TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 533
del dilluns dia 17/03/2003

.. Bar Peris.- En David li diu a sa mare que marxa i que segurament no anirà a dormir a casa. Naturalment, la Cinta aprofita per dir el que fa dies que li vol dir: que si es porten 10 anys de diferència, que si és una dona separada amb un fill, que són molt diferents, etc. En David, passa.

Els del grup de teatre, al voltant de la taula, encara riuen de l'actitud de l'agent de la guàrdia urbana i d'en Fabra i, espontàniament, decideixen que no hi tornaran més a la farmàcia.

Pis Fabra.- En Fabra és al sofà amb la K. L'Albert, a l'altre sofà, encara se'n fa creus d'això de la denúncia. El farmacèutic comenta que la Dora triga molt i l'Albert li explica que han tingut una enganxada amb la Marta, que aquesta ha anat a la piscina i que deuen estar xerrant.
Aleshores arriba la Dora dient que s'ha entretingut parlant amb la Paquita, cosa que sorprèn molt l'Albert que li pregunta si no s'ha trobat amb la Marta. La cara de la Dora reflecteix la preocupació que sent davant la notícia que la noia l'ha anat a trobar a la piscina.

Casa Rut.- La Rut arriba de la seva trobada amb en Martí (recordem que li havia dit a en Jordi que sortia per una entrevista de feina) i a la pregunta d'en Jordi de com ha anat, ella respon que res de res, que està molt cansada i que se'n va a dormir.
Abans, però, en Jordi li diu que li han proposat una feina de comercial, que potser ha sigut sa mare que ha trucat a un amic i que demà té l'entrevista.

Bar Peris.- La Laura i en David són a la barra mirant com en Peris fa broma amb en Xavi. La Cinta porta cara de pomes agres. En Peris torna a la barra, rient, i quan intenta explicar la broma amb el nano, la Cinta el talla ràpidament.

La Mari entra a buscar l'esmorzar i en Peris li comenta que a la ràdio s'ha parlat del seu germà i de la pallissa que va clavar al Natxo. La Mari s'enfada i li diu que potser no va ser ell.
Quan és fora, en Peris comenta a en David i la Laura que, per ell, ja el poden enganxar, que va cremar el Xicago, que és un desgraciat, etc.etc.
La Laura diu que a ella li sap greu per la Mari i que, de fet, tampoc cal posar-se així, en David també va estar a la presó, no?.
No vegis la cara que posa la Cinta.

Botiga Marta.- La noia està penjant etiquetes quan entra la Dora que es disculpa per la discussió i que vol saber a quina hora va anar a la piscina. La Marta comença: Mira Dora...........però no pot continuar perquè arriba l'Albert. El noi pregunta pel misteri de la trobada que no va existir i la Marta li diu que quan ella hi va anar, la Dora ja era fora. La dona sap que la Marta ho sap i la Marta sap que la Dora sap que ell ho sap.
Aleshores parlen del viatge que han de fer a Amsterdam la setmana que ve per anar a comprar més roba i quan la Dora li pregunta al seu fill per la feina, ell diu que en Kiko s'ha enrotllat i li farà la substitució.

Casa Rut.- Mentre se suposa que en Jordi és a l'entrevista, en Martí està assegut al sofà repassant els papers de la hipoteca, amb la Rut preparant-li cafès. En Martí li diu a la noia que l'entrevista en qüestió li ha arreglat ell mateix però que no li digui a en Jordi. Aleshores li diu que les condicions de la hipoteca no són gaire bones i que aniria bé de renegociar-la. Com que la Rut no hi entén gens i es refia de la saviesa d'en Martí, li demana que faci números.

Super.- En Paco fa veure que es troba amb en Fede, que va comprant amb el carro. El noi li diu que si se'n torna, ell no li dirà res a la Cecília, però l'home diu que no se'n tornarà fins que li hagi pagat el deute.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

En un altre passadís, en David i la Laura fan manetes i se'ls veu molt entusiasmats l'un amb l'altre.

Pelu.- S'obre la porta de cop i entra una dona preguntant per la Mari. Quan la té davant, li tira la cavalleria per sobre. Resulta que és la mare d'en Natxo que li diu absolutament de tot, ben clar i ben alt. La dona està indignada, amb lo molt que la va ajudar el seu fill a recuperar la nena i resulta que ella ha anat escampant mentides i que no contenta amb això, ha enviat al seu germà a fotre-li una pallissa.
La Mari prova de dir alguna cosa però aquella dona és imparable. Segueix dient que ella ja li va dir al seu fill que no anés amb la Mari perquè està tocada del bolet, que tant de bo no li haguessin tornat mai la nena i, abans de marxar amb un cop de porta, li diu filla de puta.
La Cecília i la Montse, que han intentat fer-la fora agafant-la pels braços, no ho han aconseguit.

Casa Rut.- En Jordi arriba tot "trajat" de la seva entrevista i li diu a la Rut que la cosa s'ha anul·lat i que hi ha de tornar el dimecres.
Aleshores veu un paquet de tabac damunt la taula, al costat dels papers de la hipoteca i, davant les preguntes insistents d'en Jordi, la Rut li acaba confessant que en Martí s'ho ha estat mirant. Aleshores en Jordi crida, en santíssima indignació, que en Martí s'acabarà aprofitant d'ells i li prohibeix a la Rut que el torni a veure. Bona cosa li ha dit perquè la noia li diu que a en Martí li van bé les coses i que es refia d'ell i que tornarà les vegades que ella vulgui.

Pis d'aquella.- Aquella és la que li va fotre els diners a en Toni. El noi està amb ella al llit quan sona el telèfon. És l'home gran amb el que va, que la convida a Madrid. Ella s'aixeca de seguida per evitar que l'home vagi a casa seva i en Toni li recorda que ell vol els seus diners.

La Fusteria.- L'Albert li està assenyalant les carreteres a la Marta però ell sembla estar en una altra galàxia. El noi li diu que ja que en Kiko s'ha portat tant bé podrien organitzar un sopar tots quatre. La Marta pregunta, mig espantada, quins quatre. Resulta que la quarta persona seria la Núria, que està soltera com en Kiko i aleshores la Marta té una reacció que no entén el seu nòvio ja que gairebé crida que això és una tonteria.

La Cecília entra i va directe a trobar en Paco que és a la barra. Li diu que en Fede li ha explicat i en Paco es pensa que parla dels diners i quan és a punt de posar la pota, la Ceci es posa tendre i li diu que no tenia ni idea que es recordés tant bé d'aquell dia i li proposa d'anar a sopar.
Ell diu que demà sí, però que avui impossible. Quan la dona pregunta perquè no avui, entra una pèlroja que li fa un petó a la boca al Paco i ja no li cal resposta.

Bar Peris.- La Cinta està recollint les cadires, entra la Laura que es disculpa pel que ha dit abans. La Cinta, estúpida, li diu que té feina i la noia diu: No t'agrado gaire, oi?. La Cinta li diu que en David ja ha patit prou, que s'està fent il·lusions. La noia no hi veu cap problema. La Cinta insisteix que en David és massa jove i que no el coneixes com jo, a lo que la Laura respon que ella (la Cinta) tampoc el coneix com el coneix ella. La Cinta no es deixa vèncer i li pregunta què passarà quan ella se'n cansi i la Laura respon que perquè se n'hauria de cansar. La Laura li diu que s'estimen i que s'hi vagi acostumant.







tplana

Setmana 108
Capítol 534 · Capítol 535 · Capítol 536 · Capítol 537 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici