TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 541
del dijous dia 27/03/2003

.. El Xarli acompanya el Marcel al cotxe per si tornen a aparèixer els matons i el Marcel fa broma que potser sí que s'hauria de comprar una navalla... El company li contesta que si li treuen una pistola no serveix de res. El Marcel li pregunta si ell en porta i el xicot li respon que ara ja no perquè si es porten armes s'acaben fent servir...
El Marcel li pregunta si la va fer servir i el tio li diu, fent broma, que tant com li agrada preguntar, hauria de ser periodista.
Aleshores el convida a dinar perquè és l'aniversari de la seva filla i, de passada, coneixerà la seva dona. El Marcel primer mira de dir que no, però acaba acceptant.

El Peris li pregunta al Quim com porta el mono i també li explica que el Max i el Joel van estar a punt d'apallissar-se: "coses de nanos!"
La Cinta es queixa al seu home que el David encara no li ha dit bon dia i el Peris li replica que no sap de què s'estranya ni perquè no pot veure la Laura, que no s'adona que des que surt amb ella el David torna a riure?

La Remei desfoga amb la Laura la ràbia que li fa que l'hagin treta de la cuina per posar-hi la Cari mentre que, a ella, que està embarassada li fan fregar....
Però la Laura es troba malament i li demana que no parli de menjar perquè li venen ganes de vomitar: ahir va menjar sípia, que és una cosa que se li posa malament. Li demana a la Remei si li pot fer el favor d'anar a la farmàcia a buscar-li alguna cosa.

A la farmàcia la Dora està arreglant els seus cosmètics. El Fabra li diu que el podria ajudar a triar el dependent, ja que té previstes tres entrevistes. La Dora li diu que té una cita amb un client important, a veure si les vendes s'animen perquè, de moment, no van gaire bé. El Vicenç li dóna la raó, però aixó no li agrada gaire a la Dora i li suggereix de deixar-li el mostrari a ell a veure què tal!, però el Fabra diu que allò és una farmàcia.

La Maite arriba a casa i desperta al Toni. S'adona que ha sortit i ell li diu que sí, que ha anat a comprar el diari. Ella no es creu que només sigui això i, quan sap que ha estat a casa la Mari, el renya pel risc que l'agafin. Li pregunta què més ha fet i ara, el Toni, contesta amb mal humor que ho expliqui ella i que també li digui quan durarà aquesta comèdia. El noi està fart d'estar tancat a casa i la Maite li proposa d'anar a dinar fora de Barcelona.

El David explica que no és segur que vagin a Lloret perquè la Laura s'ha passat el matí vomitant perquè se li va posar malament el sopar.

El Marcel entra a La Fusteria i la Núria de seguida se li acosta per interessar-se per ell. Però el noi no està per gaire compliments i li dóna a entendre que vol parlar amb el Fede sense testimonis. La Núria s'aparta una mica ofesa.
El Marcel diu al Fede, insultant-lo, que per culpa d'ell l'Assun el va deixar sense càmera i, justament ahir, el Vera li va ensenyar la navalla que està convençut que és la que va matar al Huari i li anuncia que ara mateix es compra una càmera. El Fede li torna a dir que ho deixi córrer.

En un altre cantó de La Fusteria, la Núria mira de donar conversa al Quico, que està intentant parlar per telèfon.

La Dora, dins d'un taxi i amb un altre telèfon a la mà, li contesta que no es poden veure, que està treballant i que necessita temps per pensar i aclarir-se, que no insisteixi.
Mentre parla, Com que la trucada l'ha posada nerviosa i ja ha arribat a lloc, paga al taxista I, sense esperar el canvi, baixa i es deixa el mostrari al cotxe. Quan se n'adona, el taxi ja es fora.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Marcel-Iñaqui està entaulat amb el Xarli i la seva dona.
Mentre, la filla de la parella, juga pel local amb l'obsequi que li ha fet el Marcel i, hi ha un moment, que el Toni, que ha entrat al mateix restaurant, s'entrebanca amb ella. Per disculpar-se amb la nena, li dóna un caramel.

Després, amb la Maite, proposa fer alguna cosa havent dinat, però ella ha quedat amb el Roman. Això posa de mal humor al noi que li diu que ja n'està fart i que, si no li dona aviat els diners, parlarà amb aquest Roman. La noia demana deu dies.

La nena torna a la taula dels pares amb el caramel a la mà i la mare li pregunta d'on te l'ha tret. Quan la nena senyala qui li ha donat, el Marcel veu que és el Toni i els companys de taula s'adonen que li passa alguna cosa.

El David i el Xavier entren al bar tot dient que no poden anar a Lloret perquè la Laura és al llit per culpa de la sípia. La Cinta salta ofesa dient que a veure si li volen fer creure que era dolenta. El David diu que no, però que a la Laura se li posa malament i que no va gosar dir-ho per la seva actitud. La dona és queda parada i li diu al seu fill que demani disculpes a la noia. El David li respon que ho faci ella mateixa, que és el mínim.
Al Xavier l'ha de venir a buscar el seu pare i el Peris s'ofereix per fer-li el berenar i estar amb el nano mentre el David s'entorna a fer companyia a la Laura.

La Dora ha anat a explicar al seu cap que ha perdut el mostrari. L'home no sembla gens content: sap el què val aquest mostrari?, a més, les vendes no li van gens bé. Si el mes que ve continuen igual... La Dora perd els nervis i replica si sap el què costa col·locar aquest producte, que l'empresa no té ni idea de planificació i que el sistema de vendes està més que passat de moda...., després encara van d'empresa elit. Naturalment, la resposta és que si pensa això, allà no hi fa res.

El Xarli acompanya al Marcel-Iñaqui teòricament a casa seva. El Marcel li dóna consells: seria millor que deixés de passar coca, qualsevol dia pot tenir un disgust i amb dues criatures no val la pena aquest risc. El Xarli li assegura que quan neixi el nano ho deixarà i li diu que no es preocupi tan per a ell, que no és el seu pare.
Quan el Xarli marxa amb el seu cotxe, el Marcel atura un taxi i li diu alt taxista que porti a Sant Andreu. Ves a saber on li ha dit al Xarli que viu.

El Fabra puja a casa a buscar uns talonaris que no troba. Està content perquè li sembla que ja ha trobat ajudant. Però la Dora està pencida i li costa interessar-se per la novetat. Aleshores veu el mostrari. Es veu que el taxista se n'adonat i l'ha portat a casa. El Vicenç li diu que últimament no sap on té el cap.

La Cinta s'ho està passant bé fent de cangur al Xavier quan arriba el pare del nen.
Mentre va a servir una taula, el Robert ho aprofita per inflar el cap del seu fill contra la seva mare i el David.
La Cinta, tornant de la taula que servia, ho sent i envia el Xavier a buscar la jaqueta, moment en què fa una defensa aferrissada de la Laura, el seu fill i la relació que tenen i li diu que ell no n'ha de fotre res.








Antaviana

Setmana 109
Capítol 538 · Capítol 539 · Capítol 540 · Capítol 542 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici