de que tenen un fill en comú que els mantindrà lligats per tota la vida.





tplana

Setmana 109
Capítol 539 · Capítol 540 · Capítol 541 · Capítol 542 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici