TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 492
del divendres dia 17/01/2003

.. Rut no deixa entrar al Jordi a casa seva. Ell vol parlar amb ella i saber com està. Rut menteix dient-li que tot li va de puta mare i l'amenaça amb trucar a la policia si no fot el camp. Jordi finalment se'n va veient que no té res a fer i ella li tanca la porta.

Sorpresa per la visita, es torna a deixar enredar pels petons i les carícies del Félix que surt de l'habitació amb ganes de més gresca.

A la perruqueria, Montse continua trucant a l'Eduard que no respon. Li explica a la Mari i a la Laura que si no el localitza, Ivan anirà a buscar-lo a l'adreça que l'han facilitat.

Quan Montse marxa, Laura i Mari es queden xerrant. Laura ha anat a les rebaixes i s'ha comprat un jersei molt sexy. Mari pregunta pel seu fill i l'altra li explica que el Xavi se l'ha quedat el seu pare que continua molt amable. Mari li diu que això és perquè té problemes amb l'altra.

Jordi apareix a casa de la Núria que el rep molt contenta. Jordi troba diferent el pis i sembla sentir-se com un estrany. Pregunta per la Clara, la Carme i la Roser. Núria entusiasmada, ha preparat el sopar per tots dos i una habitació pel seu pare. Però ell està amoïnat. Amb judicis pendents i sense feina, no vol que ella se n'encarregui d'ell, però Núria no vol sentir-lo parlar així. Ella ho està fent perquè és el que vol fer.

Al matí, Max surt de la seva habitació trobant-se amb el Quim al menjador que té mal de cap. Max li fot la bronca per arribar borratxo el dia anterior, per haver deixat que la Iolanda begués i per haver muntat el numeret davant de la Kristina.
Quim
intenta explicar-se i disculpar-se però al Max no li serveix cap mena d'explicació. Li recorda al seu pare que no és la primera vegada que li passa i ell li promet que no tornarà a passar. Però el Max li contesta que això ja li va dir...

Asun visita al Marcel que li comunica que ja té feina al Bamaco, la discoteca, i que haurà d'anar aquesta mateixa nit. Li dóna un curriculum fals, i un DNI fals amb una falsa identitat.
Al local es dirà Iñaki Sanz. Per això haurà de canviar d'aspecte i comprar-se roba nova.

Ivan es dirigeix a l'adreça on viu l'Eduard, però quan arriba es troba a una noia que no coneix al professor. És la nova llogatera de la casa i no sap res de l'anterior inquilí. Ivan queda decebut.

Mari, al súper, li explica a la Laura que la Cari i la Desi ja han marxat cap a França, que l'avia ja ha aconseguit deixar el pis sol per ella i el Natxo. Aquesta nit li pensa donar el no.
Laura
li regala el jersei que va comprar a les rebaixes perquè a ella no li ve bé i li recomana que se'l posi quan vagi a parlar amb el seu pretendent.

Al bar, Max es disculpa amb la Kristina que no li dóna massa importància a l'escena que el Quim va muntar. Però el Max reconeix que no és la primera vegada que passa una cosa així.
Quan el Peris s'apropa per preguntar què volen, la K s'aixeca dient que ella no vol res perquè no porta diners. La noia se'n va i Max li diu al Peris que ella no té culpa de res del que passa entre ells i els Fabra, i amenaça amb deixar de venir pel bar si la K pren la decisió de no anar al Peris mai més. Peris surt darrere d'ells.

En una altra taula, Roser pregunta pel seu fill a la Núria que li demana que el vegi, perquè el Jordi es pensa que no li deixaria ni entrar a casa d'elles. Roser que no vol enfrontar-se amb aquesta possibilitat, marxa, deixant a la Núria amb la paraula a la boca.

Asun prepara al Marcel, posant-li càmeres i micros pel seu cos. Amb això, i el canvi de look (cabells tallats, perilla, arracada a l'orella...), el Marcel s'ha convertit en l'Iñaki.

Mari i Natxo parlen a La Fusteria. Ella vol tornar-li l'anell i li comença dient que han de parlar d'una cosa. Mari busca l'anell a la bossa però no el porta i li diu al Natxo que han d'anar a casa seva un moment. El noi s'ho agafa com una proposta indecent, i accepta.
A més, diu la Mari, així es canvia de roba, perquè aquell jersei de la Laura li ve petit. L'altre, emocionat. Quan li paga al Fede, el Natxo li explica que marxen a casa de la Mari perquè ella es vol canviar de roba, i clar, el Fede ja s'imagina què van a fer realment.

Max visita a la Núria i li pregunta pel Quim i la Iolanda, però ella els ha vist molt poc. Max, que intenta explicar el problema que té, es talla quan veu sortir al Jordi que seu amb tots dos. Aleshores el Max decideix marxar.

Iñaki parla amb l'encarregat de la discoteca, el Rai, que el posa al dia sobre el que haurà de fer com a porter, i sobre el tipus de clients que van a aquell local.
A més, Rai se n'assabenta que l'Iñaki ha treballat a Eivissa. Li pregunta on, i l'Iñaki respon que a la discoteca Antàrtida on casualment el Rai coneix a l'encarregat. Li fa preguntes sobre aquest tio i la seva vida privada, i l'Iñaki sembla sortir-se'n bé de tot.

A casa seva, la Montse està desesperada. Ha de trobar la manera de localitzar a l'Eduard. Narcís suggereix posar cartells. Ella no sap com fer-ho, només sap que l'ha de trobar.

Quim arriba a casa trobant-se al Max. Li diu que ha vist tancada la lampisteria i pregunta per la Iolanda. El Max li explica que ha marxat. Que quan ha arribat i l'ha vist, l'ha abraçat plorant i fent-li petons. Després la noia, ha agafat una bossa i ha marxat, però deixant una carta pel Quim.
Quim agafa la carta i la llegeix: Iolanda ha decidit ingressar en un centre de rehabilitació per curar-se de l'alcoholisme. Pensa que si segueixen junts, mai podran sortir-se'n, i malgrat que és la decisió més dura que ha pogut prendre, és la millor pels dos. Acaba la carta dient-li al Quim que deixi ell també la beguda i que l'estima molt.

Mari i Natxo arriben al pis. Ell està pop, abraçat a la perruquera i fent-li petons per tot arreu. Mari intenta frenar-lo, li diu que pari, que la deixi, però ell està com una moto.
Natxo
la tira damunt del sofà i continua fent-li petons. Ella que es veu cada cop més atrapada, li demana si us plau, que pari, però ell no vol. Li diu que si l'avia ha marxat i ella s'ha posat tan sexy deu ser perquè vol fer-ho...
Mari
intenta resistir-se, dient que pari, que no vol... Però Natxo li tapa la boca i comença a despullar-la...






Channing

Setmana 99
Capítol 488 · Capítol 489 · Capítol 490 · Capítol 491 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici