TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 535
del dimecres dia 19/03/2003

.. A la pensió de la Paquita la Cari li felicita el dia del pare a l’Eduard.
Truquen a la porta i apareix l’Antònia. L’Eduard es queda agradablement sorprés.

A la botiga de roba, la K li confessa a la Marta que, per una banda, vol tenir un negoci propi, i per altre pensa marxar de casa el més aviat que pugui: son pare cada dia està més insuportable, i sa mare és com si no hi visqués.
La Núria entra a la botiga i li diu a la Marta que han quedat tots quatre (amb l’Albert i el Kiko), per sopar. A la Marta no li fa gens de gràcia.

L’Antònia admet que trobava a faltar l’Eduard. Desprès li pregunta per l’Isaac. Un cop sap que el nano ja està bé, li deixa anar que ara ja se’n poden anar a Guatemala sense més dil·lació. L’Eduard es queda tot pensatiu.

A la barra, el David i la Laura estan pelant la pava. La Cinta burxa son fill per a que treballi.

En una tauleta l’Eduard explica a la Montse i la Teresa que demà viatgen cap a Guatemala. La Montse reconeix que el trobaran a faltar, però la Teresa insisteix en que ara que no te res a fer aquí, ha de marxar.

A La Fusteria la Núria es mostra molt ocupada per la manera de viure del Marcel. El Fede, però li recorda que no és la seva mare i que no s’ha de preocupar tant dels altres.
L’Alba porta una redacció que ha fet a l’escola parlant de son pare. La nena, però, està emprenyada perquè sa mare no la deixa presentarse a un càsting.
Però quan el Paco sap que la pel·lícula la porta el Joaquim Oristrell li diu a la neta que ell el coneix i que hi parlarà per a que li faci una prova a ella sola.

Al súper la Mari i la Laura parlen de la relació de la última amb el David. La Laura voldria aprofitar aquest cap de setmana que està sola per passar-s’ho bé amb el David, però té el pis en obres. Ràpidament, la Mari li ofereix el seu ja que han de marxar a un casament a Montpeller.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Montse està pentinat l’Antònia. Aquesta reconeix que li agrada anar amunt i avall sense parar i que, tenint en compte la vida que porten, no pensa tenir cap fill.

L’Eduard passa per la lampisteria per acomiadar-se del Narcís, que no accepta la seva anada perquè li diu que és un àngel i que si se’n va, l’Isaac es morirà. L’Eduard li deixa el rellotge que havia estat del seu pare com a penyora de que hi tornarà.

La Dora li confessa a la Paquita que la Marta sap la seva història amb el Kiko. La Paquita li fa veure que el que primer que ha de fer és parlar del tema amb la Marta.

Ara, l’Eduard és a La Fusteria. El Fede li ensenya, tot cofoi, la redacció que ha escrit l’Alba sobre ell i aprofita per explicar-li com li va nèixer un sentiment paternal tan gran desprès de tants anys ignorant la seva filla.
Quan l’Eduard se’n va apareix el Paco i el Fede li pregunta si ha trucat l’Oristrell. Son pare li diu que no l’ha trobat i li ha deixat un missatge al contestador. El Fede li manifesta que ja n’està fart d’històries i mentides, sobretot si han d’afectar la seva filla. El Paco intenta defensar-se, però el Fede li fa veure que no té cap mena de crèdit.

La Paquita anuncia a la Cari que la Remei ja es troba bé i que el dilluns tornarà per a treballar a la pensió i que haurà de prescindir del seus seveis.
La Cari ho accepta resignada però apenada.

L’Antònia està fent les maletes quan l’Eduard li anuncia que no la pot acompanyar, que ha de quedar-se, que es tracta del seu fill. Però ella li rebat aquesta argumentació fent-li veure que en realitat ell no ha estat el seu pare fins ara, que la seva família de veritat és la Montse i els seus i que quan surti de l’hospital ho seguirà sent i ell només serà un desconegut.






Massagran

Setmana 108
Capítol 533 · Capítol 534 · Capítol 536 · Capítol 537 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici