TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 540
del dimecres dia 26/03/2003

.. A la perruqueria, les noies i la Laura estan destripant els homes. La Montse, però, no està per gaires bromes.

El Peris decideix avançar el sopar a aquesta nit mateix. El David no ho veu clar, sobre tot, per sa mare. Son pare li contesta que ja se'n ocuparà ell de la Cinta.

De la barra estant, la Cecília escolta una conversa telefònica del Paco, presumiblement amb una dona. La Cecília posa cara de circumstàncies.

El Gus també es queixa de la cuina de la Remei: les torrades, ai!, estan toves. La Remei, és clar, no s'ho pren gaire bé i la Paquita li demana comprensió i tolerància.

El Toni segueix fumant i esperant. Finalment truca a sa germana que és a la perruqueria petinant a la Cari.
Quan acaba li dona la llista de la compra, una llista que la Cari no és capaç de llegir.

Quan surt per la porta apareix l'Ahmed. Ell i la seva dona volen parlar amb la Montse aquesta mateixa nit.

El Jordi i la Rut encara estan emprenyadets. El Jordi se'n ha d'anar a Girona per la feina. Ha estat investigant les operacions que vol fer el Martí. El banc és del tot legal, però no li han ofert cap dels avantatges que exhibeix el Martí. El Jordi no ho veu gens clar i demana temps --sembla un inspector de la ONU--, però la Rut contesta que tot està decidit --mira, com el Bush-- i que avui anirà a signar les noves condicions amb el Martí.

La Cari i la Teresa estan fent un cafetó al Peris. La primera anima a la companya a sortir, a tornar al parc per retrobar el seu enamorat. i de pas li fa llegir la llista que li ha donat la Mari.

El David li fa saber a la Laura que el sopar familiar serà aquesta nit. La Laura no té més remei que acceptar-ho i resignar-se.

El Toni és a casa de sa germana i li explica que ha de rebre una forta quantitat de diners i que quan els tingui fugirà a l'estranger. En realitat ha vingut a acomiadar-se d'ella i de la Desi.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Rut i el Martí arriben a casa: ara ja està tot fet. La Rut li deixa caure que el Jordi és fora i, de pas, convida el Martí a quedar-se a sopar a casa.

L'Ahmed i la seva dona estan amb la Montse. El que volien dir-li és que esperen un nen i que havien pensat de posar-li de nom Huari, però volien el seu permís. La Montse, emocionada, s'hi avé.

A la Pensió, el Paco està ensenyant a jugar al póker a l'Alba i, de passada, la interroga sobre la vida amorosa de la Cecília.
En un apart, la Cari li ofereix a la Paquita de venir a fer els dinars a canvi de rebre classes de lecto-escriptura. La Paquita li contesta que a bodes la convida.

Al Peris es celebra el famós sopar amb els tres Peris, la Laura i el seu fill.
El Peris intenta convèncer la Laura per a que s'integri al grup de teatre. Mentre el Peris es mostra campetxano --hòstia, com el Juan Carlos-- la Cinta dispara indirectes de destrucció massiva.
La Laura se'n atipa i deicideix anar-se'n i deixar-los plantats, aixó si, seguida immediatament pel David.
El Peris tampoc es queda enrera, i després de preguntar-li a la seva dona si està idiota o què, també es lleva de la taula i marxa. La Cinta es queda sola davant de la cassola de mandonguilles.

La Teresa troba molt bé que l'Ahmed hagi decidit posar-li Huari al fill. La Montse esclata en plors: havien de fer tantes coses tots dos junts.

Com que no pot preparar gaire cosa per sopar la Rut es decideix agraïr les atencions del Martí de la millor -i sembla que única-, maner que sap: emportant-se'l al llit.
Mentrestant, el Jordi, taciturn, fuma i es beu la vida en un bar.








Massagran

Setmana 109
Capítol 538 · Capítol 539 · Capítol 541 · Capítol 542 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici