TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 537
del divendres dia 21/03/2003

.. David continua negant-li el favor que la Laura el demana. Ella però insisteix i li diu que després, si li fa, ella no li podrà negar res del que li demani. David queda mig convençut.

Un poc més tard, al bar, David juga al futbolí amb el Xavi abans que el seu pare se l'emporti. Robert mentrestant, xerra en una taula amb la Laura que li cau la baba cada cop que mira al David. Així és com el Robert se n'adona que s'està tirant al David. Ell li diu que és una criatura però ella li contesta que si totes les criatures fossin com ell seria mestra d'escola.
Al final, Robert s'emporta a un Xavi entusiasmat amb el David.

Per la nit, Laura espera al David que surti de l'habitació on es prepara per acomplir el desig de la seva parella. No triga molt en aparèixer al saló vestit amb roba de boxejador, guants inclosos. Laura el fa fer posturetes fins que s'apropa a ell. - Ara què fem?, li pregunta el David - Ara et deixaré KO, contesta ella menjant-se'l sencer.

Mentre Jordi fa temps per marxar a la feina, Rut asseguda al seu costat, escolta música. No es miren. No es parlen. Només l'avisa quan sona el telèfon perquè contesti.
Rut no triga en deixar caure durant la conversa que es tracta del Martí, quedant amb ell a la casa aprofitant que l'altre marxa a la feina.
Quan penja, Jordi deixa clar que no l'agrada que faci tractes amb aquell. Pensa que si els volgués ajudar, aniria a ell i no a ella.

Així les coses, Jordi se'n va i més tard arriba el Martí per explicar-li a la Rut que pot pagar menys hipoteca si segueix els seus consells. Tot aniria millor si demanés un crèdit a un banc d'aquests que estan a paradisos fiscals, crèdit que el mateix Martí l'avalaria.
Després d'exposar les seves idees, Martí acaba explicant-li a la Rut per què està tan interessat en ajudar al Jordi: se sent en deute amb ell després de tot el que han viscut junts. Així les coses, Rut pren la decisió de no explicar-li res del que han xerrat al Jordi i quan ell se'n va i ella li dóna les gràcies, Martí s'acosta a ella i li fa un petó als llavis que Rut no rebutja...
Mentrestant, el Jordi xerra amb el Quim a un bar.

Després que el Quim i l'Emili arreglessin a la pensió el problema que hi havia amb l'aigua freda, Paquita els convida a una cervesa. Quim s'hi nega però l'Emili no. Això posa de mala llet al Quim que després de dir-li un parell de vegades que han de marxar, el crida idiota davant de tots insistint-li que han de fotre el camp.

Més tard, al Peris, Emili l'explica al Quim que si l'ha de tractar malament davant de la gent millor deixa la feina. Quim penedit, l'explica que té problemes amb l'alcohol i que ara porta una setmana sense beure, el que el fa estar nerviós i irritat. Emili que no sabia res, l'ofereix la seva ajuda, però Quim no tan sols no l'accepta, sinó que arriba a pensar que begut està millor perquè se n'oblida dels mals de cap que té.
Sense ganes de xerrar, Quim se'n va.

Sembla que es trobin miraculosament, però el Quim i el Jordi apareixen junts en un altre bar. Cadascú s'explica el que el té amoïnat: al Quim els seus problemes amb la beguda; al Jordi, el Martí a casa seva.
Quim li pregunta per què ha tornat amb ella i Jordi li contesta amb una altra pregunta: "Tu per què beus?". Després de demanar dos conyacs, Quim canvia el seu per un cafè i Jordi també ho acaba fent.

 

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Paco l'explica a l'Alba que finalment va aparèixer l'Oristrell. Fede que no s'ho empassa, el deixa emportar-se a la nena a comprar el misteriós regal.
Aprofita el fotògraf per xerrar amb l'Asun. Parlen del Marcel i de la coca que la Núria va trobar a casa seva. Li demana a la periodista que intenti convèncer al Marcel perquè deixi el reportatge o acabarà malament.

L'Asun arriba a casa del Marcel que intenta enganxar un objecte de porcellana que té trencat. Marcel escolta a la periodista però no li farà cas encara que es decideixi a no editar el reportatge. Ningú té dret a ficar-s'hi: és una qüestió personal, diu emprenyat. Asun abans de marxar li diu que li falta una peça de l'objecte per poder enganxar-lo sencer.

Mentrestant, Alba i Paco arriben a la perruqueria. Ell es desfà subtilment de la néta i es queda a soles amb la Cecília a qui li demana 100 €uros pel regal que vol fer. Es justifica la falta de calers dient que ha pagat a la Paquita i s'ha quedat escurat. Cecília li presta encara que ell li fa creure que el regal és per l'Alba.

Avi i néta passen per la pensió. Allí es troben amb la Cari. Paco li pregunta per la Paquita, però ha anat a buscar un complement pel vestit que ella portarà a la boda. Paco aleshores, fa el paper de saber-li greu que no hi sigui perquè li pensava pagar la setmana. Cari li ofereix una alternativa: que li pagui a ella i ja li donarà els diners a la Paquita. Però Paco fot el camp per cames...

A La Fusteria mentrestant, el Marcel esbronca a la Núria i al Fede. A ella fins i tot li diu que per anar sa casa i després explicar el que veu, millor que no torni. No son ningú per dir-li el que ha de fer.

Després arriben el Paco i l'Alba, amb un regal pel Fede amb l'excusa del dia del pare. El regal és un model de càmera fotogràfica una mica antiga, regal que fa molta il·lusió al pare.
Mentre Fede li ensenya a la seva filla com funciona, Paco entra darrere el taulell per servir-se una cervesa. Núria s'ofereix a fer-ho ella i així, Paco aprofita per arreplegar de la caixa, un dels jocs de claus que obren el local.

Per la nit, un cotxe amb dos tios armats, vigilen la porta i als porters, del Bat Akada.

Per altra banda, el Paco obre La Fusteria. Està acompanyat per tres amics més. Tots plegats, fan reunions per jugar a cartes. Paco agafa una ampolla d'alcohol per convidar als seus companys de joc i estipula com seran les apostes d'aquesta nit. Més que res, el que l'interessa és recuperar tots els diners que va perdre a l'última partida que van jugar.

Marcel acaba de treballar. Charli l'acompanya a l'aparcament però tenen els cotxes en llocs diferents. Charli deixa sol al Marcel que té el seu cotxe una mica més lluny.
Quan es disposa a pujar, uns llums s'encenen i l'il·luminen. Baixen del cotxe els dos paios que fa uns dies el Marcel no va deixar passar a la discoteca i un d'ells l'apunten al cap amb una pistola.
Marcel no pot defendre's, però pel darrere apareix el Charli que es tira a sobre del que té l'arma. Marcel s'encarrega de l'altre. Cops de punys i finalment, Charli es fa amb la pistola fent-los fora.
Marcel, nerviós, li dóna les gràcies a l'altre: - M'has salvat la vida..., li diu. - Tu haguessis fet el mateix per mi, no?, contesta el Charli.




Channing

Setmana 108
Capítol 533 · Capítol 534 · Capítol 535 · Capítol 536 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici